طبق جدولی که توی این لینک هست 132 از همشون بهتره.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=253121
Printable View
طبق جدولی که توی این لینک هست 132 از همشون بهتره.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=253121
من باشم 132 میگیرم.
اگه خواستید بگید تا دلایل هم بگیم.
منم از 132 بيشتر خوشم مياد تا بقيه
نسيم از همه بهتره
چون قشنگتر و سبك تره.
البته همشون يكي هستند.
132 چنده؟
.
پراید 141 پس از مدت چند ماه بشدت سروصدا پیدا میکنه چون که قسمت عقب این خودرو بسیار بد طراحی شده و چون سنگینی میکنه پس از مدتی به سر و صدا میفته و نکته بعد اینکه براحتی آب به داخل خودرو نفوذ میکنه و جداره ها بسیار ضعیف طراحی شدن !
کلا پراید 141 یه پروژه ضعیف و ناموفق برای سایپا بود 141 در مدل Lbi ( لیف بک انژکتوری ) تولید میشد که پس از اینکه بشدت روی این مدل سایپا متضرر شد تصمیم گرفت مدل dlx ( دولوکس ) رو تولید کنه که یه سری امکانات مث طرح جدید جلو داشبرد و رینگ اسپرت و همرنگ شدن سپر با بدنه بود ! که باز جلوی ضررها تا حدودی گرفته شد ولی باز هم سایپا ضرر داد !!!
مجموعا 141 بدلیل طراحی بد مهندسی و جا نیفتادن تو بازار هیچگاه موفق نبوده ! بازار فروش افتضاحی هم داره !!
پراید نسیم و صبا بجز مقوله صندوق فرقی ندارن ! و نسبت به 141 از نظر کیفی برترن و جا افتادن و بازار فروش بهتری دارن !
میمونه پراید 132 که یه سری تغییرات داره مث مه شکن و کرم شدن رنگ جلو داشبرد ! و که فعلا اصلا در بازار جا نیفتاده و فعلا به سرنوشت 141 دچاره البته مشکلات طراحی 141 رو نداره و از نظر کیفی در حد نسیم و صبا هست + تغییراتی که گفتم !
نظر حقیر اینه صبا یا نسیم بخر اگرم میخوای پول بیشتری خرج کنی برو سراغ 132 که جدیدتره البته بازار فروش ضعیفی داره !
یک سوال، سرشار جون قیمت 132 چقدر بالاتره از نسیم و صبا؟نقل قول:
فرشاد جان قیمت 132 الان تو بازار حدود 800/8 معامله میشه این در حالیه که نسیم فرمون هیدرولیک در حدودنقل قول:
8/500 و پراید صبای هیدرولیک هم تو بازار 300/8 یه مقدار بیشتر یا کمتر معامله میشه !
نسیم بخاطر تولید کمتر و کمیاب بودنش قیمتش از صبا بالاتره !
فعلا ... :46:
دستت درد نکنه.نقل قول:
البته قیمت های جدیدی که حسام گذاشته یکم فرق داره و...
ولی به هرحال توی بازار جو فرق میکنه. و همونطور که گفتید 132 فروش زیادی نداره.
اما من بیشتر میپسندم.
نقل قول:
فرشاد جان کاغذ تا واقعیت خیلی فرق داره !!!