ممنون ولی هر دفعه که بازیو اجرا میکنم یا سیوها میپره یا دوباره باید سریالو وارد کنم و این قصه سر دراز دارد....نقل قول:
اگه راه حل دیگه ای هست بفرمایید:11:
Printable View
ممنون ولی هر دفعه که بازیو اجرا میکنم یا سیوها میپره یا دوباره باید سریالو وارد کنم و این قصه سر دراز دارد....نقل قول:
اگه راه حل دیگه ای هست بفرمایید:11:
موقع بازی Rio ، از اینترنت دیسکانتکت باشی این مشکل پیش نمیاد.نقل قول:
من با روش ساخت وب سرور برای کرک بازی استفاده کردم تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتم، فرقی نمیکنه چه به اینترنت وصل باشی چه نباشی!!
یه خورده دنگ و فنگ داره ولی تضمین شده است!
دوستان لینک ریو خرابه.
می شی بگین چجوریه این راهی که می گین!!!نقل قول:
نقل قول:کد:http://iranrapper.persiangig.com/Angry%20Bird's%20Rio%20V%201.1.0/Angry%20Bird%27s%20Rio%20v%201.1.0.zip
[B]ببخشید ضمیمه دوم یا همون مورد سوم لینکش مشکل داره دانلود نمیشه ( دانلود میشه اما حجمش نامعلومه هی دانلود میشه )نقل قول:
راستی تو چه پوشه ای Save های بازی موجوده؟
لینکش فیلتره واسه اینم هست دان نیمشه اما با V***P****N رفتم نوشته بود این سرویس به حالت تعلیق استکد:http://mehdy.20upload.net/files/1389/bahman/config.zip
دوستان اگه میشه خودتون محتوی این فایل رو واسم بزارید
ممنون از همه بچه های خوب انجمن
نقل قول:کد:Installation instructions:
1.Go to the activation folder and copy the AngryBirdsRio_patched.exe to game folder.
2.Then go to C - Windows - System32 - drivers - etc folder. Open hosts file with NotPad.
3.Add to 127.0.0.1 drm-pc.angrybirdsgame.com end of line. Save and close..
4.Then again go to Activation folder and iws2.zip open. Extract to C:\Web.
5.Go to activation folder and copy the www file to C:\Web folder inside.
6.Then go to C:\Web folder start the iws.exe.
7.Write to Public Folder: www and click the OK.
8.Open the Internet browser write the 127.0.0.1/consumeKey/ and enter.
It should be to write status ...=valid-key.
9.Then again drm-pc.angrybirdsgame.com/consumeKey/ write to Internet browser and enter.
Again It must says status ...=valid-key.
10.Finally go to game folder from AngryBirdsRio_patched.exe to enter the game.
11.Open the game and click the ACTIVATE FULL VERSION.
12.Enter the any serial (Sample: 123456789) then click the Register..
خيلي چرته
سه تا فصل اول زيو رو چند ساعته تمام كردم و بقيه هم نوشته به زودي!!!!!!!! حالا بمون توي خماري
روي سيستم هاي گيم نت هم ريختم بچه ها ميرن ميگن فلاني اين مرحله هاي بعدش چرا نمياد و كلا رفتن روي اعصابم