[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- 35، 40 یا 45 میلیون یورو؟ قیمت مناسب برای فابرگاس چقدر است؟ در حالی که مدیران بارسا به شدت درگیر این مسئله هستند، طرف دیگر یعنی باشگاه آرسنال دیگر حتی پاسخی به شایعات حضور کاپیتانش در نوکمپ نمی دهد.
از نظر آنها داستان فابرگاس تمام شده و با توجه به قرارداد این ملی پوش اسپانیایی با توپچی ها تا سال 2015 دیگر لازم نیست دائما در مقابل هر خبری واکنش نشان دهند.
در واقع این آرسنال است که دست بالا را دارد و درست یا غلط، قصد ندارد بهترین بازیکن اش را از دست بدهد.
اما در مقابل تقریبا هر دو- سه روز یک بار یک نفر از باشگاه بارسا در مورد علاقه مندی فابرگاس به بازگشت به نوکمپ صحبت می کند؛ و البته اتفاق عجیب تر، صحبت های باکاری سانیا، مدافع آرسنال، در مورد علاقه فابرگاس به بازگشت به زادگاهش بود:" می توانم بگویم این مسئله صحت دارد که سسک می خواهد به بارسا برود. او می خواهد به کشور و شهرش برگردد، جایی که خانواده اش زندگی می کنند. او می خواهد برای بارسا، یکی از بهترین تیم های جهان بازی کند و این کاملا قابل درک است."
صحبت هایی که خشم بسیاری از طرفداران آرسنال را برانگیخته و باعث شده تا صحبت های مدافع فرانسوی شان را احمقانه توصیف کنند.
اگر تا پیش از این ژاوی، اینیستا، پیکه و سایر بازیکنان بارسا بودند که فابرگاس را به حضور در نوکمپ ترغیب می کردند، حالا هم تیمی های فابرگاس در آرسنال نیز به این جمع اضافه شدند.
از سوی دیگر این ستاره 24 ساله نیز تقریبا در هر مصاحبه ای که انجام می دهد، تنها در همین مورد صحبت می کند و البته با اشاراتی دو پهلو که نشان از سردرگمی زیاد اوست:" بارسا تیم بزرگی است و همیشه مدعی کسب جام است. من هم به عنوان بازیکن می خواهم پیشرفت کنم و در تیمی بزرگتر به فوتبالم ادامه دهم. تیمی که هر سال مدعی کسب جام باشد.
نمی خواهم در آرسنال به بازیکنی منفور تبدیل شوم. بازیکنی که بدون در نظر گرفتن همه چیز به تیم مورد علاقه اش می پیوندد. درست است که من با آرسنال جامی کسب نکرده ام اما پیشرفتم را مدیون این تیم هستم. اکنون به جایی رسیده ام که بارسلونا خواهان جذب من است. من سال گذشته هم با ونگر در مورد آینده ام مذاکره کردم و اکنون دیگر لزومی ندارد حرف های گذشته را با او تکرار کنم. باید صبر کرد و دید در نهایت چه اتفاقی رخ می دهد. آینده من اکنون تنها در دستان خودم نیست."
فابرگاس نمی خواهد به بازیکنی منفور در آرسنال تبدیل شود و خود را مدیون این باشگاه می داند اما در حالی که کاپیتان توپچی هاست، خیلی راحت از رفتن به باشگاهی بزرگتر برای کسب جام های بیشتر صحبت می کند. شاید اگر او در مورد چیزی که در ذهن دارد، راحت تر صحبت کند، بتواند این داستان را به سرانجام بهتری برساند.
کاپیتان آرسنال، نیمکت نشین بارشسا؟
اما یک سوال مهمتر این است که آیا بارسا به فابرگاس نیاز دارد؟ آیا فابرگاس می تواند نقشی در جام هایی که بارسا به دست خواهد آورد، داشته باشد؟
فرض کنیم آرسنالی ها در نهایت با فروش فابرگاس به بارسا، حالا به هر قیمتی، موافقت کنند. قرار است او چه نقشی در تیم گواردیولا داشته باشد؟
برای بازی کردن سسک در بارسای 12-2011 دو احتمال وجود دارد. اول اینکه او از کاپیتان آرسنال به یک نیمکت نشین در بارسا تبدیل شود و به حضور چند دقیقه ای در میدان اکتفا کند، اتفاقی که در بازی های مهم تیم ملی اسپانیا معمولا رخ می دهد. مانند دیدارهای جام جهانی 2010 که فابرگاس تنها یک بار و آن هم در دیدار مقابل هندوراس و زمانی که اسپانیایی های با دو گل ویا از حریف کم نام و نشان شان پیش بودند، او جای ژاوی را در 25 دقیقه پایانی بازی گرفت و در بقیه بازی هایی که به میدان رفت، دل بوسکه حاضر نشد او را به جای این ستاره خط میانی بارسا به میدان بفرستد، کاری که گواردیولا نیز بعید است انجام دهد. به ویژه اینکه فابرگاس در یک سال اخیر افت چشمگیری داشته و همین مسئله موجب شده تا حتی ساندرو روسل به راحتی از کاهش قیمت او نسبت به تابستان گذشته صحبت کند.
در حالت دوم او باید منتظر مصدومیت طولانی مدت ژاوی باشد تا بتواند جای او را در ترکیب اصلی آبی و اناری ها بگیرد. که در این صورت هم مقایسه دائمی عملکردش با هافبک خلاق بارسا، می تواند فشار زیادی را روی فابرگاس وارد کرده و او را بیش از پیش با مشکل مواجه کند.
با توجه به در پیش بودن رقابت های یورو 2012 در پایان فصل آینده، حضور در بارسا می تواند ریسک بزرگی برای فابرگاس باشد. حضور در نوکمپ می تواند برای این ستاره اسپانیایی به قیمت از دست رفتن یورو 2012 تمام شود، ضمن اینکه هیچ تضمینی نیست که او بتواند به آنچه می خواهد در نوکمپ برسد.