کرک هم همینو دانلود کرده بودم و ریختم ریستارت کردم و بازم همینطور بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
کرک هم همینو دانلود کرده بودم و ریختم ریستارت کردم و بازم همینطور بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه اينم كار نكرد و باز ارور قبلي رو داد.:41:نقل قول:
والا تا جایی که میدونم این سری مدال با نام Medal Of Honor:Anaconda بوده...(بازم دقیق مطمئن نیستم)نقل قول:
air borne,rising sun,..... این چررا اینجوری نیست
نقل قول:
1-این بازی برا من وقتی اجرا میشه تمامه صفحه دکستاپ رو نمیپوشونه.چیکار کنم که کاملا فول اسکرین بشه...تو آپشن گزینه ای هم پیدا نکردم
دوستان عزیز...نقل قول:
من موقع احرا بازی medal of honor که رزلیشن بازی دستکاری میکنم بازی میاد تو یه پنجره کوچیکی تو دسکتاپ قرار میگیره و از حال و هوای بازی بیرون میاد.
شما گزینه windowed رو از داخل منوی video باید off کنید تا درست شه
سلامنقل قول:
شما دکمه alt+enter رو داخل بازی یزن دوباره فول اسکیرین میشه نوار ابی میره:10:
این کد فقط رو 7 نبازه حتما برای شما دلیل دیگه ای دارهنقل قول:
بعضیا میگن اگه paul.dll رو پاک کنی ارور نمیده.حالا راست و دروغش پای خودشون
يه نفرم به ما كمك كنه. اين همه ادم متخصص اينجاست يكي نميتونه مشكل منو حل كنه؟؟؟؟:41::41:نقل قول:
میدونم منم تو هلپش همینو خوندم نوشته بود اون شیوه فقط رو 7 کار میکنه...نقل قول:
درضمن اونم فایل هم پاک کردم و تست کرده بودم که بازم کار نکرده بود دیگه نمیدونم مشکل از کجایه
کسی میدونه راهه حلی لطفا کمک کنه
نقل قول:
سلام دوستان...
من این مدال جدید گرفتم نصب کردم کرک هم کردم حالا وقتی میخوام بازی اجرا کنم این ارور میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کسی میدونه کمکم کنه تا من بازی اجرا کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن کرک جدید هم از گیم فیکس دانلود کردم ولی بازم همینطوری بود.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اون مرحله که باید با هلیکوپتر بعضی جاها را بمباران کنیم ، یه جا با آرپی چی به هلیکوپتر ما شلیک میکنن ( اونجا که خط سلامت هلیکوپتر از 100 به 63 میرسه ) که بعد ما باید اونجا رو بمباران کنیم . ولی من چند بار که تیراندازی میکنم میگه mission failed .
چی کار کنم ؟
آقا این نسخه ی پی سی چه باگایی داره
اون قسمت که باید با دوربین دشمنایی که میان رو با تیر و موشک و این چیزا بترکونیم، برای من سمت راست که کلا کار نمی کرد! آخر شانسی Q رو نگه داشتم دیدم اینطوری میشه سمت راست هم شلیک کرد !
حالا اون مرحله که باید خمپاره انداز ها رو بترکونیم میگه hellfire شلیک کن و وقتی کلیک راست می کنم میگه نداری hellfire ! عجب مسخره بازی شده
4 رو بايد نگه داري تا Hellfire شليك كنه.
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
البته اگه درست يادم باشه!!!