و میتوان از گزینه آبدیت ونه نصب کامل استفاده کرد
یعنی تمام درایور ها را میشناسه و مشابه ویندوز اصلی میشه.
و میتوان از گزینه آبدیت ونه نصب کامل استفاده کرد
یعنی تمام درایور ها را میشناسه و مشابه ویندوز اصلی میشه.
یه لب تاپ sony vaio مدل fz-190 دارم که گرافیکش خیلی پایینه....خواستم ببینم میشه گرافیک رو ارتقا داد یا نه؟
سلام
من دیروز مجتمع پایتخت رو زیرو رو کردم و از بیشتر مغازه ها در مورد fw46jgb سوال کردم.همشون یه جوابی دادن :
fw46 به سفارش امارات یا خاورمیانه هست که تو کشورهای خاومیانه customize شده و کیفیت پایینی نسبت به مدل های امریکایی که همشون سه رقمی هستن(مثل 490) داره.که اگه قیمت fw46 را باقیمت 490 و سایر سه رقمی ها مقایسه کنیم حرفشون به نظرم منطقی میاد
حالا اساتید چی میگن؟
تنها گزینه بعد از این مدل fw490dfb هست که مانیتوش full hd نیست.میخواستم بدونم چه قدر فرق داره بین کیفیت مانیتور این دو لپتاب؟
عزیز دل برادر حرف فروشنده ها رو جدی نگیر اونا میخوان جنس خودشون رو بهت بندازن!نقل قول:
من اوایل رفته بودم یه فروشگاه که فقط فوجیتسو زیمنس کار میکرد میگفت این لپ تاپ همش المانیه قدرتی که این لپ تاپ داره هیچ لپ تاپی تو ایران بهت نمیده منم مشخصاتش رو دیدم گفتم ممنون از کمکی که کردین خداحافظ:27:
خود من این لپ تاپو دارم واقعا لپ تاپ خوبیه من تا حالا ایرادی توش پیدا نکردم:20:
درضمن وقتی اینا این لپ تاپو موجود ندارن از این حرفها میزنن عادیه
یه تفاوت دیگه هم داره اینکه بلوری هم میخونه:46:
اول اينكه اگر مشكل كيفيت داشت و درصد مرجوعي بالا ايران رهجو نمي اومد 3 سال گارانتي تضميني بكنهنقل قول:
مدلهاي 2 رقمي سفارش خاورميانه ( امارات ) هستند و مدلهاي 3 رقمي سفارش آمريكا / كانادا هستند و كيفيت كالاي نهايي تفاوت خاصي با هم ندارند
دليل اينكه قيمت FW46 هم پايين هست به واردات مستقيم خود ايران رهجو برميگرده و هم اينكه كلا قيمت FW هاي سري 4 پايين عرضه شده و نسبت به سري 3 قيمتش كمتر شده
سلام
توی وایو FW390J تو سایت Sonystiyle نوشته که : Optical Disc Drive : Blu-ray Disc™ Read and Write Drive
این یعنی درایو این میتونه بلوری رو هم رایت کنه ؟!
PC CARD که جاش بغل لپتاپه واسه چیه ؟!
سلام
لب تاب من وایو بی زده و از صدای فن اون آسایش ندارم
لطفا راهنمایی کنید چکارش کنم
توی سایت سونی رفتم تایید کرد که آمریکایی اصله
دوستان نظرتون راجع به مدل vaio cs36 gj چیه ؟ چجور لپتاپیه؟
دوستان چاره صدای فن لب تاب چیه؟
شاید از نوع قرار دادن وسیله است .نقل قول:
از Cool Pad ها استفاده کنید تا شاید با کمتر شدن دما صدای فن هم کمتر بشه ...