یه موردی هست که من زیاد باهاش مواجه شدم (البته من اول فکر می کردم بیشتر نسبت به من بوده ولی دیدم نه اکثرا این مدلی فکر میکنن)
مورد این طوریه که من خب از سخت افزار و قطعاتش سر در میارم و چند سالیه هستم تو کارش یکی از فامیل ها و اشنا ها میاد مشاوره می کنه راهنمایی می خواد منم سعی می کنم با توجه به تجربیاتم مشاورش کنم
میاد و این فرد سیستم رو همراه با من خرید میکنه بعد از مدتی وقتی یک اشکال تو سیستم به وجود میاد میگه که بله فلان شخص منو راهنمایی کرد و به من مشاوره غلط داد
یا به من گفته بود که چون ما رو به فلان مغازه بردی اونجا جنسهاش درست نبود و هر چند بار هم تکرار می کنه این درحالیه که موقع خرید شدید اصرار داشت که من همراهش باشم.
خب این موضوع سیستم فقط یک مثال بود و در کلی جاها اتفاق میوفته بنابراین بهتره سعی نکنیم طرف رو محکوم کنیم و هر بار که میبینیمش بهش تاکید یا یاداوری کنیم برا هر چی (ماشین مسکن ، سیستم ، موبایل هر چی..)
این که تا ابد بگیم فلانی منو بد راهنمایی کرد و به من مشاوره غلط داد وگرنه این طوری نمیشد به نظرم خیلی درست نیست چون در وحله اول این خودمونیم که به سراغ فرد میریم و ازش راهنمایی می خواهیم
و این رو هم به یاد داشته باشیم که خودمون می تونیم تصمیم گیرنده نهایی باشیم وقتی از یک چیزی ناراضی هستی نسبت به نظر کسی که بهت مشاوره میده بهتره بگیم و ابراز کنیم سکوت نکنیم
بگیم از این نمایشگاه اتومبیل خوشت نمیاد از این فروشگاه خوشت نمیاد و ابراز نظر کنی تا در اینده نه برای خود ادم ذهنیت بدی ایجاد نکنه هم این که فرد مشاور رو هم مورد ملامت قرار ندیم