وقتی مربی استیلی شده ، بیشتر از اینا نمیشه انتظار داشتنقل قول:
Printable View
وقتی مربی استیلی شده ، بیشتر از اینا نمیشه انتظار داشتنقل قول:
مرجع خبری پرسپولیس : جمعی از هواداران پرسپولیس که نسبت به انتخاب حمید استیلی به عنوان سرمربی جدید این تیم معترض بودند مقابل باشگاه تجمع کردند.
به نقل از سرویس ورزشی خبرگزاری برنا؛ استیلی روز گذشته به عنوان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد تا جایگزین علی دایی در سرخپوشان شود. این اتفاق اما به مذاق بسیاری از هواداران این تیم خوش نیامده است.
این اتفاق باعث شد تا عده ای از طرفداران پرسپولیس در حمایت شهریار جلوی باشگاه پرسپولیس حاضر شوند و به حمایت از وی بپردازند و علیه حبیب کاشانی موضع بگیرند.
perspolisnews
من میگم حالا که استیلی مربی شده، دیگه بیخیال "سرپرست فوتبالی" و لابی بازی بشیم!؟نقل قول:
وقتی مربی استیلی شده ، بیشتر از اینا نمیشه انتظار داشت
الان اگه ما بخوایم از استیلی انتقاد کنیم چی بهمون میرسه؟؟
آقایون کارشون رو کردن و از دست ماهم کاری برنمیاد، حالا باز بیاید بگید لابیِ دایی قویتر بود!!
نظر شخصی بود، نگید تحت تاثیر توهماتِ دایی قرار گرفتم/:31:
ماها عادت کردیم! تا وقتی یارو روی کاره! هی صابون می اندازیم زیر پاش!
وقتی که می ره تازه یادمون می افته که ای بابا اون خیلی بهتر ازقبلی بود.
من نمی دونم کجای دنیا توی یه فصل لیگ هی سرمربی عوض می کنن! تازه خیلی جالبه که چند تا سرمربی داریم یا توی یه فصل عوضشون می کنیم تا برای فصل بعد .
بابا جان اگه یه سرمربی خوبه ! چرا عوض می کنین اگه بعده چرا می فرستینش یه تیم دیگه! بعد چند وقت دوباره برش می گردونین!
"همینه که ما توی فوتبال هیچی نمی شیم"
:19:
اگه ادامه پیدا کنهنقل قول:
مرجع خبری پرسپولیس : جمعی از هواداران پرسپولیس که نسبت به انتخاب حمید استیلی به عنوان سرمربی جدید این تیم معترض بودند مقابل باشگاه تجمع کردند.
استیلی استعفا میده!!
شک نداشته باشید کاشانی نمی تونه با مردم بجنگه!
نمیدونم چرا قوانین انجمن فقط شامل من میشه !!! این پست شما خیلی شبیه پست های بنده هست که پاک میشن چرا؟؟نقل قول:
اما درمورد بی احترامی فرق داشتن حرف و عمل و .... همون کسی که شما الان دارید ازش دفاع میکنید اخر این قضیس یا بهتر بگم استاده توش.... به نظر شما اشتباه احساسی در پایین اوردن یک بازوبند وبستنش به مچ رکیک تر هست یا کسی که عمداً میاد علیه تماشاگران پرسپولیس 3 سال پیش مصاحبه میکنه ومیگه فدراسیون که هوادارا ن استقلال رو محروم کرد ، چرا هواداران پرسپولیس رو محروم نمیکنه وبعد گلزنی به پرسپولیس با مشت های گره کرده به هوا میپره ؟؟
لینکش رو بخوای از خبر گذاری فارس برات میزارم
هر دو هم دایعه پرسپولیسی بودن دارن ؟؟ کدوم تناقض بیشتری داره
حالا موارد دیگر بماند من فقط به یکی اشاره کردم
خواهشاً جواب منو بدید
نقل قول:به فرض این کارو تعدادی از هوادارای دایی انجام داده باشن ... ام ااین تعجب نداره میدونی چرا ؟؟چو همه اینا جز یکی از اون 13000 نفر اذری هستن که تو بازی سایپا وتراکتور تو کرج اومدن دایی رو تشویق کردن در حالیکه دایی مربی پرسپولیس بود ... الانم تعجبی نداره که این کار رو بکنننقل قول:
اگه ادامه پیدا کنه
استیلی استعفا میده!!
شک نداشته باشید کاشانی نمی تونه با مردم بجنگه!
البته همینا بودن که بعد شکست سنگین دایی در برابر صبا و اعلام استعفاش رفتن تو تمرینا وعلیه بازیکنا شعار دادن... تعدادشونو برنامه 90 نشون داد
پس چی شد این کارا اول دوم بار نداره... اینا وضعشون معلومه که ....
اینم خدمت شما 30/11/88
13 هزار تبريزي در ورزشگاه كرج و تشويق دايي و پرسپوليس !!
خبرگزاري فارس: حدود 13 هزار طرفدار تراكتورسازي در ورزشگاه انقلاب كرج حضور دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، حدود 13 هزار تماشاگر تبريزي، ورزشگاه انقلاب كرج را تسخير كردند. تنها حدود هزار تماشاگر سايپا حضور دارند و به نظر ميرسد، امروز تراكتورسازي در كرج ميزبان است.
* تعدادي از اتوبوسها از روز گذشته از تبريز به كرج آمده و هواداران تراكتور از روز گذشته در شهر كرج ساكن شده بودند.
* طبق قوانين، تنها 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه ميزبان به تماشاگران ميهمان اختصاص دارد؛ اما حضور پرشور تماشاگران تبريز به گونهاي بود كه امكان اجراي اين قانون وجود نداشت.
* حدود 20 دقيقه از مسابقه دو تيم پرسپوليس و مقاومت از اسكوربورد ورزشگاه پخش شد و تبريزيها به شدت علي دايي و پرسپوليس را تشويق كردند.
* برخي تماشاگران تبريزي با بادكنكهاي سفيد و قرمز در ورزشگاه حاضرند.
اين مسابقه تا دقيقه 15 با نتيجه تساوي بدون گل در جريان است.
پ.ن: بنده اسم کاربریم تو پرسپولیس نیوز که الان داره این اخبارها رو میزنه sony بود که به خاطر تبریک گفتن مربیگری استیلی تو پرسپولیس اومدن اخراجم کردن ... !!
کد:http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8811300702
بازهم میگم الله اعلم/:hmm:نقل قول:
به شخصه از امثال کاشانی و دایی به هیچ وجه خوشم نمیاد ... چون هردو به سبک های مختلف تو رنگ کردم مردم وبازی با کلمات تبهر دارن
من طبق قولی که دادم با شما بحث نمیکنم، چون فایده ای ندارهنقل قول:
چرا به جمه تعمیم میدی نظرت رو ؟؟ دایی وکاشانی هر د وسر وته یک کرباسن
اما بهتره شما 90 اخر سال رو ببینید تا بفهمید که چه کسی ادعا داشته و چه کسی ... میگفت
و اینکه هرکی یه موضعی داره و ازش هم کوتاه نمیاد...
نود آخر سال رو هم کامل دیدم و حتی دانلود کردم و دوباره دیدم
پاسخ صرفا به خاطر بخش سبز رنگ:نقل قول:
1- قوانین انجمن شامل همست. به ضرس قاطع میگم پست اخیر من در این تاپیک ذره ای شباهت به پست های شما نداره. خودتون هم بهتر میدونید... درباره این ادعاهای شما زیاد صحبت شده./
2- من از کسی دفاع نکردم. حرف در دهان من نگذارید... ضمنا گفتار و رفتار شیث رو نمیشه برد زیر سایه گفتار و رفتار یه بابای دیگه (میخواد دایی باشه، میخواد یه نفر دیگه) . هر کس مسئول اعمال خودشه به صورت جداگانه. حرف منم راجع به شیث رضایی و راجع به برگشتنش به پرسپولیس بود نه کس دیگه. مباحث رو با هم قاطی نکنید...
دایی هم از پرسپولیس رفته و تمام..
+
خواهشا نقل قول نکنید.
مرسی
یاعلی:11:
از میان تمامی مصدایق که خیلی خیلی زیاد هستن من به دو نمونه اشاره میکنمنقل قول:
1- من با خدا لابی کردم
2- من با یه باخت اخراج شدم
این دو جمله ناخوداگاه منو یاد رنگ کردن مردم میندازه ....
1-اینکه بعضی ها اومدن رو خط 90 و گفتن از بین 5 گزینه فدراسیون هرکی لابی ش قویتر باشه اون مربی میشه واز قضا کسی که این حرف رو زد خودش مربی شد در حالی که بین 5 گزینه فدراسیون نبود !! بعد از رسیدن به مربیگری تیم ملی همین شخص اعلام کرد من با خدا لابی کردم!
2-همین اقایون که یکیشون در سمت مربی و یکیشون در سمت مجری هست هردو فارغ التحصیل دانشگاه شریف هستن و مدرک هر دو مهندسی هست.. حالا دو حالت درمورد این آقایون وجود داره
1- یا مهندسی رو بدون گذروندن واحد ها گذروندن و دودستی مدرک بهشون دادن (خیلی بعیده)
2- یا بنا به علاقه نسبت به هم قوانین ساده ریاضی رو نقض میکنن که اتفاقاً هردوشون تو ابتدایی گذروندن تا چه برسه به دانشگاه اونم شریف ... پس این حالت محتمل تر هست
بله کسب 6 امتیاز از 5 بازی
اقا میاد میگه منو با یه باخت اخراج کردن .آیا 1 باخت معیار اخراج شدن بوده یا کمبود امتیاز ؟؟
یه مثال روشن شما بیا تو هر 34 بازی لیگ مساوی بکن وهیچ باختی نداشته باش ، حتی یه باخت ، تیم رو بین 18 تیم 17 بکن وبه دست 2 بفرست اونوقت بیای بگی که من بدون باخت اخراج شدم دقیقاً مصداق همین حرف اون آقاست
آقا تیم رو بین 5 تیم چهارم تحویل داد
آیا این بازی با کلمات نیست؟؟
درعجبم فردوسی پور که برای رد شدن 5 سانتی توپ از خط دروازه انواع و اقسام قضیه های پیچیده ریاضی رو نشون میده چه جور در برابر ادعا این آقا حرفی نمیزنه وبالعکس ازش دفاع میکنه ؟؟
آیا اینا مصادیق رنگ کردن مردم نیستن؟؟