دوستان گفتن که اینجا دنبال کنم
سلام. تو شهر ما هیچ isp نیست که سرویس adsl بده! یدونه بود که تعطیل کرد!! حالا میخواستم بدونم میشه از یه شهر دیگه یا یه استان دیگه سرویس بگیرم!! کامل برام توضیح بدین.خیلی نیاز دارم
با تشکر
Printable View
دوستان گفتن که اینجا دنبال کنم
سلام. تو شهر ما هیچ isp نیست که سرویس adsl بده! یدونه بود که تعطیل کرد!! حالا میخواستم بدونم میشه از یه شهر دیگه یا یه استان دیگه سرویس بگیرم!! کامل برام توضیح بدین.خیلی نیاز دارم
با تشکر
نمیشه. مثل این میمونه که شما تلفن خونتون رو از مخابرات یه شهر دیگه بگیرید !نقل قول:
آخر من نفهمیدم مودم asus am602 ویستا ساپورت هست یا نه ؟ درایورش رو داره یا نه ؟ نمیخام از لن بزنم !
ممنون
بغله ولی با وجودی که درایور براش هست و کار میکنه ولی عملا خیلی کنده زمانی تفاوت احساس میشه که با لن وصل کنی حالا چرا با لن قهری؟نقل قول:
کسی am602 داره که آپگرید کرده باشه؟
و اگه آره کجا و چطوری ؟
کمترین مشکل کانفلیکت یا همون مچ نبودن با انواع ISP های ایران رو الان کدوم مدل داره غیر از ایسوز ؟
Usrobotic
D-link
Planet
کدوم ؟ طبق نظرسنجی گویا دی لینک الان بهترین هست ! درسته ؟
من Dlink 522 دارم خیلی راحته کانفیگش
تا حالا هیچ مشکلی هم نداشته
دوستان عزیز 4 تا خط adsl با سرعت های 512 داریم!
میخوایم از هر 4 تا به صورت مجتمع روی یک پی سی استفاده کنیم!
راهی هست برای اینکار؟
لازم به ذکره که تمامی این 4 خط دارای آی پی استاتیک و البته gateway یکسانی هستن!
ممنون میشم اگه راه حلی چه نرم افزاری و سخت افزاری وجود داره بفرمایید.
نقل قول:
کسی am602 داره که آپگرید کرده باشه؟
و اگه آره کجا و چطوری ؟
کسی تجربه ی این کارو داره ؟
تازگیا من یه فریم ویر پیدا کردم نمیدونم اپگریدش بکنم یا نه ؟
هیچ کدوم مشکلی ندارن...نقل قول:
فقط با پارس آنلاین ممکنه مشکل داشته باشن... چون پارس آنلاین یه شرکت حروم خوریه که دومی نداره... توی شبکه پارس آنلاین فقط مودمای خودش کار میکنن... :19:
در ضمن، این نظرسنجی اگه سوالشو ببینید میگه از کدوم مودم استفاده میکنید نه کدوم مودم بهتره...
D-Link مارک خیلی خوبیه و محصولات بی عیب و نقصی میسازه...
همه مومای D-Link و USRobotics که توی ایران هستن با شبکه های شرکتای سرویس دهنده اینترنت به خوبی کار میکنن...