راستش منم تا حالا اين اسم بگوشم نخورده ميشه اسم فارسيشو بگين يا يه عكس ازش بزارين چون من كتاب كاملي دارم شايد بتونم از توش چيز بدرد بخوريب پيدا كنمنقل قول:
Printable View
راستش منم تا حالا اين اسم بگوشم نخورده ميشه اسم فارسيشو بگين يا يه عكس ازش بزارين چون من كتاب كاملي دارم شايد بتونم از توش چيز بدرد بخوريب پيدا كنمنقل قول:
يكي از بينندگان «تابناك» در پيامي نوشته است: ما هم ايراني هستيم و به پيشرفت و صدور صنعت كشورمان به دورترين نقاط دنيا افتخار ميكنيم، اما سخن من از زاويه ديگري است. من از جمله افرادي بودم كه اصرار بر اين داشتم كه بايد براي پيشرفت صنعت خودرو از توليدات كشورمان استفاده كنم، اما چند سالي است كه اين انگيزه در من كمرنگ شده، چرا كه هر بار براي سرويس و رفع اشكالات خودرو به نمايندگيهاي ايران خودرو ميروم، از كرده خودم پشيمان ميشوم و توبه ميكنم كه هيچ گاه خودرو ايراني نخرم.
از طرفي، هفته پيش دزد با مهارت به خودرو سمند ما زد و متأسفانه سيستم كامپيوتر ماشين را به سرقت برد. باور كنيد كه پس از اين اتفاق، من از دست دزد آنقدر ناراحت نشدم كه از برخوردهاي غير منطقي ايران خودرو متأسف و دلگيرم شدم. با دفتر فروش مركزي ايران خودرو و هر نمايندگي كه تماس گرفتم، گفتند ما اين قطعه را نداريم و بايد از اوراقچيها تهيه كني و دست دوم آن را بخري. پاسخ ما اين بود به هر حال، جنس دست دوم در بازار كه بيشتر دزدي است، چه اطميناني ميشود به سلامت آن كرد؟ در پاسخ گفته ميشد كه همين است و راهي ديگري نداري، چرا كه ايساكو اين قطعه را تنها براي خودروهاي كارخانه توليد ميكند.
القصه تازه كار ما آغاز شد و حتي كار ما به اوراقچيهاي شوش كه تاكنون گذرمان به آنجا نيفتاده بود، هم مراجعه كرديم. از چند مغازه قطعات الكتريكي اول بازار، جوياي كامپيوتر سمند شدم؛ برخورد و نوع پاسخها ذهنم را مشغول كرد. ديدم نوع برخوردها خيلي عادي و روان نيست. از يكي از مغازهداران جوان علت را جويا شدم. وي گفت: آقا اين قطعه چند سالي است ناياب شده و اين بهانه خوبي براي دزدي و بالا رفتن قيمت آن است، تا جايي كه الان نمونه خارجي آن هم براي بر طرف شدن كمبود از خارج وارد ميشود، اما اين كه در بازار اينگونه با شما رفتار ميشود، به اين دليل است قيافه شما بيشتر شباهت به اداري و يا ارگاني دارد و اين باعث ترس فرشنده شده است. اگر ميتواني فرزند و يا فرد ديگري كه قيافه او بيشتر عادي جلوه دهد، بفرستي احتمالا به او خواهند فروخت.
از سلامت جنس پرسيدم. وي گفت: هيچ اطميناني نيست؛ نمونههاي كه الان من دارم از بيرون وارد شده و اينها فقط كولر را جواب نميدهد، وگرنه ماشين را روشن ميكند، اما خريدار كه خبر ندارد، البته براي رفع اين اشكال با فردي صحبت كردم تا با دستكاري داخل آن، اين اشكال را نيز برطرف كند. از اين نوع من دارم، اما به شما نميفروشم، چرا كه از نيروي انتظامي ترس دارم. چند روز پيش در همين منطقه و در حين فروش نيرويهاي آگاهي وارد شدند و هزار قطعه از اين دستگاه را كشف و ضبط كردند.
گفتم: پيشنهاد ديگري داري؟ گفت: برو چراغ برق شايد بتواني آنجا تهيه كني، بيخود اينجا وقتت را تلف نكن كه چيزي به دست نميآوري. به هر حال راه برگشت را به طرف چراغ برق انتخاب كردم. پس از ورود به چراغ برق با قيمت دويست و هفتاد هزار توماني كامپيوتر سمند روبهرو شدم و سرانجام يكي از مغازهداران به عنوان اينكه من براي راهاندازي كار شما اين كار را ميكنم، سفارش داد كه جنس ما را بياورند.
حدود يك ربع گذشت، خبري نشد. سؤال كردم، گفتند رفتند بياورند. يك ربع بعد دوباره پرسيدم. گفت: دارند ميآورند. بعد از اين زمان كمي مشكوك شدم و ياد صحبتهاي آن جوان گاراژ اوراقچيها افتادم. براي همين كمي اطرافم را برانداز كردم، ديدم طور ديگري به من نگاه ميكنند. از داخل مغازه كسي اين طرف آمده و سوالات متفرقه ميكند. آقايي هم در پيادرو مراقب رفت و آمدهاست. متوجه شدم كه سيستم خيلي پيچيده و قشنگ شده، تازه فهميدم دارم جنس قاچاق تهيه ميكنم.
خيلي درد سرتان ندهم. بعد از حدود 45 دقيقه، فردي به مغازه آمد و كيسهاي مشكي به صاحب مغازه داد و سريع از محل دور شد. چند لحظه بعد چشمان ما به جنس دست دوم و مستهلك كامپيوتر سمند روشن شد. از سلامت جنس سئوال كردم. گفت: آقا همين است. ميبري، نصب ميكني، روشن شد، مال شما، والا برميگرداني. از شما چه پنهان، چشم ايران خودرو و ايساكو هم روشن، مبلغي كه تازه از بابت اضافه شدن حقوق بازنشستگي گرفته بودم، با مقداري پس انداز خانمم دادم به مغازهدار و خداحافظي كردم.
تو خود بخوان حديث مفصل از اين مجمل...
موقعی که سمند داشتیم بردیمش نمایندگی ایران خودرو برای همین سرویس قبل از عید....
ماشین رو بردم داخل و منتظر شدم طرف بیاد برای تست...موندم توی نوبت...حدود 30 الی 40 دقیقه گذشت بعد یک نفر اومد گفت ماشین رو روشن کن من هم همین کار رو رکردم و طرف کاپوت رو زد بالا یه خورده به تجهیزات موتور نگاه کرد...بعد یه خورده دستش رو روی این قطعه و اون قطعه گذاشت(مثلا داشت تست می کرد) بعد در کاپوت رو بست گفت موتور سالمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد گفت چراغ ها رو روشن کن....راهنما بزن....نور بالا و نور پایین...ترمز بگیر...
بعد شیشه بالابر ها رو تست کرد شیشه ها رو بالا پایین کرد...اخرش هم گفت سالمه...هیچیش نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم که کف کرده بودم بهش گفتم خوب اینکارها رو که خودم میتونستم انجام بدم...بعد طرف سریع شاکی شد که اگه بلدی چرا اومدی اینجا ...خلاصه حسابی جر و بحث کردیم....جالب اینجا بود که برای همه همینطوری تست می کردن وبقیه کلی تشکر می کردن و بعضی ها هم انعام میدادن...خلاصه از اونجا در اومدیم و رفتم یک نمایندگی دیگه ایران خودرو و به یکی از کارکنان مقداری پول دادم و گفتم یه تست درست و حسابی بکن
بعد اون تست قبلی کجا و این تست کجا...طرف بردمون زیر ماشن و قشنگ مشکلات رو نشونم داد...
و بگم که اون ماشینی که در نمایندگی قبلی بردم و هیچ اشکالی نداشت در این یکی نمایندگی سه مشکل پیدا کردن...
خلاصه دیگه تعمیرش کرد و اومدیم بیرون...فقط میخواستم بگم توی این نمایندگی ها واقعا از روی شکم سیری کار می کنن و اصلا توجهی ندارن که پای جان مردم در میونه...
خلاصه این نوع سرویس دهی برام خیلی عجیب بود
تو این مملکت از هیچ اتفاقی تعجب نکننقل قول:
وقتی خیلی راحت مدیر ایرانخودرو (منطقی) میگه مخزن کنیستر هیچ خاصیتی نداره و خیلی راحت تر از ماشین حذفش میکنن نباید از چیزای دیگه تعجب کنی
اينم عكسش....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفآ منو راهنمايي كنيد...........
این استپ موتور هست
کارش تنظیم دور موتور ماشین هست
فکر کنم تمام ماشینهای انژکتوری داشته باشنش
فکر نکنم قابل تنظیم باشه
چون من تو نمایندگی ها هم دیدم خیلی ها این مشکلو دارن و علت هم از جنس نا مرغوب ایرانی هست
و میگن فایده نداره و باید عوض بشه!
وقتی هم میخوان عوض بکنن میگن این جنسی که داریم میندازیم ایرانیه احتمالا خراب بشه!
جنس خارجی هم داریم(مثل ماله شما) میخواین از اونا براتون بندازیم فقط این قطعه از گارانتی در میاد و( اگه ماشین گارانتی داشته باشه) هزینه خریدش با شما هست !
تازه وقتی میپرسن دیگه درست میشه میگن احتمال داره اینا هم خراب بشن!!!
آخه اين سر فلزيش مي چرخه و راحت هم باز ميشه.........
الان رفتم يك زيمنس vod از نمايندگي خريدم 36 تومن(ديگه مجبور شدم....تازه طرف گفت از اين بهتر ديگه نداريم و مثل مال خودشم فكر نكنم گير بياد ديگه...!!!!!!!!!!)
آره منم از اینجا پرسیدم گفتن زیمنس بهترین مارکی هست که داریم
حالا ماشینت درست شد؟
اینکه استپموتور بود که.... :46:
من اصلا به اسم سمند حواسم نبود و فکر کردم منظورتون از پیربراگ همون کاربراتوره واسه همین گفتم باید تنظیم بشه.
( آخه پیربراگ یک کارخونه سازنده همین کاربراتور و استپ موتورو ... هست)
اگه اینطور نبود بیشتر مشکل داشتنقل قول: