سلام به همه دوستان
خدمتتون عرض كنم ، من به شخصه از بحث كردن در محيط بسته و جهت يافته متنفرم . چون به طور كلي دو دسته وجود دارن كه بحث ميكنن ،يك دسته هرچي بخوان بگن (هرچي ، هرچي ،هرچي) ،تف هم توي صورتت بندازن هيچ ايرادي نداره ، و ازشون حمايت ميشه اما اگر اون عده مخالف بگن آقا بالاي چشم شما ابرو ، واااويلا ...
اين داستان بحث هاي مذهبي در محيط ماست .
به همين دليل كمتر توي چنين محيطي در بحث شركت ميكنم .
اگر توي يك محيط آزاد فرصت بحث وجود داشته باشه ، نتيجه با چيزي كه الان هست خيلي متفاوت خواهد بود ...
اين حرف ، عقيده شماست ؟نقل قول:
من اسم اين جرياناتي كه فرموديد رو ميزارم يك بازي !
اول ترم توي برد گروه ميزنن ،تاريخ امتحان روز فلان ساعت فلان در فلان مكان ... دانش آموزان معلم رو ميبينن و درك ميكنن ، درسش رو ميفهمن . معلم درس مستند و مفهوم رو به دانش آموزا ميده و دانش آموزان ميفهمن كه اين قسمت از زندگيشون درسه و الان سر كلاس درس هستن ،يك دانش آموز تفاوت كلاس درس با بيابان برهوت رو تشخيص ميده ، دانش آموز اگر نفهميد از معلمش سوال ميكنه ،و معلم وظيفه داره قانعش كنه . اگر دانش آموز از معلم اعتراض داشت ميره پيش مدير . معلم در شرايط يكسان با همه دانش آموزاش برخورد ميكنه ، يكي رو نميفرسته از پشت در كلاس درس ياد بگيره ،يكي رو بذاره بغل دست خودش ،يكي رو كور كنه ،يكي رو كر كنه ، يكي رو ...
و ...
و در نهايت دانش آموزا اگه نخوان درس ياد نميگيرن ،اگه نخوان امتحان هم نميدن و راه ديگه اي رو انتخاب ميكنن ...
---------
راستي من يك سوال از استاد معارف دانشگاهمون پرسيدم كه نهايتش به اخراج از كلاس انجاميد .
اميدوارم اين جا نهايتش به اخراج از كلاس نينجامه !! :
ما بچه كه بوديم توي محلمون يك نفر رو داشتيم معروف علي چله !
اين شخص عذاب محله بود ،وارد جزييات نميشم ولي كار گناهي نبود كه اين نكرده باشه .
در يك كلام انساني از حيوان بدتر ...
اين شخص مادر زاد مشكل رواني داشت . ديوانه مادر زاد بود .
سوال : جايگاه اين شخص در جهان آخرت ميتواند طبقه هفتم بهشت باشد ؟؟؟؟
(اين معناي تبعيض است )