دوستان JSC World Cup داره به صورت مستقیم نشون میده، همین طور JSC Sport 2 بر روی نایل ست نیز داره به طور رایگان و زنده نشون میده.
Printable View
دوستان JSC World Cup داره به صورت مستقیم نشون میده، همین طور JSC Sport 2 بر روی نایل ست نیز داره به طور رایگان و زنده نشون میده.
دوستان JSC World Cup داره به صورت مستقیم نشون میده، همین طور JSC Sport 2 بر روی نایل ست نیز داره به طور رایگان و زنده نشون میده.نقل قول:
این کار رو کردم ولی کانل کد شد دوبارهنقل قول:
A3 31 30 04 61 67 82 4A کدم این رو زدم ولی تو عکس حرف آخر رو اش F زده بودم اونم تصیح کردم ولی کانال کده ایراد از چی
من iclass 9595 دارم ولي وقتي ميرم تو menu-----cas جايي نداره كه كدهاي biss رو وارد كنم.
فقط زده card none....چيكار كنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط گزينه هاي select و exit رو ميشه زد..همه ي دكمه ها رو زدم چيزي نشد..حتي دكمه قزمز رو هم نگه داشتم.
آقا الان lider واسه من وا شده...دست کاریه من جواب داده یا خودش وا کرده؟ :دی:دی:دی
اقایون،به فکر شبکه هایی بجز جی اس سی باشین که فقط همین یه چند تا بازی رو فری پخش میکنه و بقیه رو باید کارت داشته باشین(کد مد هم روش اثر نداره!)
----- من X30PVR SUPER هستش. بهم بگید کجا باید کد بدم؟ MVISION سیستم نرم افزاریشه.
تو بخش امولاتورش گزینه های: IRDETO NAGRA SECA VIACCESS CRYPTOWORKS رو داره و تو هر کدومشون PROVIDER و INDEX و کد 16 رقمی رو. لطفا راهنماییم کنید. فقط بخش IRDETO یک خط واسه کد دهی داره. اونیکیا چند خط کد دارن.
کدها و اینکه کجا باید وارد بشه؟
فیلم کنسرت فوق العاده زیبا و جذاب و دیدنی جام جهانی ۲۰۱۰
دانلود با حجم ۵۵۰MB – فرمت AVI
دانلود در فایل Rar – هر پارت۱۰۰MBکد:http://dl.3ries.com/Masoud/89/03/19/World%20Cup/Consert%20of%20World%20CUP%202010%20%20%28www_3RIES_COM%29%20%26%20%28www_4_Farskids20_com%29.avi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطف کنید کد jsc world cupتو هاتبرد بزارنو
دوستان اگه لینکی از افتتاحیه دیروز دیدید حتما بزارید ممنون