نقل قول:
میگن در عمرمون ندیدیم بعد انقلاب ارزونی بشه من میگم من در عمرم ندیدم فرهنگ بیشتر مردم(بلانسبت کاربران سایت) پیشرفت کنه از حالت جهان سومی در بیام بریم بالاتر بلکه برعکس شد از جهان سوم پایین تر اومدیم مهربانی و قانون خیلی کمرنگه رانندگی در حد آفریقا و هند بعد پول ملی جز بی ارزش ترین پول دنیا فرهنگ استفاده از منابع گوناگون مثل آب و برق گاز که هیچی! اینترنت که بی خیال مگه ایتنرنت فرهنگ داره قانون داره با وجود اینکه دونه دونه isp ها کم آوردن شبانه رو تعطیل کردن ولی بعضی ها تا خرخره دانلود میکنن اونم الکی بگی بهشون میگن مگه فضولی ایتنرنت خودمه پول دادم و..... خوب اگه رعایت میکردی به نفع خودت بود حتما 1 ماه دیرتر شبانه محدود میشد قبلا 1 ساعت از دانلود شبانه استفاده میکردم الان تا صبح باید روشن باشه گوشی بزارم تو گوشم صدای فن نشنوم خدایا پیشرفت نمیخوام فقط پسرفت نکنیم به قولی مثل شتر از عقب ادرار نکنیم
سلام
ببخشید منظورتون از جهان سومی در آوردن اشاره به من یا امثال من بود؟
بد نیست توی این اوضاع بد اینترنت کشور که به صورت انحصاری وارد میشه خبرهای مربوط به سرعت اینترنت و پهنای باند رو در جهان دنبال کنید:
نقل قول:
شرکت استارهاب (StarHub) بهعنوان دومين اپراتور موبايلي بزرگ در سنگاپور، توانست با استفاده از فناوري ۴X4 MIMO و همکاری با شرکت Nokia Networks بر بستر شبکه مخابراتي LTE، در يک آزمايش فني در دفتر مرکزي خود سرعت بارگذاري موبايلي از اينترنت با به ۶۰۰ مگابيت در ثانيه برساند.
نقل قول:
بازوي تحقيقاتي شرکت مخابراتي Alcatel-Lucent که با نام Bell Labs شناخته ميشود اعلام کرد نمونه اوليه سيستم پيچيده چندگانه و پرسرعت اينترنتي(MIMO-SDM) را مورد آزمايش قرار داده است که اين سيستم به آنها امکان ميدهد در زمان راهاندازي نسل پنجم خدمات مخابراتي (۵G) بتوانند با سرعت يک پتابيت در ثانيه (1Pb) خدمات اينترنت اشياء را ارائه دهند.
نقل قول:
دانمارک پرسرعتترین اینترنت دنیا را با سرعت 43 ترابیت بر ثانیه داراست. این رکورد در گذشته برای کشورهایی نظیر کره جنوبی و آمریکا بوده است.
نقل قول:
دکتر رابرت ماهر، از دپارتمان مهندسی برق و الکترونیک دانشگاه کالج لندن و سرپرست این پژوهش، در اینباره بیشتر می گوید: در حالی که سیستم های انتقال نوری صنعتی فعلی تنها قادر به دریافت سیگنال کانال اطلاعات تا نرخ 100 گیگابایت در ثانیه هستند، تیم پژوهشی ما به کمک تجهیزات پیچیده در آزمایشگاه در حال تحقیق و بررسی است تا نسل بعدی هسته شبکه و سیستم ارتباطی را طراحی کند که قادر به پرداخت سیگنال های اطلاعاتی با سرعتی بیش از یک ترابایت بر ثانیه هستند. در حالی که این سرعت تقریبا 50 هزار بار بیشتر از میزان سرعت پهنای باند اینترنت در انگلستان است.
بعد شما گیر دادی به اینترنت 10 مگابیتی که عصرتلکام داده به ما و حالا هم گرفته؟ خبر داری اینترنت شده جزء حقوق اولیه انسان مثل غذا، مسکن، امنیت و... ؟ یعنی دولت وظیفه شه که اینترنت با کیفیت دست مردم برسونه نه لاک پشتی و گرون که امثال من به قول شما نامهربانان اینجوری از دانلود شبانمون کیف کنیم و بگیم آخیش حیف شد!