اگه یه گوشی کامل بزنن که همه می رن اونو می خرن بقیه گوشیها باد می کنه :31:
به سرعت هم خز میشه :31:
Printable View
اگه یه گوشی کامل بزنن که همه می رن اونو می خرن بقیه گوشیها باد می کنه :31:
به سرعت هم خز میشه :31:
وقتی یه نفر توی دلش به فلاند برند علاقه داره و با گوشی با برند متفاوت کار میکنه هیچ وقت نمیتونه اون تعصب رو کنار بزاره.
کیفیت رو خود آدم باید بببینه و نظر بده.
تجربه نشون داده نه تعریف کردن خیلی ها واقعی هست نه ایراد گیری هاشون.پس تا خودتون ندیدید قضاوت نکنید.
هر دو بزرگوار درست میگید ولی من که بعد از 5سال میخوام گوشی عوض کنم (البته تو این مدت به لطف دوستان با اکثر گوشی های تاپ خیلی زیاد کار کردم) و بالاخره دست از W810!(عزیز دلمه!) بکنم به نظرتون باید چی بگیرم؟ Xperia P یا One S یا Xperia S ؟
یه جورایی هیچ کدوم نسبت به اون یکی برتری نداره
میاییم سراغ این میگن کنده و بدنش کیفیت نداره
میریم سراغ P بعدش برمیگردیم چون هنوز خبری ازش نیست!
اون One S هم که غیر از بدنش میگن دوربین و LCD با کیفیتی نداره
البته به نظرم CPUوGPU این گوشی هم با رزولوشن 720 که داره واقعا خوب عمل کرده
قیمتش هم که رسیده به 1100000
4روز پیش تا حالا نزدیک 100تومن افت کرده
پ.ن:این پست من مشاوره خرید نبودا!
پیشنهاد برا مدیرای عزیز: بدی نیست یه تاپیک بزنید که توش همه مدل های معروف CPU و GPU به صورت حدودی هم که شده با هم مقایسه بشن که تکلیف کاربرای مبتدی تره یه کم روشن تر بشه.:11:
عزیز میتونی بری علا.دین تست کنی خودت تست کنی همه چی میاد دستت one x هم بدنش جنسه با حالی دارهنقل قول:
one x بگیر خیال خودت رو راحت کننقل قول:
روز به روز قیمتش میاد پایین
یه 1 ماه صبر کنی فکر کنم تا 1 تومن بشه
one x که از همه سرتره که هم از لحاظ cpu و هم از لحاظ gpu
اینم حرفیهنقل قول:
حالا تا یه مدت دیگه ببینیم چی میشه
قیمتها احتمالا با این وضعیتی که داره پیش میاد شاید دارن به ثبات میرسن و احتمالا افت قیمت دلار هم خواهیم داشت (همه احتمالا!)
یه سوال هم بپرسم که اسپم نشه :
میگما این که 720p هست الان اکثر بازیها باید با رزولوژنش مشکل پیدا کنند دیگه؟ وضعیت اجرای بازیها چطوره روش؟ اتوماتیک فیت میشن یا حاشیه میندازه گوشی اطراف بازیها؟
معمولا بازیهای گیم لافت فقط مشکل دار می شن بقیه مشکلی ندارننقل قول:
اقایون کسی قیمت جدید نداره ؟؟
من یه قیمتی یکی از دوستان بهم داده چشمام شده قد هندونه ...
890 تا 850 !!
تو موبایل دات ای ار موبایل شهروند کرمانشاه قیمت 990 داده شاید این قیمت هایی که شما گفتی تو تهران پیدا بشه
راستی Neo L سونی هم تو ایران رونمایی شد :دی
من دیروز رفتم این گوشی و بگیر از علاءدین از 950 قیمت بود تا 1120. ولی اینایی که قیمت پایین میگفتن ته مسخره بود. اولا که چرت میگفتن گوشی بدون نصب نرم افزار نمیدیم و همه چیز پک و هم ورداشته بودن جدا میفروختن!! جالبه وقتی بهشون میگفتی بدون نرم افزار بده انگار بهشون توهین کرده باشی شاکی میشدن!! ولی میشد قیمت 1 میلیون و 30 فول پک و فروش گوشی بدون نصب نرم افزار پیدا کرد. یکی از فروشنده هایی که از خودش داشتم میخریدم منصرفم کرد گفت دو سه هفته دیگه میاد طرفای 850!!!