سلامنقل قول:
از اینکه گفتم پشت دستگاه هیچی ننوشته منظورم کشور بود وگرنه هم پشت سینما هم پشت تلویزیون برچست made by lg electronics نوشته شده
رو جعبه ها رو دوباره باید نگاه کنم
تو انباری گذاشتم الان حسش نیس نگاه کنم
Printable View
سلامنقل قول:
از اینکه گفتم پشت دستگاه هیچی ننوشته منظورم کشور بود وگرنه هم پشت سینما هم پشت تلویزیون برچست made by lg electronics نوشته شده
رو جعبه ها رو دوباره باید نگاه کنم
تو انباری گذاشتم الان حسش نیس نگاه کنم
دوستان چه جوری میشه کد دستگاه تلوزیون رو تو سایت divx ثبت کرد
نقل قول:اینجا آموزش هستشکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=509882
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام من میخواستم یا 57000 بگیرم یا 65100 من کل 37 صفحه رو خوندم والا نمیدونم چیکار کنم بخری یا نه؟
از اونجایی که تکنولوژی سه بعدی هنوز اول راهه نظرتون چیه که معمولیشو بگیرم.
اینو میگیرم فردا سه بعدی بدون عینک میاد و گندش در میاد که عینک ها چشم و ضعیف میکردن.
که Contrastش 1:10000000ه و Frequencyش هم 400HZ هست. که 47 پایین تر نداره ولی من 42 میخوام چو اتاقم 15 متره
اگه شما بهترش رو سراغ دارین پیشنهاد بدین.
اون که میگید سه بعدی بدون عینک اومده درسته
اول اینکه قیمتش بالاست فکر میکنم حدود 15 میلیون تومان باشه
دوم اینکه هنوز وارد ایران نشده
سوم اینکه وارد هم بشه به این قیمت نمیارزه
چهارم اینکه تا بیاد یه قیمت خوب برسه که بشه خرید (با نرخ تورم اگه حساب کنی) مثلا در حدود دو میلیون فعلی
دست کم 5-6 سال طول میشکه
پنج اینکه من 57000 گرفتم راضی راضی هستم ازش
اگه سه بعدی نمیخوای 9500 بهترین گزینه هست
الان بهترین گذینه تو 42 اینچ که بالاترین Contrast و Frequency رو داشته باشه چیه؟
قیمت lw95000 چنده؟
ممنون
سلام
من 2 هفته پیش از بانه LG 3D LW4500 42 گرفتم میخوام سایز بزرگنر بگیرم و اینو رد کنم 1.150.000 هنوز ورچسباشم نکندم
اگه کسی خواست ؟
قیمت 47 LW65100 ؟
سلام دوستان
من میخواستم یه 3d بگیرم .خودم با 57000حال میکنم .شما چیز دیگه ای پیشنهاد میدید؟
چه فرمت هایی رو پخش میکنه ؟mkv wmv ...?
یه سوال دیگه هم داشتم تایم ماشین اینا عین همون سری قبلی که 3 سال پیش دادن بیرون که 80 گیگ هارد داشت؟
یعنی نمیشد ازش فایل ها رو بیرون کشید؟
مرسی
من مدل lw65100 دارم تایم ماشین روی هارد اکسترنال که به یو اس بی وصل میشه فعال میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk