راستی. اگه موتور دست دوم تمیز هم باشه مشکلی نیستا. ممنون میشم اگه راهنمایی کنین :11:نقل قول:
Printable View
راستی. اگه موتور دست دوم تمیز هم باشه مشکلی نیستا. ممنون میشم اگه راهنمایی کنین :11:نقل قول:
یه کم بیشتر پول بذاری از همون متین 200 سی سی میتونی بگیری وگرنه باید از همین طرح هوندا ها بگیری که از 700 شروع میشه تا 1300000 تومن :8:نقل قول:
راستی موتورای نیرو موتور چطورن؟
امروز رفتم فروشگاه مرکزیشون قیمت گرفتم، قیمتاش به نظرم خوب میومد.
من خیلی تازه کارم (کلا 1 بار پشت موتور نشستم اونم کمتر از 1 دقیقه! :دی) واسه همین دیگه 200 سی سی رو فک کنم بهتره بی خیال شم.
سلام.
چند وقته دوباره تصمیم به خرید موتور گرفتم.
اینجا تعریف موتورهای انرژی رو شنیدم می خواستم ببینم دوستان کسی اطلاعاتی راجع بهشون داره یا نه؟
یه مدل 125 شبیه ویو بود میداد 1500 یه مدل دیگه با همون مشخصات ولی با ظاهر اسپرت تر بود 1600.
هر دو مدل جلو عقب دیسکی بودن فقط مدل اسپرتش کمک عقبش تکی بود .
یه نموره راهنماییم کنید ببینم تا با این قیمت یه موتور ساده برای من خیلی خیلی تازه کار پیدا میشه یا نه؟!
مدل دومیه رو گشتم دیدم اینه اگه رهنماییم کنید عالیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آقا این دور و برا کسی نیست جواب ما رو بده؟
موتور احسان طرح هایلی 150 سی سی چطوره؟
با سلام
دوستان به نظر شما افراد لاغر اندام زشت نیست از موتور باجاج اونجر dts-i 200 استفاده کنند؟:31:
ظاهرا الان فقط 220 هست
بهترین موتور سنگین تو رنج قیمت 2 میلیون چیه الان تو بازار ایران؟مجوز خاصی لازم نداشته باشه
نقل قول:
به نظرم کسی که بخواد بهت همچین حرفی بزنه، خودش خیلی آدم ضایعیه!
عضقت کشیده، به کسی هم ربطی نداره.
موتور تا حجم موتور 250 سی سی مشکل تردد نداره. خوبم که... من خودمم هنوز گیرم! از چند نفر شنیدم موتورای نیرو موتر فارس خیلی بی کیفیتن! (اما واقعا خوشگلن، قیمتشونم پایینه).
آقا یکی ماها رو نمیخواد کمک کنه؟ :19:
سلام...به همگی
امیر هستم...یه مسافر؟ نه همون شاید فقط یه تازه وارد فعلا!
سایت پرباری بنظرم اومد اینجا و خیلی از تاپیک ها و کامنت های دوستان رو تو زمینه های مختلف خوندم و پسندیدم و خب به طبع به معلومات اضافه شد و چه بسا که حتما استفاده هم کردم
برای خرید موتور 250 (اسمی اصطلاحا) اطلاعات که تقریبا زیاد و پراکنده است اما اگر قابل جمع بندی بگید ممنون میشم
موتور برای سفرهای روزانه و رفتن محل کار و ... به همراه موکدا لذتبخش بودن سواری با اون و شکیل و سنگین خود موتور مطلوبه
باید بگم خیلی هم موتورسوار نیستم و با همین حرکت دنبال مهارتش هم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در واقع بین اونچه که دیدم در بازار فعلی و رایج شده نسبتا و صدای موتور- حالا بدون در نظر گرفتن تغییرات در اگزوز و غیره که از علایق خودم هم هست- یک جورایی من رو هم در کف خودش نگه داشته نینجا250 بوده که با توجه به قیمتش تقریبا عملی نمیشه و خیلی هم بصرفه بنظر نمیاد، فکر کنم قرار بشه آرزویی برای خالی نبودنه عریضه گور..
اما با این تفاسیر روی هم رفته چندتا موتور دیگه هم هستن که نمیدونم چه مزیتی نسبت به هم دارن یا اصلا دارن یا نه- اما در هرصورت نه فقط از نظر تئوری و مشخصات ارائه شده کمپانی- از جمیع جهات و مخصوصا تو کاربرد و اونچه که تجربه اشون بخصوص تو ایران میگه که اونها هم شامل: هیوسانگ، دایلیم، مگلی 250 و گمونم آپاچی یا آر تی سی اگه اشتباه نکنم هست که بینشون انتخاب کردن کار می بره
مخصوصا از نظر انجین، ساپورتهای مختلف و تعمیرات و غیره و صدای مناسب و سنگین حاکی از قدرت موتور بصورت اولیه و قبل از دستکاری اون هست که مناسبترش میکنه برام
البته اونطور که بعضی شواهد و امکانات میگه و اجازه میده در مورد پالس هم از 180 تا 220 ش بطور منطقی نه کیفی مقرون بصرفه تر و با شرایط مختلف مخصوصا شرایط من منطبق تر و نزدیکتر بنظر میرسونتش
اما از اونطرف این تقریبا آخرین چیزیه که شاید بخوام یا باید بخوام که برم سراغش چون این کار حس خوبی توش نداره برام هرچند بودجه م هم شاید بیشتر به همین بخور، امیدوارم که این هم اولین گزینه یشنهادی شما نباشه برام
وسوسه اش آخر کار دستم نده خوبه، زود میخوام که رویاهای ذهنی وقت و بیوقتی فعلی رو عملی ش کنم
به هر حال از هر نوع راهنمایی استقبال میشه:46:
با سپاس
از اونا که آقا مهدی قبلا گفته...حسابی دیگه...هممم!!!!...:18:
سلام دوستان یک موتور می خوام تا 350 تومن گواهینامه ندارم راهنمایی کنین اگه بی کلاج باشه بهتره ممنون