چرا سينا جان شما كه سيستمت از من قوي تره پس چرا با بازي مشكل داشتي من بازيو با همين سيستم خودم تا آخر رفتم بدون هيچ مشكلينقل قول:
Printable View
چرا سينا جان شما كه سيستمت از من قوي تره پس چرا با بازي مشكل داشتي من بازيو با همين سيستم خودم تا آخر رفتم بدون هيچ مشكلينقل قول:
دوستان به نظر شما قشنگترين قسمت بازي كدوم قسمته ؟
به نظر خودم اونجايي كه چند تا هلكوپترو بايد پشت هم بتركوني
سلام دوستان
من هم بازی رو انجام دادم و باید بگم بهترین بازی بود که در این سبک از روی یک فیلم ساخته شده بود و من انجام دادم.من مراحلی رو که در طبیعت اتفاق میفتاد خیلی می پسندیدم.ابتدای بازی و سقوط آزاد کاراکتر اصلی بازی من رو تا حدودی یاد بازی just cause می انداخت.بازی خشونت نسباتا بالایی داشت.مخصوصا صحنه هایی که شما می تونستید دشمنانتون رو نصف کنید یا سرشون رو از تن جدا کنید خیلی جالب بود.دشمنان در بسیاری از بخش های بازی با تعداد زیاد به شما حمله ور می شدند که کشتن اونها بسیار لذت بخش بود.دشمنانی که تفنگ داشتن کمی اذیت می کردند ولی بخشی که آدمو به وجد می یورد این بود که دشمنان شمشیر به دست ه شما حمله کنن.اگر در موقع حمله بلافاصله دفاع می کردید می تونستید یه ضربه ی جانانه نثار دشمن کنید یا اگر موقعی که دشمنان با اسلحه های نسباتا سنگین به سمت شما شلیک می کردن دفاع می کردید که این بخش کلا یک جور تقلید از بازی god of war 2 بود.اما تنوع مراحل هم در نوع خودش خیلی خوب بود.هر چند می تونست بهتر هم باشه.مراحل مرتبا به این صورت روایت می شد که شما ممکن بود از زمان حال به سال قبل برگردید و بازی رو در اونجا ادامه بدید.قابلیت آپگرید کردن هم در بازی وجود داره که به نظر من بسیار عالی و انگیزه بخشه.دشمنان شما هم در بازی بسیار متنوع هستند و به مرور زمان تعداد و قابلیت های اونا بیشتر میشه.من به شخصه خودم بدترین دشمنان بازی رو ghost ها می دونم که شما رو مجبور می کنن برای دیدنشون از دید محصوص استفاده کنید.در بازی نیزه هایی وجود داره که شما می تونید دشمنان رو به نیزه ها بچسبونید و باید بگم که این قسمت خیلی خوب کار شده.حالا ممکنه این نیزه ها روی زمین باشه ممکنه روی دیوار باشه یا در دست یه مجسمه!گرافیک بازی در کل خیلی خوب بود اما موزیک بازی چندان چنگی به دل نمی زد.انتظار می رفت موزیک قوی تر باشه.بخش هایی که شما می تونستید از راه دور روی دشمنان بپرید هم بسیار عالی کار شده بود البته یکی دوبار برای من با باگ هم همراه شد.مراحل در جنگل در کوهستان های برفی در شهر و ... + گیم پلی در گیرانه و جذاب + گرافیک قابل قبول + خشونت بالا همه و همه باعث می شد که این بازی به دل هر کسی بشینه .بزرگترین مشکل بازی باگ هاش بود.من خودمبیشتر در قسنت های که باید از دیوار بالا می رفتیم یا در گرفتن لبه ها دچار مشکل بودم.اگر این باگ ها در بازی کمتر بود مطمئنا بازی از این هم بهتر میشد ولی چرا این همه باگ من نمی دونم.البته برای بقیه ی دوستان به نظر میاد باگ ها فجیع تر هم رخ داده :31:.بازی به خاطر گیم پلی عالی داشت واقعا می طلبه که یک باز هم با hard تمومش کنید.با هوش مصنوعی و درگیری بالاتر جذاب تر و شدید تر
این بازی از نظر من واقعا عالی بود و باید بگم من که خیلی کم پیش اومده بود از بازی هایی که از روزی فیلم ساخته میشه خوشم بیاد.ولی x-men origins واقعا عالی بود ...
به نظر من اون جادوگر دستش عصای صورتی داشت.خیلی باحال بود.واقعا کیف کردم.نقل قول:
من کلا موقعی که در مقابل دشمنان دفاع به موقع می گرفتم و بعد یک ضربه ی درجه یک بهشون می زدم خیلی بهم می چسبید.یک بخش جالب دیگه هم پرت کردن دشمنان سر نیزه بود:27:خیلی زیبا بودنقل قول:
اما در کل مبارزه با boss آخر بازی رو به خاطر سختی خاصی که نسبت به بقیه ی boss های بازی داشت یکی از بهترین بخش های بازی می دونم:46:
بهترین بخش بازی مبازره با اون روبات بزرگ بود که بعد می بایست تو هوا باهاش جنگیم خیلی حال میداد
خب اینم تموم شدش
هیجانی ، لذت بخش ، پر سرعت ، نوع روایت داستان خوب
نکته ی منفی خاصی هم ندیدم واقعا به جز یه سری مشکلات جزئی
آسون هم بود ولی لذت بخش بود
کلا حال داد خوشمان آمد !
تبریک میگم علی جان.ولی خداییش زیادم آسون نبود.البته شما حرفه ای هستی ولی واسه من که کمی سخت بود مخصوصا آخرشنقل قول:
همین بازی بود که می گفتین باس آخرش سخته ؟ یا پروتو تایپ بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تبریک میگم علی جان.ولی خداییش زیادم آسون نبود.البته شما حرفه ای هستی ولی واسه من که کمی سخت بود مخصوصا آخرش
راستش من غول آخر رو بار دوم کشتم ! بار اول قلق گیری بود ! :دي
علی جان گفتم حرفه ای هستی شما.به نظرم هم غول این هم پروتوتایپ ( واسه من) واقعا سخت بودن.مخصوصا پروتوتایپ.به نظرم activision با مردم پدر کشتگی داره.:31:نقل قول: