دوستمون که راهنمایی کردن:46:نقل قول:
اگه اتصال سیمهای rx و tx رو به مدار تست کردی و سالم بوده حتما جابجا وصلشون میکنی به هارد:13:
هاردت چیه؟
Printable View
دوستمون که راهنمایی کردن:46:نقل قول:
اگه اتصال سیمهای rx و tx رو به مدار تست کردی و سالم بوده حتما جابجا وصلشون میکنی به هارد:13:
هاردت چیه؟
حامد جان اونا را چک کردم حتی اهم متر هم گذاشتم همه چیز درسته
Maxtor 500GB
STM3500320AS
MX15
همه را چک کردم وقتی به هارد وصل میشه مثل مواقعی که دو سر Rx,Tx را بهم وصل می کنیم هر چی تو هایپر مینویسی مینویسی
Maxtor 500 GB
MST 3500320AS
MX15
همه را چک کردم مشکلی نیست حتی اهم متز هم گزاشتم ولی تا وصل میشه به هارد مانند وقتی که Tx,Rx را بهم وصل میکنیم در هایپر هر چی تایپ میکنیم فقط نمایش میده
از حظار محترم کسی به داد ما میرسه
دوستان اون برنامه ای که باهاش میشه چک کرد که هارد جزو اون هارد های مشکل دار هست یا نه رو کسی نداره؟
یادمه یه برنامه خود شرکت سیگیت معرفی کرده بود که مشخص میکرد هارد جزو هارد های مشکل دار هست یا نه
بطور آنلاین از سایت Seagate می تونید استفاده کنید:نقل قول:
برای پیدا کردن Serial Number هم می تونید از روی هارد بخونید یا از این نرم افزار استفاده کنید:کد:https://apps1.seagate.com/rms_af_srl_chk
کد:http://support.seagate.com/kbimg/utils/drivedetect.exe
نقل قول:نقل قول::31:دوست عزیز من حامد نیستم سو تفاوت:31: شدهنقل قول:
اگه میگی سیماتو قبل اتصال چک کردی و تو هایپرم تست کردی مشکل احتمالا از دو چیزه:
1. یا سر سیمات که به جامپر وصل میکنی خوب عایق نیست
2.یا جاشونو بر عکس میزنی
در کل یادت باشه بعد هر عمل اشتباه باید کل اتصالات رو قطع کنی و مجددا وصل کنی
سلام.
هارد maxtor diamond 22 دارم.
بعضی وقتها دتکت هم میشه. صفحه loading ویندوز رو هم میاره. اما بعد از اون که باید صفحه دسکتاپ رو نشون بده. صفحه سیاه میشه و همونجا ساعتها میمونه.
تو سایت segate چک کردم. گفت نیازی به آپدیت نداری.
فریمور مرتیط با سریال هاردم رو از سایت segate به صورت iso دانلود کردم. رابط usb to TTL رو هنوز نخریدم.
هارد نه فرمت میشه. نه پارتیشن بندی میشه. من چکار کنم؟
سوال: آیا هارد من هم باید فریمورش آپدیت بشه در حالی که خود سایت segate اونو ایراد دار تشخیص نداده؟
آیا مشکل هاردی که رندوم وار دتکت میشه تا لود ویندوز بالا میاد بعد گیر میکنه با آپدیت حل میشه؟ یا مشکل سخت افزاریه؟
ممنونم از اینهمه وقتی که دوستان بابت کمک به خلق میزارن.
اگر مشکلم حل شد. تمام دوستانی که زنجان و حومه هستند اگر به همین درد مبتلا شدند. هاردشونو بیارن براشون رایگان درستش کنم. اگر مشکلم حل شد تو همین تاپیک شماره موبایلمو میزارم.
سلامنقل قول:
شما که فریمور رو دانلود کردید روی یک cd رایتش کنید و از روی راهنما فریمور رو ارتقا بدید.
ضمناً آپدیت فریمور نیازی به رابط usb to ttl ندارد.
فکر میکنم مشکل شما هم مربوط به فریمور باشد با اینکه هاردتان جزو هارد های معیوب نیست ولی به سیگیت نمیشه اعتماد کرد چون مثل اینکه یکی از دوستان که هارد diamond max 23 داشت همین مشکلات برایش پیش آمده بود.با اینکه سری diamond max 23 جدیدترین سری هاردهای مکستور هست و قاعدتاً نباید مشکلی داشته باشند.