آقا نمی دونم چرا هر جا که می رم از بدنه ی این گوشی همه بد می گن !!!!!!!!!
یهنی اینقدر تابلو؟؟؟!!!
Printable View
آقا نمی دونم چرا هر جا که می رم از بدنه ی این گوشی همه بد می گن !!!!!!!!!
یهنی اینقدر تابلو؟؟؟!!!
سلام به همه
من هم پنج شبنه اين گوشي رو گرفتم و از امكاناتش خيلي خوشم اومد واقعا خيلي راضي كننده هستش. فقط چند ايراد و سوال دارم كه لميدوارم دوستاني كه اطلاع دارند راهنمايي كنند:
1- عمر باتري گوشي شما چقدر هست؟ من روز اول حدود 20 دقيقه فيلمبرداري كردم و چند تا عكس گرفتم، حدود 20 دقيقه صحبت و حدود 10-20 اس ام اس داشتم. نيم ساعتي هم موسيقي گوش دادم. براي يك ساعت بلوتوث رو بدون استفاده روشن گذاشتم و با همه اين اوصاف باتري پس از 24 ساعت خالي شد. به نظرتون يكم كم نيست؟؟
2- وقتي گوشي زنگ ميخوره هر چي دكمه سبز رو ميزنم نميشه به تماس جواب داد، حتي وقتي روي دكمه Answer روي صفحه كليك ميكنم هم عكس العملي نشون نميده فقط بايد دكمه قفل رو بزنم بعد دكمه Answer رو بزنم تا جواب بده؟ اين به نظرتون ايراد نرم افزاري نيست و اينكه آيا با آپديت مشكل حل ميشه؟
3- دكمه قفل كه در بغل دوربين گوشي هست لق (يا لغ) ميزنه خيلي اذيت كننده نيست اما نبايد اصولا اينطور باشه.
4- گالري هم گويا يه باگ داره كه بعضي وقتا كه دارم اسكرول ميكنم يه دفعه از گالري ميپره بيرون و به نظر اين هم ايراد نرم افزاري باشه . دوستاني كه گوشي رو آپديت كردن آيا هنوز هم اين مشكل رو دارند؟
5- يه مشكل عظيمي كه دارم سر آلارم و ياد آورنده ها هست. وقتي گوشي آلارم ميزنه هر چي Stop ميكنم تاثيري نداره و با باز كردن قفل هم باز دكمه Stop كار نميكنه. فقط موقعي كه قفل گوشي قبل از شروع آلارم باز باشه دكمه Stop كار ميكنه. راه حلي داريد؟
6-در اينكه آپديت فيرم وير گوشي بي تاثير نيست هيچ شكي نيست اما مي خوام بدونم دوستاني كه آپديت كردن تاثير مشهودي مشاهده كردن؟ (مثل گرفته شدن بعضي از ايرادها كه عنوان شد)؟
7- حجم فايلهاي آپديت گوشي چقدر هست؟ ADSL 256 چقدر طول ميكشه؟ آيا ميشه فايلهاي آپديت رو جدا دانلود كرد و بعد بصورت آفلاين روي گوشي آپديت كرد؟
8- وقتي هدفون گوشي وصل بود گوشي يك بار زنگ خورد اما هر چي دكمه جواب دادن روي هدفون رو زدم عكس العملي نشون نداد و مجبور شدم دستي گوشي رو از حالت قفل در بيارم و از روي گوشي بزنم كه جواب بده. اين مشكل ديگه شاهكار بود آيا شما هم اين مشكل رو داشتين؟ راه حلي براي اين مشكل به نظرتون ميرسه؟
ممنون از همه
يه سوال ديگه كه البته احتمالا تو همين تاپيك بوده و من عذر ميخوام كه ميپرسم.
آيا براي نصب برنامه ها حتما بايد گوشي رو هك كنم؟
كسي از دوستان اين كار رو كرده؟ ميشه راهنمايي كنيد؟
نقل قول:
سلام منم این گوشی رو دارم اما این مشکلات رو هیچ کدوم ندارم..نه گالری میپره بیرون نه الارم مشکلی داره نه انسرینگ.....فریمور گوشی شما چنده؟؟؟؟...اصله گوشیت؟؟
.
.
گوشي رو با گارانتي اصلي نوكيا گرفتم غير اصلي اين گوشي ميشه چينيهاش كه خوب بحثش جداست.نقل قول:
اطلاعات مربوط به فيرم وير اينه:
Software Version:
v11.0.054
Custom Version:
11.0.054.C01.01
Type:
RM-504
گوشي رو آپديت نكردم و تاريخ آپديت كه مربوط به كارخونه هست اينه: 28-08-2009
به نظر شما با آپديت حل ميشه؟ :41:
کلا با گارانتی یا بی گارانتی این گوشی چینی هست تحت لیسانس نوکیا.........اپدیتش کن شاید حل شه..منم الان دارم اپدیت میکنم...من به شما پیشنهاد میکنم چون گارانتی داره..ببرش اونجا..اما قبلش گوشیتو یهبار با کد7370 فرمت کن ببین چی میشه؟ یا اپدیت کن ببین درست نشن ببر..بک اپ فراموش نشهنقل قول:
موفق باشی
مشکل باطری همینطوری هست در کل نمیشه زیاد روش حساب کرد برای هر کاری مخصوصا برای جواب دادن بدون هندزفری باید حتما دکمه قفلو بزنید وبعد جواب بدین و برای من که زیاد مهم نیست در مورد لق زدن هم که بله یه کم اعصاب خرد کنه و برای منم همینطوره در مورد گالری هم که من چیزی متوجه نشدم البته هنوز.نقل قول:
و برای الارم که تا 1 دقیقه قابل تنظیمه و به هیچ وجه نمیتونی غیرفعالش بکنی
در مورد هک هم بله باید حتما نرم افزارها ساین وگوشیتون هم هک شده باشه و منم کردم ولی هنوز اپدیت نکرم چونکه هنوز با اینترنت ذغالی کار میکنم
سلام
دوستان چه رنگهایی از این گوشی تو بازار ایران هست؟؟؟؟
قیمتش پایینتر میاد یا بگیرم؟؟؟
ممنون
بیشتر در رنگهای قرمز هست وبرای رنگهای دیگه باید جستجو کنید
قیمتو من نمیدونم
با سلام
دوستان من امروز از تبریز این گوشی رو با گارانتی اصلی نوکیا و رنگ قرمز با قیمت 2300000 تومن خریدم چون من دو تا گوشی دیگه الان دارم اینو کاملا به قصد تفننن گرفته بودم ولی باید بهتون بگم بعد یک ساعت کار با اون کاملا شوکه شدم واقعا از اونی که فکر می کردم 10 برابر با کیفیت تر و از رادمانه بالایی بر خوداره در هر مورد از تمام گفته ها و شنیده هام بالاتره از همه مهم تر این مرور تمامی منو ها دفترچه تلفن و.... بصورت پیمایشی یا همون قرقره ایست که برای اولین بار روی سیمبین توسط نوکیا بکار رفته و در من حس کار با ایفونم رو زنده کرد هر چی بگم کم گفتم صدا عالی و قوی دوربین بالاتر از حد انتظار من سرعت گوشی باور نکردنی خلاصه عالی با این قیمت.
هر امری و سوالی دوستان داشته باشن من در خدمتم .