یه چیز بگم ناراحت نشی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...این آپدیت فقط سایز بزرگتر رو بهش اضافه میکنه...شکلک جدید اضافه نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
یه چیز بگم ناراحت نشی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...این آپدیت فقط سایز بزرگتر رو بهش اضافه میکنه...شکلک جدید اضافه نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عیب نداره
با زردآلو هم میشه کنار اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنون
گروه نیمکره به نسخه ی 3.0 ارتقا یافت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از dreamland دوست گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خوبین ممنون
ولی این شکلکار و اصلا نمیشه استفاده کرد عزیز هیج جایی نشون نمیده :41:
نقل قول:
من دانلود کردم برنامه رو شکلکام هم دانلود کردم شهرم وارد کردم ولی این مرور گر ie چی هست ک اینجا گفتی باید یس بزنیم؟
فدات شم من رو عکس کلیک میکنم بعدم C+vرو هم میزنم ولی فقط ادرس عکس میاد خود عکس نشون نمیده:41:
به این صفحه مراجعه کنید و سپس به بخش پاسخ سوالات مراجعه کرده و سوال خود را از بین سوالات متداول انتخاب و روی پاسخ کلیک کنیدنقل قول:
اگر باز هم موفق نشدید من در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.namakdoon.net/news.html
منظورم از yes برای پیغامی هست که ظاهر میشود
آمار کاربران ثبت شده از مرز 200 نفر گذشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيزم بايد بري تو سايتش دانلود كني
جايه بسي خوشحاليست كه رو دست بعضي ها تو همين فرم زديد با اون نرم افزار هاي عجوج مجوجش
سلام.
وقتی می خوام نصب کنم همچین پیغامی برام میاد...چی کار کنم؟؟؟:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم عامل 7 دارم!!!