با سلام و خسته نباشید خدمت همه بزرگواران من یه led 47 مدل la620v خریدم الان هر 20 دقیقه ریست میشه بعضی وقتا صدای بوق یکسره میزنه چند بار ریست زدم ولی درست نشد ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
Printable View
با سلام و خسته نباشید خدمت همه بزرگواران من یه led 47 مدل la620v خریدم الان هر 20 دقیقه ریست میشه بعضی وقتا صدای بوق یکسره میزنه چند بار ریست زدم ولی درست نشد ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
سلام میخواستم بدونم پلاسمای 42 الجی رو هم میشه دیجیتالشو فعال کرد یا نه.
سلام دوستان من تلویزیون lg 47ln540v از مریوان گرفتم که گیرنده دیجیتال و ریسیور داخلی داره و هر دو هم بدون مشکل کار میکنن، فقط ساپورت زبان فارسی نداره و زیرنویس های فارسی رو در هم نشون میده. میخواستم بدونم آیا با رفتن به منوی مخفی دستگاه و تغییر منطقه و غیره میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
از راهنماییتون ممنون میشم دوستان
دوست عزیزنقل قول:
این پست را مطالعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال دیگه ای هم داشتم دوستان، تلویزیون من کارت شبکه داره ولی من فقط تونستم ازش جهت چک کردن فریمور دستگاه استفاده کنم، آیا قابلیت دیگه ای هم داره مثل استریم کردن فیلم یا موسیقی؟(من نتونستم استریم کنم) و آیا میشه با رفتن به منوی سرویس این قابلیت ها رو بهش افزود؟ ممنون میشم ازتون
مدل تی وی: lg 47ln540v
سلام دوست عزیز،
وقتی وارد منوی سرویس 42 la620v می شم بخش گروه کشور و کد کشور با کنترل تغییر نمی کنه مشکل چیه؟
سلام ببخشید led الجی مدل ln5100 گیرنده دیجیتال داره؟ چطری فعالش کنم؟
بنده led 47la620v دارم روی کنترل نوشته ماشن زمان 2 چطور میتونم روی یو اس پی پرکنم حافظه داخلی ندارد و همچنین تعریف سوئیج برای ----- داخلی را کسی توضیح بده متشکر میشم . ایا باید از طریق منو مخفی ماشن زمان را را اندازی کرد متشکر میشم تلوزیون اسمارت و فول اچ دی میباشد
با سلامنقل قول:
باید تلویزیون به اینترنت وصل باشه تا کد کشور را بتونی تغییر بدی.
باید به اینترنت وصل بشی تا بتونی تغییر بدی. از طریق وایرلس هم می تونی وصل بشی.