چطوری میشه یوزرنیم رو حذف کرد؟ نمی خوام سیو باشه.
Printable View
چطوری میشه یوزرنیم رو حذف کرد؟ نمی خوام سیو باشه.
سلام خدمت بچه های با مرام.
آقا یه سوال بچه گونه دارم،من اگه بخوام آدرس اسکایپمو به کسی بدم چطوریه فرمش؟
اصلا یه همچین قابلیتی داره اسکایپ؟
مثل فیس بوق که اینجوریه مثلا:facebook.com/xxxx.xxxxx
با سلام و عرض ادب
من از مخابرات اینترنت گرفتم و مشکلی هم با اسکایپ ندارم. از همه امکاناتش هم استفاده کردم.
ولی دوستان توجه داشته باشن که اسکایپ از طریق 10 هزار سیستم لینوکسی رصد میشه و همه پیغامها و مکالمات صوتی و تصویری چک میشه.
پس اگر هنوز بعضی از دوستان فکر می کنن اسکایپ کاملا امنه، تجدید نظر کنن !!!
یعنی چی دقیقا؟!نقل قول:
پس پسورد به چه کاری میاد؟
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
اسکایپ مثل یاهو مسنجره بیشتر تا ف بوک. شما فقط می گی به طرف آی دیت چی هست و طرف می ره تو خود نرم افزار اسکایپ آی دی شما رو سرچ می کنه و اد می کنه. البته می شه اسکایپ رو به میل و اکانتهای دیگه هم وصل کرد اینجوری آدرس میلی که باهاش اسکایپ رو باز کردی و یا ف بوک و اینا رم زرف داشته باشه قاعدتا باید بتونه پبدات کنه و یا بلعکسنقل قول:
من نمی دونم دوستمون atila چقدر درست می گه. اما منظورش پسورد شما نبود. منظورش کل ماجرا بود. یعنی ارتباط شما با یکی دیگه مانیتور می شه تو اسکایپ. بعنی نفر سوم می تونه ارتباط شما رو تحت نظر داشته باشه. زیاد ربطی به پسورد نداره. بیشتر مربوط به رمزگزاری اطلاعاتی که از طریق اینترنت می ره و میاد می شه. که البته من هم دقیق اینو بلد نیستم. اما این وسز ممکنه یکی بتونه از سیستم رمزنگاری ازلاعات رو کشف و به ارتباظ شما دسترسی پیدا کنه. که البته به امنیت سیستم و نرمافزارو اینا بر می گرده.نقل قول:
خوب اگه اینجوری باشه امنیت کلا زیر سوال میره! یعنی اینقدر قوانین کشک هست که بشه فعالیت ها را مانیتور کرد؟! بعد تازه اسکایپ با این همه محبوببت! واقعا جای نگرانی داره...
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
شما حالت خوبه ؟!نقل قول:
این چه جور ادعا کردنه ؟ شما بر اساس چه سندی داری این ادعای رصد شدن رو مطرح میکنی ؟ تازه اگه 1 درصد حرف شما رو درست بگیریم، سوال اینجاست که چه کسی مجری این رصد کردن هست ؟!
دوست عزیز به جایی که بیای روی هوا یه چیزی بگی برو یکم سرچ کن بعد بیا ...
کاملا در لینک زیر به صراحت گفته شده که اسکایپ از الگوریتم بسیار قوی AES برای رمز نگاری اطلاعات تبادل شده استفاده میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مثل اينكه خبرها رو نميخونيد
چند وقت پيش يك ايراني متوجه اين موضوع شد ولي كسي زياد عكس العم نشون نداد ولي بعدش يكي از مقامات امنيتي امريكا كه كلي افشاگري كرد يك قسم از افشاگرياش در مورد همين جاسوسي از اسكايپ بود
كاربر ايراني هم كه متوجه قضيه شده بود به اين صورت فهميد كه فايلي رو واسه طرف مقابلش فر ستاد ولي ديد فايل از دو آي پي متفاوت ديده شده كه يكي مربوط ميشد به مايكروسافت:n05:
آدم فکر میکنه اینطور صحبت کردن اپیدمی شده !نقل قول:
دوست عزیز : منبع تک تک این جمله هاتون دقیقا کجاست ؟ بی زحمت یه خبر گذاری معتبر خارجی به من بده که دقیقا همین داستانی رو که شما تعریف کردی رو بازتاب داده باشه.
شما دقیقا انتظار داشتید اون فایل از کجا دیده به شه ؟ حتما می دونید که ماکروسافت سال پیش اسکایپ رو خرید دیگه .
نقل قول:
دوست من اگر می شه منبع خبر رو ذکر کنید با تشکر