دستت درد نکنه!نقل قول:
صد در صد هر اتفاقی افتاد خبر بده.
میخوام ببینم رو حرف های نمایندگی چقدر میشه حساب کرد!!!؟
اگه کارت رو سریع راه انداختن ، منم برم سراغ نمایندگی!!!
Printable View
دستت درد نکنه!نقل قول:
صد در صد هر اتفاقی افتاد خبر بده.
میخوام ببینم رو حرف های نمایندگی چقدر میشه حساب کرد!!!؟
اگه کارت رو سریع راه انداختن ، منم برم سراغ نمایندگی!!!
همین دو تا نمایندگی رو تو تهران داره؟ یعنی واسه یه ثبت نام تا میدون بهارستان باید برم! :grrr:
درسته! نمایندگی هاش فعلا زیاد نیست!نقل قول:
مثلا من که زنگ زدم به مبین نت موقعیتم رو که گفتم سه تا نمایندگی بهم معرفی کرد که خیلی هم نزدیک نبودن!
تهران قعلا واسه تست دوست عزيز . يعني امكان داره يكم اولاش باهاش حال نكني . نكه هي قطع شه ها نه .
ديروز به من زنگ زدن از شركت گفتن الان سرويستون سرعت دانلودش چقدره ؟؟؟
من يه چيز واسه دانلود گذاشتم ديدم خدا شده اسپيد تا 1 مگ هم رسيد يهو . منم گفتم . بعد گفت امكان داره يه 2 3 ساعتي قطع بشه .
چون تهران بخش عمده اي از درآمد اين شركت رو به خودش اختصاص ميده اونم بيشتر به شركتها واسه همين آخرين استان به صورت كامل راه اندازي ميشه تا تسترها همه مشكلاتشو در بيارن بعد ...
به نظر من دوستان خیلی عجله دارند ، مبین نت تازه از امروز سرویس دهی به تهران رو شروع کرده :19: فکر کنم برای تصمیم گیری راجع به سرویسش حد اقل چند هفته بهش باید وقت داد.
دوستانی که غیر از تهران ازش سرویس گرفتند اگه راجع به کیفیتش نظر بدن ممنون می شم.:20:
مثل اینکه کسی دلش نمیخواد جواب مار بده:41:نقل قول:
سرویس مبین نت کیفیتش چطوره ؟
قیمت هاش چطور ؟
پشتیبانی خوبی داره ؟
نسبت به ایرانسل بهتره یا بدتر ؟
سلام..میشه بگیسد نمایندگیش کجای بهارستانه..؟؟نقل قول:
همین دو تا نمایندگی رو تو تهران داره؟ یعنی واسه یه ثبت نام تا میدون بهارستان باید برم! :grrr:
نقل قول:
قیمتها:
از لحاظ اینکه سرویسهای نامحدودش واقعا نامحدوده و مثل ایرانسل سقف نداره و نسبت به اینکه سرویسهای محدود ایرانسل شبانه ندارند ولی مبین نت داره فعلا مبین نت برتره.کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=21
اون دو مورد هم تا زمانی که کاربران مبین نت زیاد بشن مشخص نیست
سلام...غیر از سوال بالام یه سوال دیگه الان به ذهنم رسید اینکه.....من مودم دارم...بخوام از مبین نت سرویس بگیرم بازم باید مودم بخرم......
بعد قیمتاش بالاس که....