انتقال همه ی برنامه ها (غیر سیستمی) حتی ویجت ها و کیبورد ها به پارتیشن دوم رم با برنامه ی Link2SD
سلام
مواد لازم:
- گوشی اندروید رووت شده................................ 1 عدد
- رم حداقل 2 گیگ حداقل کلاس 4 ........................ 1 عدد
(توصیه میشه از 4 گیگ به بالا و از کلاس 6 به بالا باشه)
- برنامه Link2SD (از لینک زیر بگیرید)...................... 1 عدد
- کامپیوتر با سیستم ویندوز................................1 عدد
HTML کد:
کد:
http://www.mediafire.com/?6vw64978tsij3hf
- صبر و حوصله ............................................. به مقدار لازم
توضیحات:
در ضمن من مسئولیتی در رابطه با خرابی و مشکلات گوشی و رمتون عهده نمیگیریم
اما امیدوارم که مشکلی نباشه
1.ابتدا با این لینکی که دادم رمتون رو پارتیشن بندی کنید. (فقط قبلش از رمتون بکاپ بگیرین)
البته با clockworkmode recovery هم میشه پارتیشن بندی کرد که اگه رو گوشی نصبه با همون پارتیشن بندی کنید و نیازی به لینک زیر نیست.
HTML کد:
کد:
http://---------.ir/Forum/thread4429.html
فقط پارتیشن بندی کنید به بقیه توضیحات کاری نداشته باشید.
در اصل رمتون به 2 تا پارتیشن تبدیل میشه که یکی با فرمت FAT هست که فایلهای خودتونه و کامپیوتر میشناسه و اون یکی فرمتش ext هست که برای برنامه هاست و کامپیوتر نمیشناسه.
(اگه اهل برنامه های کم حجم هستید توصیه میشه حجم ext رو 256mb بزارید و اگه اهل بازی و برنامه حجم بالا هستید از 512 به بالا که خودم 512 گذاشتم و بیشتر تست نکردم ببینم میشه یانه)
2.حالا قبل از اینکه بکاپ رو تو رمتون بریزین، رم رو تو گوشیتون بذارین و برنامه link2sd رو نصب و اجرا کنید و سوپریوزر رو allow کنید و بعد ext2 رو انتخاب کنید.
اگه پارتیشن دوم رو شناخت که میگه گوشی رو ریبوت و برنامه رو دوباره اجرا کنید که شما قبل از اینکار بکاپ رو تو رم میریزید و بعد اینکار رو میکنید.
اگه پارتیشن دوم رو نشناخت که باید حجم پارتیشن دوم رو تغییر بدبن تا بشناسه.
3.برنامه رو که اجرا کردید، لیست همه ی برنامه ها میاد.
همه رو multi-select کنید و creat link رو بزنید و 3 تا گزینه میاد که تیک 3تاشون رو بزنید و بعد ok کنید و صبر.
با اینکار هرچی برنامه دارید با دیتاهاشون کلهم میره تو ext2 که محلش تو گوشی اینجا میشه:
کد:
:/data/sd-ext/
4.برای اینکه اوتوماتیک بعد از نصب برنامه ها به sd-ext برن، تو تنظیمات برنامه تیک auto link رو بزنین.
خوب همین تموم شد سوالی بود اگه بلد بودم در خدمتم
انتقال همه ی برنامه ها (غیر سیستمی) حتی ویجت ها و کیبورد ها به پارتیشن دوم رم با برنامه ی Link2SD
سلام
مواد لازم:
- گوشی اندروید رووت شده................................ 1 عدد
- رم حداقل 2 گیگ حداقل کلاس 4 ........................ 1 عدد
(توصیه میشه از 4 گیگ به بالا و از کلاس 6 به بالا باشه)
- برنامه Link2SD (از لینک زیر بگیرید)...................... 1 عدد
- کامپیوتر با سیستم ویندوز................................1 عدد
HTML کد:
کد:
http://www.mediafire.com/?6vw64978tsij3hf
- صبر و حوصله ............................................. به مقدار لازم
توضیحات:
1.ابتدا با این لینکی که دادم رمتون رو پارتیشن بندی کنید. (فقط قبلش از رمتون بکاپ بگیرین)
البته با clockworkmode recovery هم میشه پارتیشن بندی کرد که اگه رو گوشی نصبه با همون پارتیشن بندی کنید و نیازی به لینک زیر نیست.
HTML کد:
کد:
http://---------.ir/Forum/thread4429.html
فقط پارتیشن بندی کنید به بقیه توضیحات کاری نداشته باشید.
در اصل رمتون به 2 تا پارتیشن تبدیل میشه که یکی با فرمت FAT هست که فایلهای خودتونه و کامپیوتر میشناسه و اون یکی فرمتش ext هست که برای برنامه هاست و کامپیوتر نمیشناسه.
(اگه اهل برنامه های کم حجم هستید توصیه میشه حجم ext رو 256mb بزارید و اگه اهل بازی و برنامه حجم بالا هستید از 512 به بالا که خودم 512 گذاشتم و بیشتر تست نکردم ببینم میشه یانه)
2.حالا قبل از اینکه بکاپ رو تو رمتون بریزین، رم رو تو گوشیتون بذارین و برنامه link2sd رو نصب و اجرا کنید و سوپریوزر رو allow کنید و بعد ext2 رو انتخاب کنید.
اگه پارتیشن دوم رو شناخت که میگه گوشی رو ریبوت و برنامه رو دوباره اجرا کنید که شما قبل از اینکار بکاپ رو تو رم میریزید و بعد اینکار رو میکنید.
اگه پارتیشن دوم رو نشناخت که باید حجم پارتیشن دوم رو تغییر بدبن تا بشناسه.
3.برنامه رو که اجرا کردید، لیست همه ی برنامه ها میاد.
همه رو multi-select کنید و creat link رو بزنید و 3 تا گزینه میاد که تیک 3تاشون رو بزنید و بعد ok کنید و صبر.
با اینکار هرچی برنامه دارید با دیتاهاشون کلهم میره تو ext2 که محلش تو گوشی اینجا میشه:
کد:
:/data/sd-ext/
4.برای اینکه اوتوماتیک بعد از نصب برنامه ها به sd-ext برن، تو تنظیمات برنامه تیک auto link رو بزنین.
خوب همین تموم شد سوالی بود اگه بلد بودم در خدمتم