پيروزي ليورپول با هتتريک سوارز
ورزش۳: لوييس سوارز در اين ديدار فوقالعاده بود و تيمش را به برد خوبي رساند. هتتريک تماشايي لوييس سوارز ليورپول را در خانه نوريچ به پيروزي سه بر صفر رساند و جاي آنها را در رتبه هشتم جدول نگاه داشت. بازي با ضرباهنگ خوبي آغاز نشد اما اوضاع در دقيقه 24 دگرگون شد. استيون جرارد توپ را به سوارس داد و او هم با ضربه پاي چپ دروازه حريف را گشود. سوارز در دقيقه 28 باز هم از اشتباهات دفاعي حريف استفاده کرد. اليوت وارد اجازه داد سوارز از سد او بگذرد و وارد محوطه جريمه شود و با ضربهاي بسيار دقيق گل دوم را بزند. سپس نوبت به جونجو شلوي رسيد که روي ضربه سوارس، با ضربه سر توپ را به تير دروازه بکوبد. ليورپول در دقيقه 82 به گل سوم رسيد. سوارز توپ را در ميانه ميدان گرفت و هنگامي که ديد رادي از دروازه بيرون آمده، با ضربهاي فوقالعاده دقيق از فاصلهاي بيش از 40 متر دروازه حريف را گشود.
جرارد: سوارز بازيکني استثنايي است
ورزش۳: استيون جرارد، بازيکن باتجربه ليورپول معتقد است که لوئيس سوارز، بازيکن اروگوئه اي تيمش يکي از بهترين بازيکنان دنياست. اين درحالي است که سوارز شنبه شب و در ديدار تيمش مقابل نووريچ سيتي سه گل براي ليورپول به ثمر رساند تا ليورپول با نتيجه 0-3 به پيروزي برسد. در پايان اين ديدار جرارد گفت: «سوارز بازيکني استثنايي است. بعد ازدو گلي که به ثمر رساند، من مطمئن بودم که مي تواند به گل سوم هم برسد ؛ بالاخره هم اين طور شد. او بازيکن ويژه اي است. حرکات خوب او، باعث مي شود تا کار من به عنوان يک بازيکن مياني، در کنار او آسان تر شود.» جرارد در ادامه درمورد سوارز گفت: «او بازيکن تراز اولي است. وقتي که روز، روز او باشد، او يکي از بهترين بازيکنان دنياست و شنبه، هم روز او بود. بازي شنبه شب او پايان خوبي داشت و ما به عنوان يک تيم را به جاي خوبي رساند.» ليورپول تا چند روز ديگر مقابل فولام قرار خواهد گرفت و شنبه هفته آينده در فينال اف اي کاپ مقابل چلسي قرار خواهد گرفت. جرارد دراين باره گفت: «ما درابتدا بايد فولام را از پيش رو برداريم. ما وقتي هر ديداري پيش روي ما قرار مي گيرد به استقبال آن مي رويم و مي خواهيم دراوج آمادگي به فينال اف اي کاپ برسيم. ما هيجان زيادي داريم. در تورنمنتهايي که دراين فصل در آنها حضور داشتيم، عملکرد خوبي داشتيم و شايستگي رسيدن به فينال را داشته ايم. پس احمقانه است که بخواهيم درآستانه ديدار بعدي مان در ليگ، فقط برروي فينالها تمرکز کنيم.»