نقل قول:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/2006_Asian_Games
نقل قول:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/2006_Asian_Games
ویکی پدیا آمار دوره های قبلو کامل نداده میخوام حساب کنم ببینم کشورای دیگه شانس چندتا مدال دارن بگذریمنقل قول:
...
فکر کنم ایران حداقل باید بالای 15 طلا بگیره که بقیه ازش جلو نزنن این کار شدنیه ایشالا
ما کاری به نقره و برنز نداریم البته اونا هم قابل تقدیره ولی فعلاً برای رده بندی طلا اهمیت اصلی رو داره :
تو والیبال و فوتبال و بسکتبال و هندبال شانس داریم فرض کن فقط والیبال طلا گرفت این یکی
تو دو و میدانی امروز گفت شانس طلا داریم کبدی مردان و زنان هم شانس داریم حریف قدرمون همون هند و پاکستانه امروز بانوان خیلی خوب ظاهر شدن و با اختلاف 40 تا تایوانو شکست دادن خیلی رشته های متنوع هست که شاید یه طلایی از بینش بیرون بیاد
الان تو بوکس یه کم کارمون سخته تو دوره قبل همین بوکس یه طلا آوردیم سه تا برنز الان 5 تا نماینده باقی موندن باز فرض کنیم یه طلا از بوکس بگیریم (حداقل)
تو کاراته هم شانس داریم اما نمیدونم در حد دوره قبل هست شانسمون که سه تا طلا بگیریم یا نه ایشالا با اضافه شدن خانمها شانسمون بیشتر باشه فرض کن دوطلا (حداقل)
تو کشتی هم اگر امروز دوطلا رو بگیریم که احتمالشم زیاده 12 طلاهه میشیم "ان شاالله"
آزاد هم فرض کن خیلی بد کار کنن ما حداقل رو میگیم سه طلا
خلاصه امکان کسب حداقل 10 مدال هم داریم حقمونم هست انصافاً کشتی آزاد همه ادوار آسیارو کلاً درو کرده حالا هم میکنه و حتی 7 طلا هم میشه از فقط کشتی آزاد بیاریم خلاصه فکر کنم اگر مثل قبل روال خوبی طی بشه کارمون بله راحته :20:نقل قول:
کد:http://ilna.ir/newsText.aspx?id=162811
آقایون بازی کبدی ایران کره رو ببینید
خیلی جالبه اینو من از تی وی تا حالا ندیده بودم اما بچگیام زیاد بازی کردم :D
آرزو معتمدي كاياك 500 متر توي گروهش سوم شد و به دور فينال كه دو روز ديگه هست، رفت
كبدي: 55-20 كره رو برديم
تيمملي كبدي مردان مقابل كرهجنوبي به برتري رسيد
خبرگزاري فارس: تيمملي كبدي مردان ايران با برتري 55 بر 20 مقابل كرهجنوبي شانس خود را براي رسيدن به مرحله نيمهنهايي افزايش داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از گوانگجو، تيمملي كبدي مردان ايران در ديدار با كره جنوبي توانست با نتيجه 55 بر 20 اين تيم را شكست و شانس خود را براي رسيدن به مرحله نيمه نهايي افزايش دهد.
تيمملي كبدي مردان در گروه اول با تيمهاي هندوستان و كرهجنوبي همگروه است. در گروه 2 نيز تيمهاي پاكستان، بنگلادش، مالزي و ژاپن حضور دارند.
امروز در گروه تيمملي كبدي ايران، هندوستان استراحت داشت.
مرحله مقدماتي مسابقات كبدي روز چهارشنبه به اتمام خواهد رسيد و پنجشنبه و جمعه نيز مرحله نيمهنهايي و فينال برگزار خواهد شد.
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
عليزاده در گروه بازندهها پيروز شد
خبرگزاري فارس: فرشاد عليزاده با شكست حريفي از تاجيكستان، يك گام به كسب مدال برنز بازيهاي آسيايي نزديك شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس از گوانگجو، فرشاد عليزاده كه در اولين مبارزهاش در رقابتهاي وزن 74 كيلوي كشتي فرنگي بازيهاي آسيايي شكست خورده بود، با توجه به فيناليست شدن تسوروماكي ژاپني، به گروه بازندهها راه پيدا كرد.
وي در اولين مبارزهاش در اين گروه، موفق شد در دو تايم از سد كريماف تاجيكستاني گذشت.
عليزاده در وقت اول دو بر صفر و در تايم دوم يك بر صفر پيروز شد.
اين كشتيگير در دور بعدي به مصاف حريفي از ازبكستان ميرود.
امروز طالب نعمتپور و بابك قرباني نيز شانس كسب مدال طلا در اوزان 84 و 96 كيلو را دارند.
عليزاده هم برنز گرفت به سلامتي
اون هم با پای گچ گرفته. با اینکه ارزشی نداره , اما غییرتش از برنزش با ارزش تر بود , نه اینکه مثل بانوی قصر تکواندو بگه زورم به حریف نمیرسه 14-2 از یانگوم ببازه , آبدریوچگی نمیدونم چی 500 بار سرش میزنه .تازه یانگوم بهش رحم هم میکنه
مریم طوسی توی نیمه نهایی 100 متر هفتم شد و حذف
طلای طالب نعمت پور مبارک همه باشه
ماشالله ایران 11 مین طلامونم گرفتیم سخترین کشتی امروز کشتی طالب با کره بود که
طالب نعمتپور دلاور لرستانی پیروز شد تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا همونطور که کارشناسا میگن قربانی کارش دیگه راحت تره و اونم طلاشو میگیره