هر روغن موتوری کیلومتر خاص خودشو داره ...نقل قول:
واسکازین هم روغنی هست که توی جعبه دنده ( گیربکس ) استفاده میشه .
Printable View
هر روغن موتوری کیلومتر خاص خودشو داره ...نقل قول:
واسکازین هم روغنی هست که توی جعبه دنده ( گیربکس ) استفاده میشه .
4000 عوض کنی خوبه.نقل قول:
واسکازینارو همین الان تعویض کنی خیلی بهتره.
واسکازین یا روغن دنده یه نوع روغنه که گرانروی زیادی داره و برای گیربکس و دیفرانسیل استفاده میشه.
سعی کنید بهترین مارکشو بخرید نه از این فله ای درجه 2 3.
یعنی دور 3500 دنده عوض کنید. حداکثر 4000 نزارید دور موتور بالاتر بره.نقل قول:
فقط تا 2000 کیلومتر اول که اببندی انجام میشه.
بعدش هر جوری خواستید برید.
دنده 5 هم تا 1500 نرید بهتره.
یه نکته دیگه بهتره همیشه دور موتور از 5000 بالاتر نره. اتینجوری عمر موتور بیشتر میشه.
قبلا با اون اتاق پژو gl و سایز رینگ لاستیک 13 و رنگ های نامناسب و دیگر مشکلات و ضعف ها پراید بهتر از روآ بود.نقل قول:
اما در حال حاضر به نظر من روای فعلی (سال) بهتر از پراید فعلی هست ! ;)
والا من که کلا همین الان هم دور موتور به 4000 نزدیک میشه اونقدر سر و صدای موتورم زیاد میشه که سریع دنده عوض میکنم.نقل قول:
نمیدونم چطور میشه تا 5 هم یه دنده رو پر کرد؟
قیمت واسکازین جنس خوب چنده؟
تا نرسیده به خط قرمز (ردلاین) میشه پر کرد. ولی هر جا احساس کنید داره به ماشین فشار میاد و سروصدا میده عوض کنید بهتره. من خودم معمولا تا صدا ماشین زیاد میشه عوض میکنم ولی شرایطی که حال داشته باشم ! (گاهی اوقات ) با شتاب زیاد و دور موتور بالا سرعت میگیرم. البته نمیزارم به ماشین فشار بیاد.نقل قول:
تو خیابونای صاف بهتره دور موتور 3000 تا 4000 دنده عوض کنید و جاده های کوهستانی و سربالایی ها دور موتور 3800 تا 4500.
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
خیلی نمیشه حداکثر 10 15 تومن ولی اگه گیربکستون به سروصدا بیوفته یا دیفرانسیل به زوزه کشی بیوفته دیگه خدا تومن خرجشه.نقل قول:
اگه باهاش خوب تا بشه به سرو صدا نمیفتهنقل قول:
این به عقل همه میرسه که اگه با یک ماشین خوب رانندگی بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد!نقل قول:
کلا روآ ها مشکل دارن! و ایشون هم به مشکل برخوردن! به جای نصیحت مشکلش رو پیدا کنید!
آقا این جلو بندی ما بعد از 3500 تا باز به تق و توق افتاده!
طبیعیه؟ باز برم آچار کشی؟