مانوئل نوير: رکورد من متعلق به بايرن است
دروازهبان بايرن مونيخ ثبت رکورد 658 دقيقه عدم دريافت گل در بوندس ليگا را متعلق به تيمش مي داند.
به نقل از روزنامه دیولت، مانوئل نویر پس از بازی منجر به تساوی بدون گل مقابل هوفنهایم و دست یابی به رکورد 658 دقیقه عدم دریافت گل، در حد نصاب دروازهبانان تاریخ بوندسلیگا که برای مدتی طولانی گلی دریافت نکردند، اظهار داشت: از این بابت که رکورد خودم را تقویت کردم، خوشحالم. اما باید عنوان کنم این رکوردی شخصی نیست و متعلق به همه تیم است.
این سنگربان 25 ساله که تابستان امسال از شالکه به جمع باواراییها ملحق شد، در هفته اول و بازی با بورسیامونشنگلادباخ که دروازهاش به خاطر باخت یک بر صفر از این حریف باز شد، 7 هفته پیاپی در بوندسلیگا گلی دریافت نکرده و شنبه شب مقابل هوفنهایم موفق شد رکورد جدیدی را در بسته نگه داشتن دروازهاش ثبت کند و به عنوان سومین دروازبان تاریخ این پیکارها شناخته شود.
در فهرست مذکور هیلده براند از اشتوتگارت با 884 دقیقه و اولیور کان (دو بار) با 802 و 736 دقیقه بسته نگه داشتن دروازه در صدر فهرست رده بندی سنگربانان بوندس لیگا قرار دارند. البته با احتساب مسابقاتی که بایرن در لیگ قهرمانان و جام حذفی برگزار کرده است، مانوئل نویر بیش از 1000 دقیقه است که اجازه رد شدن هیچ توپی را از خط دروازهاش نداده است.
دروازه بان خوشاستیل مونیخیها افزود: فکر میکنم بازیکنی مثل ماریو گومس به اندازه من در کسب چنین رکوردی سهم داشته و خوشحال است.
وی که در بازی با هوفنهایمی ضربات سر ماروین کومپر، مهاجم هوفنهایم را دو، سه مرتبه مهار کرد، ادامه داد:دریافت توپهای کومپر به خوبی نشان میدهند که من سنگربانی بیتحرک نیستم.
وی در مورد هواداران بایرن نیز عنوان کرد: از زمانی که به عضویت بایرن درآمدم، مورد حمایت همه آنها واقع شدم و فکر میکنم مناسبات خوبی با هواداران دارم.
منبع:ورزش3
بايرن مونيخ در پي جذب دروگبا
قرارداد ديديه دروگبا مهاجم اهل ساحل عاج باشگاه چلسي در پايان اين فصل به پايان مي رسد و گفته مي شود باشگاه بايرن مونيخ آلمان خواهان جذب او است.
به گزارش ساکروي،چلسي اميدوار است بتواند اين بازيکن 33 ساله به امضاي قراردادي جديد ترغيب کند ولي به نظر مي رسد اشتياق بايرن مونيخ و نيز ''هري ردنپ'' سرمربي تاتنهام براي جذب او بيش از آن باشد که چلسي را موفق به نگهداشتن دروگبا کند.
دروگبا هفت سال است که در چلسي توپ مي زند. او در ازاي 24 ميليون پوند از مارسي به انگليس آمد.
''آندره وياس بوآس'' سرمربي چلسي علاقه مند است دروگبا را همچنان در ميان بازيکنان خود داشته باشد ولي بعيد است او بيش از اين در غرب لندن بماند. او در اين فصل براي حفظ پست خود در تيم بايد با بازيکناني چون فرناندو تورس؛ خوان ماتا، روملو لوکاکو ، دانيل استوريج و نيکلاس آنلکا رقابت کند.
برخي باشگاه هاي ليگ يک فرانسه همچون مارسي نيز خواهان بکارگيري دروگبا هستند و شايد بخت بيشتري نسبت به باواريايي ها در جذب اين بازيکن اهل ساحل عاج داشته باشند.
منبع:ورزش3
پ.ن:به نظرم میتونه گزینه مناسبتری نسبت به گومز برای جلو باشه چرا که هم کمتر گل خراب میکنه تازه بازی سازیم بلده!حالا سنش زیاده ولی میتونه حداقل یه نیم فصل بدرد بخوره!