آیااین گوشی handwriting فارسی یا انگلیسی دارد ؟ اگر دارد بدون قلم هم قابل استفاده است ؟ وقتی فارسی نصب می شود صفحه کلید مجازی فارسی می اید یا عربی است ؟( از نظر محل حروف در کیبورد )
رزولیشن صفحه 240* 400برای خواندن متون یا نمایش فیلم مشکلی ندارد ؟
Printable View
آیااین گوشی handwriting فارسی یا انگلیسی دارد ؟ اگر دارد بدون قلم هم قابل استفاده است ؟ وقتی فارسی نصب می شود صفحه کلید مجازی فارسی می اید یا عربی است ؟( از نظر محل حروف در کیبورد )
رزولیشن صفحه 240* 400برای خواندن متون یا نمایش فیلم مشکلی ندارد ؟
من گوشی همکارم یک ساعتی دستم بود تا اونجایی که بدونم جواب می دم
فارسی نداردنقل قول:
آیااین گوشی handwriting فارسی یا انگلیسی دارد ؟
اما انگلیسی هم دارد
دو روش هم هست
یک نوشتن بر روی کل lcd
یکی نوشتن در قسمتی که مشخص شده است
هان! تست نکردم یعنی به ذهنم نرسیدنقل قول:
اگر دارد بدون قلم هم قابل استفاده است
بله با ناخن قابل استفادستنقل قول:
---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
اون پست که گفته هفت هشت ماه مال کلوپ تاچ ویواست نه اینجانقل قول:
دوستان من چند تا مشکل دارم با این گوشی. کسی میتونه کمک کنه؟
1.هندزفری این گوشی واقعا تعطیله. آیا هندزفری دیگری هست که هم رادیو کار کنه و هم میکروفن و صدای قوی داشته باشه و به این گوشی بخوره؟
2.وقتی منوی اصلی ویندوز موبایل رو باز میکنم و مثلا میرم توی قسمت Settings و بر میگردم منوی اصلی خود به خود بسته شده و دیگه نیست و من دوباره باید منو رو باز کنم. آیا این رو میشه درست کرد که خود به خود بسته نشه؟
3.قسمت بالا و سمت راست، مقدار باتری رو نشون میداد اوایل. اما الان نمیدونم چرا دیگه نشون نمیده. یادم نیست که چیکار کردم ولی فکر میکنم از وقتی اینجوری شد که Theme رو عوض کردم.
4.در قسمت Settings-<Basic Setting->Display and Light-<Brightness هر چقدر مقدار نور رو کم و زیاد میکنم هیچ تاثیری نداره!!!
سلام.نقل قول:
برای پاک کردن برنامه میتونید برید تو قسمت ستینگ بعد سیستم(از تب های پایین صفحه) سپس Remove Program رو انتخاب و برنامه مورد نظرتون رو پاک کنید.
سلام.نقل قول:
شما برای دریافت برنامه های GPS میتونی به تاپیک GPS همین فروم مراجعه کنید.
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=145856&page=24[/PHP]
رادیو که با هر هندزفری کار میکنه.............بهترین کار اینه که یه هندزفری 2 تیکه گیر بیارید.........(3.5 MM) بعد یه هندزفری با کیفیت براش بگیرید و حال کنید...........نقل قول:
1.هندزفری این گوشی واقعا تعطیله. آیا هندزفری دیگری هست که هم رادیو کار کنه و هم میکروفن و صدای قوی داشته باشه و به این گوشی بخوره؟
سلام دوستان . من وقتی توی اکسپلور یه فایل می خوام بدونم چیه حجمش چقدره محل نصبش کجاست باید چه کار کنم چون تا انتخابش می کنی اجراش می کنه فایلی رو هم که سرچ می کنم بازم همین طوره
این که میگن گوشی های سامسونگ مشکل آنتن دهی دارن ،درسته؟
یه سوال دیگه ، مموری هشت برا این گوشی چه مارکی خوبه وقیمتش چنده؟(این 2 تا سوالم جواب بدین ، دیگه 100 در 100 می خرمش،خیال خودم و همه رو راحت می کنم!)
:16:نقل قول:
خیلی عقبی دوست عزیز
هر کی گفته غلط گفته(درواقع غلط کرده)
درمورد غلط و درستش نمی تونم نظر بدم،چون تمام گوشی های سامسونگ رو امتحان نکردم.اما اینکه کی می گفت،طرف نماینده رسمی مایکروتل (اسمش تو سایت مایکروتل هست) و HTC بود.
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
یکی از دوستان یه مموری 8 خوب هم معرفی کنه ممنون میشم،با قیمتش لطفا.(برا همین 7300)