با تشکر از شما دوستان عزیز ، به لطف راهنمایی سایر دوستان من مدتی است که مطالب این فروم را بدقت مطلعه میکنم و مطمئن باشید تک تک موارد مندرج شده را به صورت کامل به شرکت اصلی منعکس میکنم. در این که دستگاه با بعضی از آپدیت ها دچار بعضی از اشکالات شده و شما دوستان را به زحمت انداخته از جانب خودم معذرت میخواهم. من در مجموع بعد از مطالعه دیگر صفحات این سایت در مورد تمامی پلیر ها ، فعال ترین نوع بحث و گفتگو را در مورد این دستگاه دیدم که واقعاً از این بابت خوشحالم چون تمامی این تستها اگر میخواست از جانب ما انجام بگیرد علاوه بر صرف زمان چه بسا به این نتایج هم نمی رسید و مطمئن باشید که تمامی این موارد از جانب شرکت اصلی نیز پیگیری میشود. اما به جرات میتوانم بگویم که بعضی از دوستان نیز فقط با نیت بزرگ کردن عیوب دستگاه فقط وارد میشوند. من قصدی برای وارد شدن به این موارد را ندارم اما به جرات میتوانم بگویم ما از معدود شرکتهایی هستیم که پیگیر مشکلات نرم افزاری دستگاه پلیر خود هستیم .
با عرض معذرت از سخنان فوق قصد تبلیغ نداشته و همچنان که در یکی از تایپیکها آدرس و تلفن شرکت موجود است از شنیدن نظرات شما خوشحال خواهم شد.
در مورد اشکالات فوق
1- بله کانال های دیجیتال بدون اشکال قابل دریافت و ضبط میباشد اما در مورد جدول ضبط برنامه ها هنوز ایراد پابرجاست که سعی میشود هرچه زودتر آن نیز برطرف بشود. در مورد تعویض کانال ها هم باید صبر کرد تا info bar از صفحه محو شود در این صورت نباید دستگاه هنگ کند.
2- ضبط از AV و Scart بدون مشکل است.
3- بنده هنوز این مورد را تست نکردم. انا گزارش ایرادی هم نداشتم.
4- بله تا این نسخه هیچ ایرادی نداشته
5- DVD Ext. & HUB USB را پشتیبانی میکند.
در مورد بقیه موارد سوالی داشتید در خدمتم.