پستهای اسپم گزارش میشه از این به بعد .
خواهشا پستاتون فوتبالی باشه . نه درباره زن و بچه فوتبالیستا و هندونه و دولت :)
ممنونم واقعا !!!
Printable View
پستهای اسپم گزارش میشه از این به بعد .
خواهشا پستاتون فوتبالی باشه . نه درباره زن و بچه فوتبالیستا و هندونه و دولت :)
ممنونم واقعا !!!
جستجو دوست عزیز :40:نقل قول:
جواب شما ارجاع داده میشود به این پست:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5033862&postcount=206
هم سنگر عزیزم، حواشی مهمترین قسمت فوتباله، شما این رو تو این سال ها نفهمیدید؟نقل قول:
شعار هم خیلی بخش مهمیه ، من در حال حاضر به نظرم شعاری خوبه که توش بلال و ذرت داشته باشه، نشانه هندوراس و مایا ها باشه!
با تشکر.
در ضمن آخرین بارت باشه فونتت قرمز میشه ها!
توی اون روزی تاریخ شما اصلا نباید سر کار برید.3 ساعت قبل از بازی و 3 ساعت بعد از بازی این جا بحث کارشناسی داریم.نقل قول:
حالا اشکالی نداره. شما نارحت نشو.نقل قول:
یکی از دوستان سوال خوبی کردش. فکر کنم اگه اینو جواب بدین اشکالی نداشته باشه::46:
نقل قول:
برای آشنایی بیشتر ما با فرهنگ غنی هندوراس، از زندگی خصوصی بازیکنان هم اطلاعاتی قرار بدین، بویژه تصاویر همسران و دوست دختران بازیکنان : دی
خیلی ممنونم
اصلا از نظر من ایرادی نداشت که این تاپیک رو زدین
امضاها و آوارتاراتون رو تغییر دادین
چه واسه جلب توجه
چه واسه لوس بازی
باندبازی
اسپم دادن
خوشگذرونی
سر کار گذاشتن بقیه
...
اما هر چیزی دیگه یه حدی داره
به قول این دوستتون که تو گروه اجتماعی که با هم هماهنگ میکردین این مسخره بازیا رو
خلاصه تحقیقات محلی زود به نتیجه رسیدنقل قول:
اهم اهم
زياد اسپم نديد اونجا يوهو شك ميكنن ميان تحقيقات محلي
راستي امين ميتونه اينجا بياد ببينه
گاف نديد يه وقت
تاپیک کلا پاک میشه
آروم آروم هم دسترسی ها بسته میشه
بله !!!نقل قول:
خدایی ببینید هماهنگ باشیم چه قدرتی داریم .... : ))
دیروز ساعت 3 تند تند رای گیری کردیم که قراره طرفدار چه تیم درپیتی باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز ببینید به کجا رسیدیم.
همه دارن اخبار هندوراس رو پیگیری میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی از غریبه ها طرفدارش شدن = ))
خب دوستان مثل این که آقا امین عزیز زحمت کشیدند و تاپیک رو برای مسابقات تیم هندوراس باز کردند ... فردا بازی شیلی و هندوراس هست که به احتمال زیاد و اون چیزی که قبلا دیدیم از دو تیم هندوراس به راحتی میبره ... :31:
از همه ی دوستان تیم های دیگه قویا خواهش می کنم به قصد مسخره کردن و توهین کردن اینجا نیان و خودم کسایی رو که توهین یا قصد بهم زدن جو تاپیک رو داشته باشن گزارش می کنم .
واقعا خبر خیلی خوبی بودش.
ممنون که تاپیکو باز کردین:10:
بی صبرانه منتظر بازیه فردام.....
-------
از دوستانی که طرفدار هندوراس نیستن عاجزانه تقاضا میکنم جو رو دوباره به هم نریزن.
میدونیم در نظر شما هندوراس ضعیفه و امکان بالا اومدنش کمه و ... ولی ما طرفدارشیم.واقعا طرفدارشیم .
خواهش میکنیم به نظر ما کمی احترام بذاربد.
ممنون.
بله خبر خیلی خوبی هستنقل قول:
البته اگه بعضی از دوستان بذارن و مجددا تاپیک رو منحرف نکنن :13:
هندوراس 4 اور :40:
بازی در استادیوم ام بومبلا برگزار میشه
و دیگر بازی ها : چهار بازی مرحله گروهی این رقابتها در زمین چمن ام بومبلا برگزار می شود. هندوراس در این ورزشگاه به مصاف شیلی می رود. ایتالیا و نیوزیلند با هم روبرو می شوند و دو بازی دیگر شهر نلسپروئیت نیز مصاف تیمهای استرالیا - صربستان و کره شمالی - ساحل عاج خواهدبود.
داور بازی آقای ادی آلن مایلت هست
--------------------------------------------------
ايوان زامورانو: شيلي مي تواند يك جام جهاني فوق العاده داشته باشد
كاپيتان سابق شيلي مطمئن است كه اين تيم مي تواند در جام جهاني آفريقاي جنوبي به مراحل پاياني راه پيدا كند
سايت گل- شيلي بازي هايش در جام جهاني 2010 را از فردا با ديدار مقابل هندوراس آغاز خواهد كرد و ايوان زامورانو، ستاره سابق تيم ملي شيلي به موفقيت اين تيم در جام جهاني بسيار اميدوار است.
او در مصاحبه با سايت فيفا گفت:" مانند همه شيليايي ها، من نيز انتظار زيادي از اين تيم دارم. فكر مي كنم هيچ وقت تيمي بهتر از اين نداشتيم با يك سرمربي بزرگ كه فلسفه اش را در تيم كاملا حاكم كرده است و بازيكنان تيم را بسيار خوب هدايت مي كند.
شما مي توانيد اين مسئله را به خوبي در زمين ببينيد. آنها بسيار خوب بازي مي كنند و نتايج بسيار خوبي نيز به دست آورده اند ومن مطمئن هستم كه آنها مي توانند جام جهاني فوق العاده اي را پشت سر بگذارند."
او همچنين در مورد تيم هاي هم گروه شيلي صحبت كرد و اسپانيا را شانس اصلي صعود از گروه دانست.
"اسپانيا بي ترديد نه تنها شانس اصلي صعود از اين گروه بلكه يكي از شانس هاي اصلي فتح جام است. هندوراسي ها بايد به قدرت فيزيكي شان، كمي قابليت هاي تكنيكي اضافه كنند. قدرت اصلي سوئيس نيز مربي شان، اتمار هيتسفيلد است كه يك برنده ذاتي است."