بله .البته نه به اون شدتنقل قول:
کلا توی جایی که صاف میشه یکم موج میمونه
فقط توی رنگ سفید کمتر مشخصه
Printable View
بله .البته نه به اون شدتنقل قول:
کلا توی جایی که صاف میشه یکم موج میمونه
فقط توی رنگ سفید کمتر مشخصه
فقط یه چیز
رنگ نوک مدادی هم مثه رنگ مشکی سریع کثیف میشه و سریع هم رنگش مات میشه؟(آخه پارکینگ واسه ماشین نداریم باید بیرون بزاریمش میگم)
شرمنده که اینقدر سوال میپرسم:46:
نقل قول:
کثیف شدن که به اندازه رنگ مشکی نیست ، رنگ سفید هم توی آفتاب بشه بعد از مدتی مات میشه.
پوریا جان راه حلی واسه جلوگیری از مات شدن رنگ ماشین نیست؟(غیر از پالیش) اسپری چیزی نیست که بشه رنگ ماشین رو براق کرد؟نقل قول:
بهترین راه برای پیشگیری استفاده از چادر مشمایی هست ( برزنتی نه ! ) تا نور آفتاب رو منعکس کنه و اگر رنگ مات شد خب تنها راه پالیش کِلِر هست.نقل قول:
درود
دوستان کسی از hp+ اطلاعی داره؟
میگن توی ecu تغییراتی رخ داده که باعثه شتاب بیشتر و مصرف کمتر شده!
درسته؟
ممنون میشم یه توضیحی بدین
تفاوتی نداره فقط 2 اسب قدرت موتورش بیشتر شده که بیشتر باعث خنده مشتریان هست .هیچ تفاوتی با پراید 75 کره نداره .نقل قول:
مطمعنین پوریا جان؟نقل قول:
یعنی ارزش خرید نداره؟
آخه توی فروم های مختلف دیدم که میگن hp+ خیلی بهتره! هم مصرف هم لرزش هم شتاب!
بهبود فنی سیستم سوخت رسانی و ساختار موتورنقل قول:
و جداول مقایسه با موتور قبلی
موتور قبلی 62.5 اسب
موتور HP+ شده 69.3 اسب
مصرف بنزین قبلی 6.89
HP+ شده 6.31
hp+ دوگانه سوز
قبلی 53.8 اسب
فعلی 60.5 اسب
مصرف بنزین متر مکعب در 100 کیلومتر
قبلی 7.49
فعلی 6.85
در هر حال به نظر من 200 هزار تومن اختلاف میارزه بدی و Hp+ بخری
در ضمن حداقل 6 اسب بخار به قدرت موتور اضافه شده که اتفاقا برای خودرو سبکی مثل پراید عدد چشمگیری هست. من از آشناهامون که دارن پرسیدم دنده 2 و 3 رو خیلی عالی پر می کنه و مصرفش هم براشون قابل توجه بوده
درسته اما اینا همش اعداد و ارقام هست و با واقعیت خیلی فاصله داره . من خودم همین اچ پی پلاس ( اس ایکس 131 ) رو دارم مدل 91 ، مادرم اس ال معمولی (131 ) 90 داره ، اگر سر سوزنی با هم تفاوت داشتن یا شما تونستید تفاوتی بین شتاب ، لرزش یا این حرفها پیدا کنید من دوتا ماشین رو به شما هدیه میدم .نقل قول:
متاسفانه تعریف و تمجید بی دلیل و تعصبی بین دارندگان خودرو در ایران چیز تازه ایی نیست . من سعی میکنم بدون تعصب واقعیت رو به عرض دوستان برسونم .