در كل به نظرم حيفه اون حدود 10 ميليارد تومن بودجه ي سريال واسه اين مسائلي كه من شك دارم همش راست باشه.
Printable View
در كل به نظرم حيفه اون حدود 10 ميليارد تومن بودجه ي سريال واسه اين مسائلي كه من شك دارم همش راست باشه.
من فکر کنم پسرش رو زنده پیدا میکنه .در عملیات بیت المقدس احتمالا همدیگر ومیبینن...:5::5:
به اسمهای شخصیتهای سریال دقت کردید؟؟:20:
نمادین یا اسطوره ای هستن:بیژن ایرانی دژگیر لیلی اسد
بیژن یعنی جنگجو ویکی از قهرمانهای شاهنامه هم هست.در عین حال داستان عاشقانه بیژن ومنیژه رو هم یاداوری میکنه وهردو این ویژگی ها با شخصیت داستان هماهنگی داره.
:46:
لیلی هم که نماد عشق لیلی ومجنونه.:40::40:
دژگیر واسد هم که معنای اسمشون مشخصه وشجاعت این ادمها در دفاع از وطن و شهامت رو تصویر میکنه.ایرانی هم که همه این ها رو کامل میکنه وکاملا نمادین هست.:11:اسمها خوب انتخاب شده.
توصیه می کنم از شبکه جام جم هم ببینید.چون بعضی قسمتهای سانسور شده رو نشون میده.:21:
دیشب جایی که بیژن ونامزدش در امریکا توی ساحل قدم میزنن پشت سرشون یه زن برهنه در ساحل دراز کشیده...:18:
خیلی با حال بود.دوشنبه ها ساعت 8:45 دقیقه صبح جام جم 2
یکشنبه ها ساعت 4 بعداز ظهر جام جم 3
شماره جدید همشهری جوان سوتی هاشو نوشته.
نوشته از دو قسمتی که از آمریکا پخش شده فقط 40 دقیقه مربوط به خارج میشده و بقیش فلش بک و ... بوده.
صحنه های دانشگاه و بیمارستان و خونه و ... رو هم ازش کم نکرده.
بعضی از گافها واقعا مسخره بود.مثل روسری لیلی .من از عکسای مادرم و سریالهای مربوط به انقلاب که ساخته شده میتونم مثال بزنم که روسری دورنگ بوده.
بیشتر تک رنگ بوده اما دلیل نمیشه همه مثل هم باشن.
مثلا کیوسک ها اون موقع اهنی بوده حالا هم اهنی هست .نمیدونم اشکال کجاست؟
این ایرادها بعضی هاش بی انصافیه .این همه سریال پر از ایراد ساخته میشه مثل یوسف .هیچ کس هم چیزی نمیگه.:5:
حالا که یه سریال خوب با چهار تا سوتی ساخته شده همه شمشیر ها رو از رو بستن...:10:
این عادلانه نیست که زحمات کار رو نادیده بگیریم...:19::41:
این سریال هرچی باشه از سریالایی مثل حضرت یوسف و ...خیلی بهتره.یوسف هم خیلی طولانی بود هم ضعیف فقط چون مردم ما کارای مذهبی رو دوست دارن از این سریال بیشتر خوششون اومد.
همین که سریالایی مثل مختارنامه و درچشم باد ساخته میشن که بیش تر به ایران و تاریخ ایرانی ربط داره و مردم کمتر دربارش میدونن خیلی خوبه.
وگرنه من خودمم قبول دارم عیب بزرگ این سریال همین طولانی بودنشه و خیلی واسم جذاب نیست...
یوسف که دیگه هیچی...اگه اون جوریه پس این سریال حتماَ از دارا و ندار :2:بهتر بوده، پس خیلی عالیه.
اصلاَ شما نباید امثال سلحشور و ده نمکیو اصلاَ کارگردان بدونید.
توی اون گاف هام سوتی های خفن کم نبود. مثل عکس که توی سفارت بود که 6 سال بعدش گرفته شده. یا پرچم، یا ایزوگام. از همه مهم تر این که به بهانه فیلم رفتن به دامان آمریکای جنایتکار:31: تابلوئه که می خواستن یه حالی بکنن.
میرباقریم با همون کارگردان هایی که گفتم مقایسه نکنین. البته این جوزانی هم کارگردان شاخی نیست.
این قدر هم شاهکار نکرده ازش دفاع می کنین.
من باهاتون موافقم.نقل قول:
فقط میگم بین بد و بدتر بد بهتره!
توی قسمت های قدیم بد نبود.نقل قول:
ولی الان خیلی بد شده.
تابلوئه هول هولکی ساخته شده.
در کل سریال صحنه های مصنوعی زیاد داشت.
الان بدتر ه نه بد. دلیلشم اینه که کارگردان خبره نیست و نتونسته روند خوبشو حفظ کنه. این که سریالو تا جنگ کش دادن نقطه ضعف سریاله.
بالاخره واقعا رفتن آمریکا یا نه ؟نقل قول:
از همه مهم تر این که به بهانه فیلم رفتن به دامان آمریکای جنایتکار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تابلوئه که می خواستن یه حالی بکنن.
100 در صد تایید می شه ...نقل قول:
اصلاَ شما نباید امثال سلحشور و ده نمکیو اصلاَ کارگردان بدونید.