مهران تا الان با سیستم کمکی بازی میکردی ؟ با این اوصاف باید بهت بگم نصف لذت بازیو نبردی بخش زیادی از طرفداران این بازی بخاطر آزادی عمل در سیستم پاس و شوت و ... طرفدار این بازی هستن همین الان هم توی تالارهای گفتگو با وجود این سیستم جدید پاسکاری که قراره توی نسخه 11 پیاده بشه بازم بعضیا میگن سیستم پاسو روی دستی میزاریم خود من اول برای خرید کنسول دو دل بودم که امین بهم گفت این گزینه ها توی بازی وجود داره منم دیگه برای خرید کنسول درنگ نکردم . خدا رو شکر برای نسخه 11 توی حالت دستی هم سازوکار pro passing اعمال میشه بنابراین از این بابت مشکلی نیست هر کی دوست داره میتونه از سیستم دستی استفاده کنه و هر کی خواست میتونه گزینه کمکی و یا نیمه کمکی رو انتخاب کنه اما به هر حال ویژگیهای pro passing توی بازیش اعمال میشه . در ضمن قراره پاور بار این سیستم pro passing آپشنال باشه بنابراین هر کی خواست میتونه غیر فعالش کنه اما در حالت آنلاین برای اینکه بعضیا زرنگی نکنن همیشه فعاله .
همونطوریکه میدونی سیستم pro passing از دو بخش تشکیل شده یک بخشش مربوط میشه به پاور بار و بحث underhit و overhit و یک بخشش که مهمتر هم هست مربوط میشه به سیستم ارور و خطای پاس که بر اساس شرایط , خطای پاس اتفاق میفته .
اگه تا الان گزینه های دستی رو فعال نکردی برو فعال کن بعد ببین بازی چقدر واقعی و سخت میشه گزینه های دستی شامل پاسها ( پاس معمولی , پاس تودر , سانترها ) و شوتها ( شوت معمولی و چیپ ) میشه و خود این موارد شامل دستی , نیمه کمکی و کمکی میشه یعنی حدودا 12-13 حالت وجود داره . برو اینا رو فعال کن بهت قول میدم روی درجه سختی متوسط هم به زور تیمهای حریفو میبری . نکته مهم این سیستم دستی اینه که دیگه این خودتی که بازی میکنی نه cpu یعنی هرجا دوست داری میتونی توپو بفرستی و آزادی عمل کاملی در جهت و همینطور قدرت پاس و یا شوت داری ( البته بستگی به این داره که نیمه کمکی باشه یا دستی ) . یک نکته جالب دیگه اینکه هیچ وقت نمیشه روی حالت دستی کاملا مسلط شد بنابراین جذابیت و سختی بازی همیشه وجود خواهد داشت . من تا الان بیش از 90 درصد بازیهامو توی سری نکست فیفا در حالت دستی انجام دادم اما با این حال بازم وقتی آمار دقت پاسو بعد از بازیهام نگاه میکنم بطور میانگین بیشتر از 75 درصد نمیشه در حالیکه وقتی گزینه کمکی پاسو انتخاب میکنم دقت پاسهام تا حدود 90 درصد هم میرسه توی فوتبال واقعی هم دقت پاسها خیلی زیاد نیست مثلا بارسا که سنبل دقت پاسه دقت پاسهاشون نهایتا 82-83 درصد بیشتر نمیشه و تیمهایی مثل اینتر که سیستم بازیشون فرق میکنه حدود 65 درصد بطور میانگین پاسهاشون دقت داره و از سه پاس فقط دو پاسشون به هدف میرسه .
و یک نکته دیگه اینکه وقتی در مقابل یک نفر بازی میکنی اگه یکی از شما بازیش خیلی بهتر از اون یکی باشه میتونید با توافق هم کسی که بازیش بهتره گزینهای بیشتری از حالت دستیو انتخاب کنه تا توازن بین بازی برقرار بشه . علاوه بر اینها میشه توی منیجر مود وقتی در مقابل تیمهای قوی بازی میکنی درجه سختی بازیو روی حالتهای سخت تر بزاری تا فشار تیم قویتر ملموس تر بشه من معمولا بیشتر بازیهامو روی درجه متوسط قرار میدم اما تمام گزینه ها رو دستی میکنم در برابر تیمهای 4.5 ستاره درجه سختی ورد کلس رو انتخاب میکنم ودر مقابل تیمهای بسیار قوی 5 ستاره بالاترین درجه سختی رو انتخاب میکنم اینجوری بازی خیلی واقعی میشه .
توی لینکی که دادی بودی کار گردان نسخه 11 PC یعنی Jarvisem توی یک ویدئو در مورد ویژگیهای نسخه PC توضیح میده و هیچ اشاره ای به پاس حرفه ای و پرسنالدی پلاس نمیکنه توی اون لینکهای دیگه هم به همین شکل اشاره ای به ویژگیهای نسخه های کنسولی 11 در نسخه PC نشده .
اصلا خود EA رسما اعلام کرد که قراره نسخه 10 فیفا نکستو با ورد کاپ ترکیب کنن کارگردان بازی هم گفت ویژگیهای جدید نسخه 11 کنسولی توی PC نیست . مگه اینکه توی این دو ماه باقی مونده نظرشون عوض بشه . لینکشو الان ندارم اما اگه خواستی پیداش میکنم . من فکر میکنم اون دو تا PP به اشتباهت انداخته این دو تا P مخفف PRO PASSING هستش نه PING PONG :
در ضمن هر وقت دیدی سایت ف ی ل ت ر شده بجای دات COM از دات IR یا دات NET استفاده کن .
...................................
یک خبر هم بدم
یکی از مهمترین مسائل بازی مساله STAMINA هستش که دقیق طراحی نشده یعنی ما توی دنیای واقعی هیچ نمیبینیم بازیکنان دائم توی زمین بدوند و خسته نشن اصلا این مساله نمای بازی رو هم غیر طبیعی کرده همش بازیکنا درحال دویدن هستن و توپو تعقیب میکنن . خبر خوب اینه که گری پترسن گفته ما داریم روی این مساله کار میکنیم و گفته اگه بتونیم کار رو بشکل بی نقصی به انجام برسونیم حتما توی نسخه 11 پیادش میکنیم .