آقا این دستگاه شما صدای دالبی رو با کابل HDMI می فرسته؟ می خوام وصل کنم به سینما خانگی.
Printable View
آقا این دستگاه شما صدای دالبی رو با کابل HDMI می فرسته؟ می خوام وصل کنم به سینما خانگی.
ام وی 200 در هر دو خروجی اچ دی ام آی و خروجی اپتیک خود صدا را به صورت دالبی ارایه می کند . اگر فایل در حال پخش دالبی باشد و تلویزون شما سیستم دالبی داشته باشد از خروجی اچ دی ام آی هم می توانید صدای دالبی دریافت کنید.
معمولا خروجی دالبی را با سینمای خانگی استفاده می کنند که در این صورت هم هر دو پرت اج دی ام آی و اپتیک قابل استفاده هستند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اطلاعات چهار فیلم از چندین فیلم 1080P خودم رو که دستگاه MV-200 پخش نمی کنه رو قرار دادم (در صفحه قبل) امکان قرار دادن لیک دانلود رو هم برسی کردم ولی چون سرورها FREE هستند لینک ها کار نمی کردن.
من منتظر جواب شما هستم
باتشکر
اجازه بدهید برنامه فیکس اجرای فایلی که یکی از کاربران ارایه کرده است به دست ما برسد .ممکن است بعد از فیکس آن فایلهای مورد اشاره شما هم اجرا گردند . همه اینها بستگی به ویژگی های سی پی یو و کدک های اضافه شده به برنامه دستگاه دارد .
یه چیز هم من اضافه کنم که بعضی از فیلمهای mkv 1080p رو نمیخونه و بعضیهارو هم با تیک و بدون صدا میخونه.البته اینم بگم که یه فایل 25 گیگا بایتی از فیلم بلوری با فرمت m2ts گذاشتم بدون مشکل خوندش(پس مشکل کم آوردن نیست بلکه نرم افزاریه)
دوستان من امروز یه دستگاه از اقای خون گرم (الکومکس) تحویل گرفتم.ایشون چند روز پیش لطف کردن این دستگاه رو برا من پست کردند
در کل من دستگاه خوبی می دونمش.در پلیرش همون جوری که دوستمون گفت بعضی mkv هارو نمی خونه اما من مشکلی ندارم با این موضوع.پلیرش اکی هست
2 تا مورد دارم فقط.یکی اینکه بعضی اوقت بالای تصویر یه چند ثانیه میلرزه (می پره) که نمی دونم دلیلش رو.
2 هم اینکه کنترل دستگاه جدا اذیت کننده هست.نمیدونم از دستگاه هست ایراد یا کنترلش.البته احتمال میدم چشمی دستگاه بد قرار گرفته که کنترل حتما باید زاویش با دستگاه کم باشه و درست رو به دستگاه گرفته بشه
ار کناره های دستگاه که زاویه یکم بیشتر میشه نمیشه استفاده کرد:41:
تاپیک تا بررسی بعدی قفل میشه.
با توجه به بازگشایی مجدد تاپیک خواهشمندم تنها درا رابطه با مزایا و معایب دستگاه الکومکس 200 در این تاپیک مطلبی ارایه فرمایید . ما هم در این تاپیک تنها به الکومکس 200 می پردازیم و لذا خواهشمند است تنها در رابطه با موضوع تاپیک صحبت بفرمایید .
آقا کنترل دستگاه های جدید به دستگاه های قبلی میخوره ؟
من ElcomaxMV200-2012 دارم ولی کنترل چنگی به دل نمیزنه ...
کنترل مدل 200 تنها به مدل 200 می خورد . اگر دستگاه خود را در ارتفاع مانند میز تلویزیون و بیرون از فضای شیشه ای نصب کرده باشید کنترل آن مشکلی ندارد .