کسی کمک نمی کنه؟نقل قول:
راستی امیدی هست تو غیر انتفایی و... قبول بشم
Printable View
کسی کمک نمی کنه؟نقل قول:
راستی امیدی هست تو غیر انتفایی و... قبول بشم
آقا اين تعيين رشته مجازي با اين سي دي سنجش كه فردا ميشه گير آورد فرق داره؟
همون 4000 تومنو بايد بديم بره؟
سامان رشته معرفی رشته ها و دانشگاه ها و شهرهاو... هستش.= رتبه های کشوری قبولی های پارسال. اما انتخاب رشته مجازی:نقل قول:
اول باید از یکی از این دو طریق شماره پرونده و رمز رو بخری:
1-با کارت های عضو شتاب و از طریق سایت سنجش. 2- با کارت های عضو شتاب و از طریق خودپردازهای بانک ملی یا صادرات. کارت رو که زدی، باید گزینه خرید کارت انتخاب رشته آزمایشی رو بزنی و 4000 تومن از حساب کم می کنه و یه فیش که روش شماره پرونده و... هست بهت می ده.
بعد باید از سایت سنجش اول اطلاعات فردی و قبلی کنکور رو وارد کنی و بعد اون شماره هایی که گرفتی. بعد وارد نرم افزارش می شی...
فکر کنم رتبه دو رقمی رو تو خواب داشتیم( یه لحظه فکر کنم... آره ... یه چیزایی یادم می اد... درسته تو خواب دیدمش... سلامتون رو هم بهشون رسوندم ... ). خلاصه تو خواب بود، اینجا رو نمی دونم. :27:نقل قول:
اینجا 2 رقمی نداشتیم ؟! ...
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5234614&postcount=340
در رابطه با عدالت سنجش کاملا مخالفم من 87کنکور دادم بدون اینکه هنوز پیش دانشگاهی بخونم 51000شدم با درصدای خنده دار 88شرکت کردم بدون اینکه بخونم شدم 20000اینم با درصدای زیر 8 و89 با اینکه کمی خونده بودم اذبیات 32 معارف 40 زبان 10 شیمی30 فیزیک4 شدم 50000 واین برام جالب بود تازه ازاد پارسال 4000 شد ترازم در صورتی که امسال بالای 6000 میشهنقل قول:
سلام
اينم كارنامه ي من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد دور دانشگاه تهران رو خط بكشم ؟
با رتبه2447منطقه 1 (تجربی)توی تهران چه چیزایی میشه خوند؟ از بین روانشناسی-بینایی سنجی-تغذیه-پرستاری-علوم آزمایشگاهی-داروسازی-هوشبری-
با رتبه2447منطقه 1 (تجربی)توی تهران چه چیزایی میشه خوند؟ از بین روانشناسی-بینایی سنجی-تغذیه-پرستاری-علوم آزمایشگاهی-داروسازی-هوشبری- کدوماش بهترن؟آیندشون بهتره؟
از بین مهدسی ها،مواد و علوم مهندسی دانشگاه تهران و میاری(البته معدنم میاری...ولی خو معدن نزن)نقل قول: