سرعت منم چند روزه مشکل داره،دیروز خوب شده بود تا الان...دوباره خراب شده !نقل قول:
معلوم نیست دارن چیکار می کنن.با 256 سرعتم رسیده به 12-16(مثل 128 شده) البته اولش این طوره داره کم کم میره پایین تر !
دندون رو جیگر بذار درست میشه...:13:
Printable View
سرعت منم چند روزه مشکل داره،دیروز خوب شده بود تا الان...دوباره خراب شده !نقل قول:
معلوم نیست دارن چیکار می کنن.با 256 سرعتم رسیده به 12-16(مثل 128 شده) البته اولش این طوره داره کم کم میره پایین تر !
دندون رو جیگر بذار درست میشه...:13:
سرویس من که 4روزه قطعه .. پشتیبانی زنگ می زنم میگه با مرکز تماس بگیر مرکز میگه با پشتیبانی تماس بگیر :13:
عجب گیری کردیم
خب از دوستان کسی هست که با مخابرات تماس گرفته باشه ؟ چه جوابی بهش دادن ؟نقل قول:
من و رفیقم چند بار با پشتیبانی تماس گرفتیم و بعد از کلی انتظار این جوابارو دادن :
بار اول : یه نفر ناشی که اصلا نمیدونه اینترنت یعنی چی گوشیو برداشته و این جوابو داد :
" مخابرات داره کابل هاشو ترمیم میکنه و بخاطر همین voice call و video call نداری ."
بعد در جواب اینکه چرا گوگلو باز نمیکنه :
" میگفت کلا گوگل ایراد داره و مشکل از اونه نه ما "
این جواب به قدری احمقانه بود که من ترجیح میدم چیزی نگم . :5:
بار دوم : "یاهو ایران رو تحریم کرده و بخاطر همین غیر فعاله بخاطر همینه که با چیز پی ان میری فعاله "
اولا که ایران خیلی وقته از کل دنیا تحریمه
دوما چرا شرکت های دیگه این امکان رو دارن و بدون چیز پی ان فعاله ؟!؟!؟!؟!
بار سوم : بعد اینکه فهمیدیم ایراد از پورت مخابراته و ازشون پرسیدیم چرا پورتهارو بستید طرف این جوابو داد :
" من پورت شما رو بررسی میکنم و با هاتون تماس میگیرم "
که در اینجا از بند پ استفاده کرد (پیچوندن )
بار چهارم که خودم تماس گرفتم : این دفعه هم یه ناشی به تور ما خورد و وقتی ازش سوال میپرسیدم میرفت از یکی دیگه میپرسید و میومد جواب میداد ( از همکارش پرسید کاربر این ایرادو داره ، همکارش گفت از نرم افزار اوو (Ovoo) استفاده میکنه ؟ طرف شاخ در آورده بود اوو چیه ؟(اصلا نمیتونست تلفظ کنه) ) بعد گفتم یاهو مسنجر دارم . گفت یه خدمات کامپیوتری بیار و بهش نشون بده .:18: گفتم بابا من خودم از 100 تا خدمات کامپیوتری بیشتر بارمه چی داری مگی ؟ گوشیو بده به یکی که از خودت وارد تره ؟(براش قاطی کردم :9:) دیگه طرف گفت به پشتیبانی زنگ بزن و پیغام بذار اونا بیشتر بارشونه (خودش به جاهل بودنش اذعان داشت :20:)
بیخیال سرتونو درد نیارم :46:
بار پنچم : زنگ زدم و پیغام گذاشتم و آخر پیغامم گفتم اصلا مخابرات چه حقی داره که این سرویسو غیر فعال کنه ؟
همین الان باهام تماس گرفت : دوباره کل قضیه رو بهش توضیح دادم و گفتم تو فروم ها هم مطرح کردم و همه همین مشکلو دارن .
جواب داد : :معمولا یاهو مسنجر یه مدت این جوری میشه و دوباره درست میشه و ...
دوباره قضیه شرکت های دیگه رو گفتم و . ..
خلاصه گفت "نمیدونم" باید با مدیر پشتیبانی صحبت کنم ببینم اون چی میگه. و باهاتون تماس میگیرم . (اینم از جواب پشتیبانی که میگفت بارشونه :46:)
وقتی دیدم داره میپیچونه گفتم کجا میتونم از مخابرات شکایت کنم " گفت : به 190 زنگ بزن و بررسی میکنن " من باید حقمو از مخابرات بگیرم .
حالا سوالم از شما دوستان عزیز :
برای شکایت باید از کجا اقدام کنم ؟ (طرف بهم درست جواب داده ؟ همون شماره درسته ؟)
کسی تا حالا شکایت کرده ؟ نتیجش چی شد ؟
منم زنگ زده بودم یه سری چرت و پرت جوابمو داد.نقل قول:
یعنی چی ؟؟؟ اول میان با سرعت 25 بت دانلود میدن بعد کم کم میارن سرعتو پایین تا بشه همین که شما داری 12تا 16؟؟؟ اگه اینجوریه که نگیرم به چه دردی میخورهنقل قول:
بچه ها سرعت من پایین نیومده.همون 25 هست.
نه اینطور نیست .نقل قول:
الان مخابرات یه چند روزی ریخته بهم . و بخاطر همین سرعت اومده پایین وگرنه سرعت 256 همون 26 الی 30 هست .
من همین الان دارم با 26-30 دانلود میکنم .
اینو که گفته هر چند وقت درست میشه راست گفتهنقل قول:
خودشون میدونن چیکار میکنن با پورتا
به اون کسی که گفتی چرا پورتمو بستین حتما فکر کرده پورت DSLAM میگی.
البته دوست عزیز ویس یاهو همچین مالی هم نیست (از نظر من)
من که 512 دارم تصویر بازم گیر داره
شما خودت بهتر میدونی برنامه های بهتر هم هست
زیاد خودتو با اینا درگیر نکن
هیچی نمیدونن جز ریست کردن پورت
در صفحه اکانتینگ مخابرات جز مشخصاتت و ریست کردن پورت هیچ چیز دیگه ای وجود نداره
نقل قول:
چرا این طوریه؟؟منم الان دارم با سرعت 29 دانلود می کنم،ولی چون دو چیز رو همزمان دانلود می کنم به این سرعت می رسم...وقتی که یه چیزو دانلود کنم میره روی 12-16 ! اونم با چه نوسان وحشتناکی...چرا این جوریه آخه؟ واسه شما هم همینه یا ؟
اعصابم به هم ریخته،این چند روز که با نت کار دارم قاطی پاطی شده.
درسته ، ما خودمون با نرم افزار هایی که خیلی خیلی از یاهو قویترن داریم صوتی میچتیم . رو همین حساب یه جورایی بیخیال این موضوع شدیم .نقل قول:
بازم از راهنماییت ممنونم.