اگه مشکل بودجه نداری و از پاناسونیک هم می خوای برای ست شدن با v10 ,بهترین سینما خانگی ساخته شده توسط پاناسونیک مدل SC-BT300 هستنقل قول:
7.1 کانال هست , امکانات کاملی هم داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اگه مشکل بودجه نداری و از پاناسونیک هم می خوای برای ست شدن با v10 ,بهترین سینما خانگی ساخته شده توسط پاناسونیک مدل SC-BT300 هستنقل قول:
7.1 کانال هست , امکانات کاملی هم داره
قیمتش چنده؟نقل قول:
بعد این چیدمان 7.1 ها چجوری هست اون دو تا بلندگویه اضافه کجا قرار میگیره
بعد خرید بلوری الان عاقلانه هست با توجه به این که هنوز بلوری فراگیر نشده
افشین سمت راستی و چپی چین؟
وسطی که V10ه
ببخشيد اگه عكسم زيادي بزرگ بود!
يعني واقعا اينقدر پايونير عاليه:18:. من كه يكم نسبت به v10 دلسرد شدم.
لطفا شمام نظرتونو بگيد.
والا من خودم فقط عكسو دانلود كردم. دقيقا نميدونم اما تو عكس معلومه كه راستي ال جيه و چپي پايونيرنقل قول:
اگه به پایه مستطیلی پنل پانا دقت کنی متوجه میشی که این پنل v10 نیستنقل قول:
یه چیزه دیگه هم هست چراغی که نشون دهنده روشن بودن پنل هست سمت چپه اما واسه v10 سمت راسته البته خیلی مطمئن نیستم
كاملا درسته(خدا رو شكر). brightness عكسو زياد كردم ديدم حق با شماست. به احتمال زياد s10 هست.نقل قول:
به هر حال از همه ي عزيزان عذرخواهي ميكنم اگه مايه گمراهي شدم.
اگه كسي عكس وي10 و پايونير كنار هم داره بزاره ممنون ميشم.
pioneer kuro مشکی عمیق تری نسبت به v10 داره ,البته این اختلاف به 5 6 درصد هم نمی رسه خیلی ناچیزه و به سختی در بعضی صحنه هایی با نماهای تاریک این اختلاف ناچیز مشخص میشه .
در زمینه black level , هنوز مدلی ساخته نشده مشکی عمیق تری نسبت به kuro داشته باشه .
تنها برتری kuro نسبت به v10 اختلاف ناچیز مشکی عمیق هست. در مابقی موارد v10 بسیار سرتر است .
kuro دیگه تولید نمیشه پایونر خط تولیدش رو 8 9 ماهی میشه بسته,الانم مدل 50 اینچش تو ایران حدود 7 میلیون تومان هست!!
در مورد اون عکس که دوستمون زحمت کشید مدل s1 هست که در امریکا به فروش میرسه ,تفاوت هایی با مدل s10 آسیایی داره از جمله کنتراست پنل یا همون native بالاتر , دکور متفاوت ,600 هرتز و....
تو کاتولویک سینما خانگی ها همیشه نحوه بهترین چیدمان ذکر شده .نقل قول:
قیمتش تو آمریکا چیزی حدود 650 دلاره .
بلوری هنوز تو ایران جا نیافته و چند سالی باید بگذره کم کم مثل dvd جا باز کن بین عموم ,البته با ارزون شدن این دیسک ها که تا اون موقع حتما به زیر 7 8 دلار میرسه .
اگر شما مشکلی نداری برای خرید فیلم های بلوری قیمتشون بین 40 تا 80 هزار تومان هست ,خوب مشکلی نمی تونه باشه به قول معروف برو حالش ببر :31: .
به نظر من منطقی نیست خرید بلوری پلیر در حال حاظر مگه اینکه مشکل بودجه نداشته باشی واس خرید هر دیسک فیلمش , یک سوم هزینه دیسک بلوری مساویس با درآمد کار کردن یه جوان ایرانی فروشنده در ماه ... !