مقایسه و نتیجه گیری کاربری برای خریداران
سلام من 2 کان فینگ رو خدماتون عرض میکنم میخوام ببینم دوستانی که اینجا بحث میکنند پیشنهادشون چیه
این مطلب هم روی تایک دل گذاشته میشه و هم روی ایسر تا ببینم دوستان کدوم رو پیشنهاد میدن
گرافیک رو کنار بگذارید و مهم نیست برای من چون بازی نمیکنم با سیستم ( من همه کاری با سیستم خواهم کرد جز بازی )
حالا با دو کانفیگ زیر در صورتی که اینا با هم میشه گفت دیگه یه قیمت هستند شما کدوم رو انتخاب خواهید کید اگر هم دلیلی دارید بفرمایید خوشحال خواهم شد
--------------------------------------
اولین برای ایسر : Acer 5742G
CPU: INTEL i3-370M (2.4 Ghz ) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 320 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI - 512MB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth / 2.6 Kg / DOS
قیمت روی 680 در میاد تقریبا
----------------------------------------
حالا دل Inspiron N5010
CPU: INTEL i3-380M (2.53Ghz) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 2GB DDR3 / HDD: 320+ GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: INTEL 4500 / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / DOS
قیمت روی 650 تا 670 تومان که 1 گیگ رم اضافه بشه میرسه به 690
حالا با توجه به این دو کانفیگ و اینگه شما با این مدل کار کردین کدوم رو پیشنهاد میدین
فکر کنم جواب دادن به این موضوع انتخاب رو برای همه آسونتر میکنه
گارانتی رو صرف نظر کنید ما بحثمون خود سیستم هاست