پوله مفت داری ؟ :دی بده من :دی .... صندلی من ، مبله :31::31:...از این بی دسته ها :دی.....بهش چی میگن ؟:دینقل قول:
تاحالا بایرن و چلسی با هم بازی کردن ؟
Printable View
پوله مفت داری ؟ :دی بده من :دی .... صندلی من ، مبله :31::31:...از این بی دسته ها :دی.....بهش چی میگن ؟:دینقل قول:
تاحالا بایرن و چلسی با هم بازی کردن ؟
پول مفت؟نه بابا...وام گرفتم:31:نقل قول:
شوخی کردم،اما اقساطی گرفتم(طرف رفیقم بود)الان کارکردن با کامپیوتر یه صفای دیگه ای داره...:40:
بایرن-چلسی؟:31:
یادم نمیاد..اما چه شود...:27:
مبارکت باشه :دینقل قول:
اره چه شود شبی که چلسی قدرت خودش رو به المان ها نشون میده :دی
=====
جات خالی الان 2تا از پست های نازنینم پاک شد :دی
ممنون.نقل قول:
آره نوبتی هم باشه نوبت چلسیه که بیاد تا بایرن چیزش کنه:31:
فرانک ریبری جمعه تمرینات انفرادیاش را آغاز میکند
بال فرانسوی بایرن احتمالا دو تا سه هفته آینده به میادین برخواهد گشت.
سایت گل – فرانک ریبری، بال بایرن مونیخ گفته آماده حضور در تمرینات است. او چند هفتهای را به دلیل مصدومیت از میادین دور بود. ملیپوش فرانسوی در جریان پیروزی دو بر یک بایرن مقابل هوفنهایم در 21 سپتامبر مصدوم شده بود.
او گفته است: «اوضاعم اخیرا خیلی بهتر شده. البته هنوز دردی در مچ پایم حس میکنم، اما بیتردید دارم بهتر میشوم.
میخواهم جمعه تمرینات انفرادی را آغاز کنم و کمی بدوم. هنوز با توماس ویلهلمی، فیزیوتراپ تیم مشورت نکردهام. در هر حال برنامه من این است که این هفته تمرینات را شروع کنم.
امیدوارم که بتوانم در دو یا سه هفته آینده تمرینات تیمی را از سر بگیرم. بیصبرانه منتظر بازگشت به میادین هستم و میخواهم کمک کنم تیم نتایج بهتری بگیرد.»
آره اون زمان که هاشمیان بایرن بود باهم بازی کردننقل قول:
بازی رفت تو لندن چلسی 2-4 بردش که یکی از گلای چلسی رو لوسیو گل به خودی زدش
بازی برگشت هم بایرن تو مونیخ 2-3 برد که بازم لوسیو گل به خودی زده بود به بایرن که باعث صعود چلسی شد
به این میگن خبر خوب...نقل قول:
وجود یه بایرن سرحال اتیش کوره بوندس لیگا رو دوچندان میکنه....
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
بردیا ،هاشمیان بود یا علی دایی؟:17:نقل قول:
هاشمیان بودش
یوسی تو خوبی؟
حافظت مشکل داره فکر کنم:دی
اون موقع مورینیو سرمربی چلسی و ماگات سرمربی بایرن بودش
اون موقع علی دایی کجا بودش دیگه:دی
اوه مای گاد....:31:نقل قول:
ببخشید....خنگ شدم این روزها...
مگه این عکسها حواس برای آدم میزارن:27:
دمه لوسیو گرم :دینقل قول: