نقل قول:
مطمئنی برنامه دیشب رو دیدی ؟ فراستی با خاک یکی کرد پایان نامه رو .
آره...
همونطور که از فراستی انتظار داشتم با هیچ کس و هیچ چیز و هیچ جریان و هیچ حزبی رودرباسی نداره
نقدش جالب بود.مخصوصا توضیحاتی که درباره نماد در سینما داد و همچنین حرفهایی که درباره ژانر زد
اتفاقا فراستی آخر بحث گفت که فیلم قبلیت شکلات داغ بهتر کارگردانی شده بود!!!
ولی در کل نباید با کارگردانای جوون جوری برخورد کرد که برن و پشت سرشون رو هم نبینن.در کل من از اعتماد به نفس و توضیحات کامل و همچنین دفاعی که از فیلمش کرد خوشم اومد.شخصیت محکمی داره و آینده درخشانی.امیدوارم سنگ جلوی پاش نندازن و حمایتش کنند
البته برای کار دومش بهتر بود سراغ همچین موضوع پیچیده ای و در این حال سنگین نره.چون موضوعات سیاسی نیاز به شناخت سیاسی از موضوع داره و نمیشه بدون تحلیل و برداشت حقیقی سراغش رفت
البته فکر کنم شمقدری هم تهیه کننده بود و هم مشاور
در آخرهم که خود کلاهداری اهدافش و نظراتشو همسو با شمقدری اعلام کرد
نقل قول:
طفلک می ترسید حرف بزنه! به نظرم خیلی استرس داشت که وقتی نوبتش می شه چی باید بگه
مخالفم!!!
نقل قول:
کلا تهیه کننده داشت تعاریف جدید از سینما ارائه میداد بعد میگفت چه اشکالی داره ! ما ایرانی ها تعاریف و سینمای خودمون رو داشته باشیم !
البته اگه بعضی از تعاریف بومی بشه خوبه .ولی اگه تعاریف اصولی و پایه ای که ستونهای سینمای جهان برای همه فرهنگ هاست نبایدتغییری کنه چون مفهوم سینما عوض میشه
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
نقل قول:
من به این میگم سلیقه تا تناقض!
به نظرم خود مخاصب ها نظر نهایی رو میتونن بدن.
نقل قول:
نه عزیزم به این نمیگن سلیقه اسم این هست : نون به نرخ روز خوری
این طور قضاوت کردنم درست نیست.چون اگه فراستی همچین شخصیتی داشت خوب دیشب هم برای فیلمی که دوستان میگن سفارشی ساخته شده جور دیگه ای عمل میکرد