فکر میکنم با مدل VT20 سال 2011 وارد ایران میشه یعنی یکی دو ماه دیگه.نقل قول:
فکر میکنم با مدل VT20 سال 2011 وارد ایران میشه یعنی یکی دو ماه دیگه.نقل قول:
آره احتمالش زیاده . VT20 و Gt20 از نظر دیزاین نسبت به V20 خیلی بهترند. رنگ روشن بدنه V20 برای چشم آزاردهنده است و بدنه های تیره رنگ برای چشم خیلی مناسبند.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من V20 دارم از نظر دیزاین خوب و راضی کننده هست هر چند به قول فرنگیا دکورش First class نیست از نظر رنگ هم چون حالت مات داره زیر نور منزل و با دکورهای تیره زیبا به نظر میرسه ولی GT20 که احتمالا با مدلهای S20 و C20 کابینتش تقریبا مشابه هست به نظر من که واقعا ظاهر چیپی داره البته باید دید اینجا چه قیمتی روش میزارن!
فرق gt20 با v20 چیه
فرق اصلیشون در سه بعدی بودن و نبودن هست.نقل قول:
آقا و خانومها اين مدل vt20/25 در بانه هم يافت مينشود؟
مگر در بانه هم تا وقتي كه تو تهران پيدا نشود آنجا هم پيدا نميشود؟ اين ديگر چه مدلش هست كه از مرز هم ميخواهد رد شود نمايندگيش بايد داشته باشد؟؟؟ وگر نه براچي آنجا پيدا نمي شود؟ حدود 1سال از توليدش ميگذرد!!! انقدر ما از دنيا عقب هستيم؟؟؟
-نه متاسفانهنقل قول:
-احتمالا تا اوايل سال ميلادي جديد بايد صبر كنيم متاسفانه
با درود به دوستان.خواستم ببینم کسی نمیدونه مدل P42GT25 وارد ایران میشه یا نه؟ چون تو سایت خاورمیانه پاناسونیک مدل TH-P42GT20 نوشته شده که یکی از فرقاش با GT25 مصرف برق بالاترشه.
-فكر نميكنم gt25 وارد ايران بشه تنها ميتونيد روي gt20 حساب كنيد كه البته هنوز هم وارد نشدهنقل قول:
-در مورد تفاوت ها خوب ريجن هاي متفاوت حتي از ----- هاي متفاوت هم در يك مدل استفاده ميشه
ولي در كل تفاوت خاصي ندارند
با سلام
میخواستم بدانم فرق بین V20 و X20 در چیست و ایا از لحاظ قیمت هم تفاوت دارند؟
با تشکر