این که در بازار کم شده درسته .نقل قول:
در مورد این برند هم من تا حالا بدی نشنیدم و فروش خوبی هم در بازار های جهانی داره.
البته فکر کنم سری جدیدش با پردازنده های core i7 داره وارد بازار ایران میشه.
این که در بازار کم شده درسته .نقل قول:
در مورد این برند هم من تا حالا بدی نشنیدم و فروش خوبی هم در بازار های جهانی داره.
البته فکر کنم سری جدیدش با پردازنده های core i7 داره وارد بازار ایران میشه.
باید سری به فروشنده های ایسوس در بازار بزنی تا کانفیگ ها شو پیدا کنی.نقل قول:
معتبر ترین گارانتی های ایسوس هم دیجیتال و الماس و سازگار و امرتات هست.
میشه بگید کدوم از این دو کارت گرا فیک قویتره
اولیش برای DELL VOSTRO 1015 هستش
Intel Accelerator X4500MHD 358MB Dedicated - 1500 MB
واین هم برا کامپیوتر
جیفورس FX5500 256MB DDR1
دستتون درد نکنه .
ضروریه
سلام خدمت دوستان عزیز من یه لپ تاپ میخوام که ویندوز 7 رو به راحتی ساپورت کنه و روش وندوز اوریجینال نصب باشه هر چی قیمت و وزنش کمتر بهتر مانیتورش هم زیاد کوچیک نباشه
در ضمن قیمت Studio 17 رو کسی نداره
اگر لپتاپهای با ویندوز 7 هندوز به بازار ایران راه پیدا نکرده میشه یکی که ویستا داره رو بگیریم و روش 7 نصب کنیم نسخه اوریجینال منظورمه)
سلام
ظاهرا Acer Aspire 5738zg کمیاب شده
5738G پیدا میشه ؟
کسی خبر داره سازگار داره این مدل ها رو وارد می کنه یا نه ؟
متشکرم
الان اکثر لپتاپ ها با ویندوز 7 در بازار به فروش میرند.نقل قول:
شما میگید که وزن دستگاه هرچی کمتر باشه بهتره اما مدل 3.5 کیلویی رو قیمت می گیرید؟؟؟؟؟؟؟:18:
قیمت مورد نظر و کاربرد اصلی تون را بگید تا بشه راهنمایی خوبی کرد.
آقا اصل وزن رو بیخیال الالن سیستم کامیوتر شرکت پردازنده core 2 due 2.4 و 2 گیگ رمه و یه همچین چیزی هم فکرکنم جوابم رو میدهنقل قول:
من با نرم افزارهای مهندسی مثل pvelite auto cad فینالالمنت مثل انسیس کار میکنم
آقا من سفارش دادم از آمریکا برام یدونه Toshiba sattlite A505-S6992 گرفتن.
با مالیات در حدود 810-820 $ در اومد ولی دقیقا 2 روز بعدش قیمت این لپتاپ 100$ افزایش پیدا کرد.
حالا با این مشخصات خوبه یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Intel® Core™2 Duo Processor P7450
4GB DDR3 Memory
500GB Hard Drive
NVIDIA® GeForce® GT 230M Graphics
Slot-loading DVD Drive
Premium Sound (Harman Kardon® Speakers+ Dolby® Sound Room®)
Hi-speed eSATA/1394 ports
TouchPad™ with Multi-touch Control
USB Sleep and Charge
6-Cell Battery
Operating System: Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit
Processor : Intel® Core™ 2 Duo processor P7450,2.13GHz, 3MB L2 Cache, 1066MHz FSB Mobile Intel® GM45 Express Chipset
Graphics : NVIDIA® GeForce® GT 230M with 1GB GDDR3 discrete graphics memory plus up to 1790MB dynamically allocated shared graphics memory using NVIDIA® TurboCache™ technology.Total Available Graphics memory 2814MB
Memory: Configured with 4GB DDR3 1066MHz (max 8GB)
Storage Drive: 500GB (5400 RPM) Serial ATA hard disk drive
Fixed Optical Disk Drive: Slot-loading DVD SuperMulti drive with Labelflash® supporting 11 formats Maximum speed and compatibility: CD-ROM (24x), CD-R (24x), CD-RW (24x), DVD-ROM (8x), DVD-R (Single Layer, (8x)), DVD-R (Double Layer, (6x)), DVD-RW (6x), DVD+R (Single Layer, (8x)), DVD+R (Double Layer, (6x)), DVD+RW (8x), DVDRAM (5x)
Display: 16.0" diagonal widescreen TruBrite® TFT LCD display at 1366x768 native resolution (HD)
فقط من رو چیزیش که زدم کرد هاردشه که 5400 rpm هست !
کیبوردش هم کامله ! کلا خوب چیزی به نظر میرسه ! HDMI و iLink و eSata / usb هم داره !
من نمیدونم خیلی از افراد حتی از دوستان و فامیل فکر میکنند این چیزا(نوت بوک) تو ایران گیر نمیاد
اونکه حج میده اونکه میره سوریه اونکه میره اروپا یا امریکا فکر میکنند از اونجا باید خرید کنند
در صورتیکه اکثر نوت بوکها و برندهای مختلف در ایران پیدا میشه و بعد از دوبی از بهترین مراکز در منطقه هست
این کانفیگی که شما خریدید w700 کانفیگ خیلی متوسطی هست و با توجه به اینکه شامل گارانتی هم نمیشه احتمال دردسرش بیشتره
اگه به برند توشیبا علاقه داشتید تو همین کانفیگ میتونستید از رایان بدر الکتریک که وارد کننده برند توشیبا هست خرید کنید.
واقعا ارزششو داشت از آمریکا خرید کنید اونهم برای ایران ؟ بدون هیچ ضمانتی در آینده؟
نقل قول:
آقا شما یه سفینه به قیمت پیکان خریدی بعد میپرسی خوبه؟!؟!؟!؟!