نقل قول:
به جای این برنامه ، می تونید از سوئیس منیجر ( Swiss Manager ) استفاده کنید . ادا و اصول های اکسپلور رو نداره و امکانات بیشتری هم داره ( مثل بستن برنامه هایی که بیخودی باز موندن و ... )
نقل قول:
به جای این برنامه ، می تونید از سوئیس منیجر ( Swiss Manager ) استفاده کنید . ادا و اصول های اکسپلور رو نداره و امکانات بیشتری هم داره ( مثل بستن برنامه هایی که بیخودی باز موندن و ... )
چه پیغامی میده موقع نصب؟نقل قول:
نمیدونمنقل قول:
چه پیغامی میده موقع نصب؟
گوشی من نیست و الان پیشم نیست(چه قافیه پردازیییی :دی)
فقط گزینه اینستال میاد.میزنم بعد ارور میده
ممنوننقل قول:
بعدا امتحان میکنم
سلام.
من يه سري از تغييرات تو گوشي P1 انجام دادم و يه سري فايل C , D رو جابه جا كردم و چند تا برنامه نصب كردم. اما حالا اصلا صداي گوشيم تغيير نمي كنه.
يعني وقتي با اسكرول كنار گوشي مي خوام صدا رو تغيير بدم يا تو قسمت volume مي رم اول پيغامي شبيه dump file created مياد بع هم يه Application closed مي آد و اين ها رو رو مي نويسه
Application
EikAppUiServerThread
Reason code
EIKON-DIALOG
Reason number
5
اگه كسي دليلش رو مي دونه لطفا راهنماييم كنه.
ممنون
سلام.
ببخشید برای این سیستم عامل 2 برنامه ی :
1 - منشی تلفنی
2 - ضبط مکالمات بدون بیپ
وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟
با سلام ميخواستم ببينم برنامه ي شمعي كه در گوشي هاي نوكيا هست واسه سري uiq3 هم هست ؟
با سلام.من 3 تا سوال دارم.
1 . من گوشیم g900 هست که با گارانتی اصلی سونی اریکسون خریدم.گوشیم از اول زبان فارسی داشت.یه بار که از داخل گوشی مستر ریست کردم زبان فارسیش رفت البته میتونم فارسی بنویسم ولی language فارسی واسه زبان گوشیم پرید.یه بار دیگه هم چند روز بعد انجام دادم چندتا تم و والپیپر و رینگتون هاش رفتن.مگه چیزایی که از اول رو گوشی هست با مستر ریست پاک میشه؟
2 . من هر کاری میکنم حتی با PC Suite که تو cd همراه گوشیم بود باز نمیتونم گوشیم رو به لپ تاپم که ویندوز سون 64 بیت داره وصل کنم.آخرین ورژن رو هم از خود سایتش گرفتم ولی فایده نداشت.اصلا گوشیم رو نمیشناسه.خود ویندوز پیغام میده که یه سخت افزار جدید وصل شده.با سیدی خودش درایور هاشو نصب میکنم ولی باز تو PC Suite نشون نمیده.گزینه connect رو که میزنم انگار غیر فعال هستش.رو خود گوشی علامت usb میاد.با اینکه رو Phone Mode میزارمش باز نمیشناسه.کمکم کنید.
3 . گوشیم جدیدا رو حالت File transfer هم به صورت flash memory شناخته نمیشه.رو چنتدا PC امتحان کردم ولی مثل حالتی که رو Phone Mode باشه کامپیوتر میشناستش و میره که درایور هاشو پیدا کنه.ولی رو خود گوشی من رو حالت file transfer گذاشته بودم.دیگه کلافه شدم.
سلام
من گوشيم M600i است. چطور ميتونم update كنم.
اين برنامه از كجا دانلود ميشه بگو منم امتحان كنم ببينم رو گوشي منم اينجوره من w950نقل قول:
سلام به همگی دوستان . میخوام گوشی پی وان خودمو آپدیت کنم . تو یه مرحله از اپدیت باید دکمه c رو نگه دارم اما پی وان این کلید رو به همون شکلی که بقیه دارن نداره . از دوستان کسی میدونه کدوم کلید رو باید به جای کلید c استفاده کنم ؟؟