سلام...
از دوستان اینجا کسی قصد فروش داره من فوری خریدارم..
قمت صفرش امروز 260 تومان بودxpria mini اگه کسی در حد اک داره ترو تمیز خط و خش نداشته باشه 200 خریدارم.
کسی خواست پ.خ بده..
سلام...
از دوستان اینجا کسی قصد فروش داره من فوری خریدارم..
قمت صفرش امروز 260 تومان بودxpria mini اگه کسی در حد اک داره ترو تمیز خط و خش نداشته باشه 200 خریدارم.
کسی خواست پ.خ بده..
سلام.
من قبلاً با نرم افزارهایی که با WiFi کار میکردن، روی گوشیم نصب کرده بودم و بدون مشکل استفاده میکردم. ولی بعد از Reset Factory که به تازه گی انجام دادم با این نرم افزارها مشکل پیدا کردم. مثل وقتی نرم افزار Remote Web رو اجرا می کنم و Start server رو می زنم IP مورد نیاز رو نمیاره تا در مرورگر وبم بزنم. نرم افزارهای دیگه مثل استفاده از دوربین گوشی به عنوان وب کم با Wifi هم همین مشکل رو دارند.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
-------------------------------------------
توی پست های قبل دیدم که از مشکل دکمه Back صحبت شده. من این مشکل داشتم و فکر میکردم فقط مال من اینطوریه. حالا که اینجا دیدم بســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــیار خوشحال شدم!!! (گوشی من Xperia mini pro هست)
برنامه ای هست به نام botton savior اون رو بریزید.به صورت نرم افزاری دکمه های سخت افزاری رو شبیه سازی میکنه روی صفحه نمایش.
دوستان کسی میتونه لینک دانلود درایور اکسپریا مینی رو بده!
دوست من درایور (راه انداز) این گوشی ها داخل خود گوشی (حافظه گوشی) هست و نیازی به درایور دیگه ای نیست.نقل قول:
برای چه کاری درایور می خوای؟
البته experia mini مشکل داره این از اول هم معلوم بود افراد باید experia mini pro بگیرندنقل قول:
ممنون مشکلم حل شدنقل قول:
سون اریکسون 12مین،گوشی پرفروش دنیاست،به لحاظ قیمت خداییش میرزه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جواب همرو را دادید،جواب ما پس چی شد!؟:41:
کسی جواب ما را نمی ده !! 1- چرا جعبه گوشیم مینی پرو که خریدم سفید ،آبی بود(تو سایت ها سفید و صورتی است)!؟؟ 2- و آیا به 2.3.4 آپدیت کنم یا صبر کنم تا آندروید 4 بیاد؟؟ ممنون
مال من هم سفید، آبی بود.نقل قول:
آپدیت کن. حالا کوتا آندروید 4. دوربین بهتر میشه. چیزای دیگه هم هست که می ارزه... .
دوست من experia نه. XPERIA. بدون e.نقل قول: