شاید یه پولی بگیرن و سرویسش رو راه بندازن
مثل بقیه خدمات
بعد که یه چیزه عادی شد دیگه با خرید سیمکارت، این سرویس هم فعاله...
شاید یه پولی بگیرن و سرویسش رو راه بندازن
مثل بقیه خدمات
بعد که یه چیزه عادی شد دیگه با خرید سیمکارت، این سرویس هم فعاله...
بگیرن و راه بندازن که خوبه میترسم بگن اصلا امکان فعال کردنش وجود نداره!
این همونیه که با اینترنت گوشی وصل میشه و میتوین ببینی گوشیت کجاست و از این چیزا؟!!! راستش یادم رفت سنس دات کام کارش چیه!! میشه بگی؟!!!نقل قول:
فکر میکنید تماس بگیریم با ایرانسل یا همراه اول میشه پیگیری کرد که htc sense رو ساپورت میکنند یا نه؟
ریون جان با 512 نتونستی دانلود کنی؟!!! مگه میشه؟ اینجانب بنده هم سرعت 512 دارم و فیلم و ویدیو فول اچ ی میگیرم شبی یه دونه فیلم یا 10-12 تا ویدیو از یوتوب!!!دویست مگ کار یه ساعت یا فوقش 2 ساعت میباشه!!!
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
راستی اون سنس اگه با اینترنت گوشی کار میکنه،به هر نحوی،با ماهی 10 تومن اینرتنت بدون محدودیت گوشیتون رو فعال کنین و هم از امکانات اندو استفاده کنین و هم این امکان رو داشته باشین!!
به دلایل متعدد نشد دانلود کنم
یکیش این بود که دیروقت بود...نصف شب!
ببخشید چجوری از یوتوب فیلم دانلود میکنی؟ با IDM ؟؟
این هم توضیحات htcsense.com :
نقل قول:
صاحب گوشی جدید ساخت این شرکت می تواند با ورود به اکانت اش در این سایت، با استفاده از سرویس HTC Sense از راه دور کار پشتیبان گیری از گوشی را انجام دهد یا حتی اطلاعات روی آن را پاک کند.
تصور کنید گوشی شما به سرقت رفته است. کافی است به سایت جدید مراجعه کنید تا موقعیت دقیق گوشی تان را روی نقشه ببینید. اگر بخواهید می توانید دستور حذف امن تمام اطلاعات را از همان جا صادر کنید.
فرض کنید تلفن را در خانه دوستتان جا گذاشته اید و حالا مرتب زنگ می خورد. می توانید با مراجعه به سایت از راه دور گوشی را روی حالت Silent قرار دهید و قفلش کنید تا کسی به اطلاعات آن دسترسی نداشته باشد. ممکن است گوشی را در خانه گم کنید. می توانید از طریق این وب سایت، کاری کنید که گوشی شروع به پخش یک صدای بلند بکند تا آن را پیدا کنید. سیستم پشتیبان گیری هم به صورت خودکار از دفترچه تلفن و پیام هایتان نسخه پشتیبان میگیرد.
این امکان برای کاربران تلفن های همراه بسیار مفید خواهد بود البته باید آن طرف داستان را هم دید. اگر اکانت به دست فرد دیگری بیوفتد معلوم نیست چه خطراتی اطلاعات شخصی تان را تهدید می کند. بنابراین اگر از این سرویس استفاده کردید، فراموش نکنید که رمز عبور محکمی داشته باشد.
از امکانات دیگر htcsense.com این هست که شما کنترل کامل روی گوشی خودتون دارید
برای مثال میتونید با کامپیوتر کانتکت ها رو مدیریت کنید سپس این تغییرات روی گوشی شما انجام میشه
البته فکر کنم این امکان تو ایران نباشه...احتمالاً باید اپراتور، این سرویس رو پشتیبانی کنه...
Rawen تو این نقل قولت چرا اسم من حذف شده؟
راستی جریان این گجتی که تو امضاته به کجا کشید این که آب و هواش کار نمیکنه!
بعدش این فقط تهران و میشناسه؟
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
این آخرش رو نفهمیدم!نقل قول:
یعنی اینکه فکر میکنی این کار عملیه؟
یعنی ساپورت میشه؟
گروه خبری GSM: گوشی HTC Desire HD بدون گارانتی وارد بازار ایران شد.قیمت این گوشی بدون گارانتی در حدود 820 هزار تومان می باشد.هنوز خبری از عرضه این گوشی با گارانتی اصلی منتشر نشده است.این گوشی دارای امکاناتی چون دوربین 8 مگاپیکسلی ، فیلمبرداری 720p و سیستم عامل آندروید 2.2 می باشد.
خبرت یه نموره قدیمیه داداش؛نقل قول:
digikala با گارانتی 18 ماهه پارسه عرضش کرده به قیمت:825000
اینم لینکش:
کد:http://www.-------------/?Products=Mobile&Product=Mobile-HTC-Desire-HD
آخه فقط توضیحات شما نبود که...خودم هم پاراگرافه آخر رو توضیح داده بودمنقل قول:
شما به بزرگی خودت ببخش
در ضمن به محل سکونت نگاه کن...از قصد اونو نوشتم که اسمم معلوم شه:46:
این گجت هم به جایی نرسید:13:تنها راه ویندوز عوض کردنه
من برم خوش نشین ها نگاه کنم الان برمیگردم:31::11:
بله با ای دی ام....البته با همراهی چیز و پی ان......
این اچ تی سی سنس همونیه که قبلا خونده بودم....
اولین نیازش،داشتن اینترنت 24 برا گوشیه!!!! که هر جایی بگیره...اینجا تو ایلام،من برای استفاده از اینترنت تو تخت خواب،مجبور شدم جای تختم رو یک و نیم متر عوض کنم تا درست بشه!!! تو بعضی جاها نمیگیره،بعضی جاها خوبه!!!!
ولی با اینترنت معمولی ایرانسل در شهرهایی که اج داشته باشن که خیلی خوب هم میشه!!!
چی شد پس این مقایسه mr ninja ؟:13: