راستی یادم رفت بگم با این پینگ تو سرور ها پینگ خیلی بیشتر میشه
و البته پینگ بیشتر مساوی هست با کلا وصل نشدن به بازیکن ها هنگام رفتن به بازی
Printable View
راستی یادم رفت بگم با این پینگ تو سرور ها پینگ خیلی بیشتر میشه
و البته پینگ بیشتر مساوی هست با کلا وصل نشدن به بازیکن ها هنگام رفتن به بازی
سلام دوستان
من تا حالا شاتل نداشتم بهمین خاطر از شما راهنمایی میخوام
من که کاربر خانگی هستم میتونم 512 بگیرم ( سرویس اکو) ؟؟
سوال دوم من: مثلا من سه ماهه بگیرم 5 گیگ بیشتر ترافیک نداره و من شبها دانلود کنم با همین سرعت 512؟؟ مشکلی نداره بیان بگم مصرف بالاست ؟؟ چون 6 ساعت شب با سرعت 512 فکر کنم هر 4 روز 5 گیگ بشه دانلود کرد؟ و اخر 3 ماه کلا 50 گیگ دانلود شاید بکنم
میخواستم ببینم تو قانون هاشون اینطور دانلود مشکل نداره؟
وسوال سوم من: نوشته موذم 60 تومان و هزینه نصب 25 تومان
من هم مودم دارم و هم نصب بلدم هم باید این پولو بدم
متشکرم از شاتل باز ها
نه مگر به طرق خاص که یا دانشجو باشی یا .... زنگ بزن از خودشون بپرس کامل واست توضیح میدننقل قول:
سلام دوستان
من تا حالا شاتل نداشتم بهمین خاطر از شما راهنمایی میخوام
من که کاربر خانگی هستم میتونم 512 بگیرم ( سرویس اکو) ؟؟
واسه اکو قانونی نداره ، این رایگان شبانه هم تازه راه افتاده ، من که تا حالا نرفتم سراغ این شبانه میگن سرعتش پایین تر از روزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال دوم من: مثلا من سه ماهه بگیرم 5 گیگ بیشتر ترافیک نداره و من شبها دانلود کنم با همین سرعت 512؟؟ مشکلی نداره بیان بگم مصرف بالاست ؟؟ چون 6 ساعت شب با سرعت 512 فکر کنم هر 4 روز 5 گیگ بشه دانلود کرد؟ و اخر 3 ماه کلا 50 گیگ دانلود شاید بکنم
میخواستم ببینم تو قانون هاشون اینطور دانلود مشکل نداره؟
مودمت رو باید زنگ بزنی ببینی اگه با شبکشون سازگاری داره که لازم نیس دیگه پول بدی اما پول نصب فقط اسمش نصبه ولی حتی اگه خودت هم نصب کنی ازت میگیرن، واسه ما که اینجوری بودنقل قول:
وسوال سوم من: نوشته موذم 60 تومان و هزینه نصب 25 تومان
من هم مودم دارم و هم نصب بلدم هم باید این پولو بدم
مخلصیمنقل قول:
متشکرم از شاتل باز ها
سلام...چند سوال در مورد شاتل داشتم,ممنون میشم راهنمایی کنید:
سرعت سرویسهای eco واقعیه با کمتر از مقدار عنوان شدست؟ مثلا سرعت دانلود 512 اکو به 50 کیلوبایت میرسه؟
سرعت دانلود سرویس آرت (64) چقدره؟
سرویس شبانه رایگان شاتل(1 تا 7 صبح) مثل صبانت هر یک ساعت قطعی داره؟
و اینکه شاتل p2p یا تورنت رو محدود میکنه؟
با تشکر.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من .نقل قول:
من پیش شماره م 728 هست .
512 دارم . ECO
سرعت واقعی می ده تقریبا .
شب ها هم 45،50 میده . و مثل صبا قطعی نداره .
p2p هم تست نکردم . اما در مورد توافقات شاتل چیزی در این مورد به چشمم خورد که فکر کنم مربوط به محدود کردن اینگونه ارتباطات می شد ، چون پهنای باند وسیعی رو اشغال می کنه . البته از پشتیبانیشون بپرسی ، مطمئنا کامل و جامع راهنمایی می کنن . من دیشب ساعت 2 شب از سایت شاتل یک گزارش خطا فرستادم شماره تلفن هم دادم ، خلاصه رفتم بخوابم که گوشیم زنگ زد !! از شاتل بود . درکل پیگیریشون خیلی عالیه ...
کاملا درسته این اتفاق واسه خیلیا افتاده(همون زنگ نصف شبو میگم) واسه همین شبا پیغام ارور واسشون نفرستین که از خواب میندازنتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته از پشتیبانیشون بپرسی ، مطمئنا کامل و جامع راهنمایی می کنن . من دیشب ساعت 2 شب از سایت شاتل یک گزارش خطا فرستادم شماره تلفن هم دادم ، خلاصه رفتم بخوابم که گوشیم زنگ زد !! از شاتل بود . درکل پیگیریشون خیلی عالیه ...
یه چیز دیگه این که هر سوالی که دارین بهترین منبع برای جوابتون خود مسئول فروش شرکت شاتل هست که اصلا کارش اینه که به افراد و مشتریا اطلاعاتی که لازم دارن رو بده پس خجالت نکشین و زنگ بزنین و هر چی که نمیدونین بپرسین اونا حقوق میگیرن واسه اینکه شما رو راهنمایی کنن
در مورد سرعت من الان اکو دارم 128 تو کرج
اصلا افت سرعت تا حالا نداشتم دو ماهه که دارم استفاده میکنم اما سرعت بالاتر هم نمیده همیشه سرعت دانلودم روی 16 یا 17 یا 15 فیکسه شبا هم امتحان نکردم
در کل من که از شاتل راضیم
هر کی میگه اکو عالیه اشتباه میکنه فقط 3 هفته صبر کنه ببینه چه اتفاقی میفته
ولی ارت شاتل عالیه ...
و حتی من توجه میکنم بعضی از سرویس ها ارت از صبا هم که شبا 1gb میشه دانلود کرد خیلی بهتره ....(با دلیل منطقی )
اینم تست اکو 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت آرت همیشه ثابته یا حد اقل برای من اینطوری بوده شب-صبح- روز حال وحول(جمعه)و روز شنبه هیچ تغییری نیست:31:نقل قول:
یعنی اون صحبتای ما وقت هدر دادن بود ؟!!نقل قول:
اوکی .
حداقل یک احتمال بده برای مرکز شما اینطوری باشه و کل اکو رو زیر سوال نبر ؛ خودت داری می بینی هستن کسانی که راضین . شاید با پیش شماره شما اینطوریه ، پیش شماره ت رو بذار تا دوستان مدنظرشون قرار بدن این قضیه رو ...
ببیند همه راضی نیستن ....نقل قول:
من قبلا 512 گرفته بودم فقط رو 64 بود با کیفیت عالی و با پینگ 240
الان پینگ منو نگاه کن .. (دوهفته بعد )
سرعتم که دیگه هیچی