سلام:20:
ممنون:11:
ويومن قيمت اين ميكسر ها جند هست
1002
1202
????????
بر اساس نیازتون کابل های درجه 1 تهیه کنید
يعني جي؟؟؟
من به جز كابل جي ميخوام
بيشنهاد خودت جي هست؟
بدرود:40:
Printable View
سلام:20:
ممنون:11:
ويومن قيمت اين ميكسر ها جند هست
1002
1202
????????
بر اساس نیازتون کابل های درجه 1 تهیه کنید
يعني جي؟؟؟
من به جز كابل جي ميخوام
بيشنهاد خودت جي هست؟
بدرود:40:
vioman جان من همچنان منتظره راهنمایی هستم .
سلام دوستان و به ویژه vioman
ممنون از راهنمایی هاتون
با عرض پوزش
اینقدر اینجا مدل معرفی شده که واقعا گیج شدم
من میخوام حدود سیصدهزار خرج کنم که یه صدای خوب بگیرم
یعنی یه میکروفون . یه میکسر یا وایرفایر و ...
بیشتر کارهم تو حوزه دکلمه است
پیشنهاد شما چیه؟
سلام
من می خوام یک استودیو خانگی داشته باشم در حد قابل قبول. با استفاده از راهنمایی هایی که در این فروم خواندم سخت افزار مناسب را انتخاب کردم اما برای نتیجه نهایی چند سوال دارم که اگر زحمت بکشید و مرا راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
- من با نرم افزار FL کار می کنم.
- استودیو برای ضبط وکال، ویولون و گیتار الکتریک.
- حدود 1 تا 1.5 میلیون جهت راه انداری استودیو و رژی.
- از midi هم استفاده می کنم برای آهنگسازی و تنظیم.
1- میکسر یاماها YAMAHA MG 124C بهتر است یا MG 124CX. در مدل C دو AUX موجود است اما در CX یک AUX اما افکت صوتی داره.
2- با وجود استفاده از یکی از میکسرهای بالا کارت صدای DELTA 66 بهتر است یا AUDIOPHILE 192 و قیمت هر کدام از این کارتها در تهران چند هست؟
3- حرفه اصلی من تدوین تصویر است اما موسیقی هم کار میکنم. با وجود یک کارت تدوین RTX100 بر روی سیستم آیا مشکلی برای استفاده از کامپیوتر جهت کار موسیقی و تدوین پیش می آید یا نه؟
4- یک اتاقک چوبی حدود 2 متر در 2.5 متر برای ضبط وکال در نظر گرفته ام که دیواره های آن دو جداره است با فاصله 5 سانتی متر و نوع ایزوله و عایق بودن آن را انتخاب کردم.(به ترتیب: یونولیت-ابر-پشم سنگ+پارچه). این اتاقک تا چه حد ایزوله و عایق صدا می باشد. آیا برای رکورد باید از هدفون استفاده کنم. در مورد تعبیه شیشه که خواننده و صدابردار با هم در تماس باشد راهنمایی کنید.
5- از چه هدفونی برای خوانند یا نوازنده استفاده کنم که صدای موسیقی وارد میکروفون نشود. قیمت این هدفون چند می باشد.
6- میکروفون BEHRINGER C3 بهتر است یا B1
7- کابل و اتصالت را از کجا باید تهیه کنم که مرغوب باشند.
8- آیا امکان دارد که این تجهیزات با هم مچ نباشد و ایجاد نویز کند یا هر مشکل دیگر.
با تشکر از شما که وقتتان را در راه پیشرفت موسیقی در ایران جاوید صرف می کنید.
"سیامک"
دوست من سلام:20:نقل قول:
اتصال کارت به اسپیکر های یک ضبط نمیتونه درست باشه مگر اینکه اسپیکر ها ورودی AUX یا هر ورودی دیگه ای داشته باشند.
اتصال به ورودی خود ضبط هم میتونه راهگشا باشه اما امکان داره که ناهماهنگی هایی بین کارت و خروجی پیش بیاد.
برای خرید اسپیکر 2 راه دارید
یا از اسپیکر های مناسب برای کارهای مالتی مدیا استفاده کنید (مناسب برای فیلم و بازی و موزیک)
یا اینکه از اسپیکر های اکتیو(مانیتورینگ) استفاده کنید که مخصوص کارهای حرفه ای استدیویی صدا و تصویر هستند.
روش اول خیلی توصیه نمیشه:46:
اما مانیتورینگ ها
مدل های خانگی و هوم استدیو از حدود قیمت های 150 هزار تومان شروع میشن به بالا ، هرچقدر هم که بیشتر هزینه کنید به کیفیت و قدرت بیشتری دست پیدا میکنید.
M-Audio - Alesis - Tapco - Behringer - JBL - Yamaha - Samson - Edirol -Event از برند های مطرحی هستند که مانیتورینگ های بنامی دارند.
البته M-Audio و Behringer و Alesis در زمینه ی مانیتورینگ های خانگی یا دسکتاپ محصولات بیشتر و خوش قیمت تری دارند.
اگر هم زیاد قدرت صدا براتون مساله نباشه میتویند از اکتیو های خانگی و عمومی که بعضی شرکت ها مثل Creative و Edifier تولید کردند استفاده کنید ، اما توصیه میکنم برای مانیتور یک بر هزینه کنید برای همیشه:46:
مانیتوری مثل M-Audio AV40
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا هم رده های این مدل در برند های دیگه میتونند برای میزان هزینه ی مد نظر شما گزینه ی مناسبی باشند.
موفق باشید
یا علی:11:
نقل قول:دوست من سلامنقل قول:
امکان اینکه مشکل درایور و راه انداز میان سیستم عامل شما و کارت صوت وجود داشته باشه خیلی زیاده اما پیشنهاد میکنم اگر مشکل هزینه ندارید (حداقل تا حدود +100- هزار تومان) یکی از کارت های کریتیو رو انتخاب کنید تا هم از استاندارد های جدید پخش بهره ببرید هم پروسس و تفکیک 6 کانال واقعی رو داشته باشید.
اما در مورد موسیقی و اسپیکر ها
من شخصا گوش دادن موسیقی رو با اسپیکر های دالبی نمیپسندم ، این فقط مختص من نیست
حرفه ای ترین استدیو های دنیا هم از ماینیتورینگ های 2 کانال استفاده میکنند ، چون ما 2 گوش داریم و هر کانال رو به یک گوش اختصاص میدیم:46:
سیستم های چند کانال و دالبی مناسب بازی و فیلم هستند .
بازی ها و فیلم ها وابستگی زیادی به صدا دارند و بیش از این نیاز به مجسم کردن صدا دارند.
بهترین راه برای این تصویر کردن و تجسم سازی استفاده از کانال های بیشتر هستش (10 کانال یا 8.2 بهترین حالت صوت فراگیر هستش)
از هماهنگی درایور و OS مطمئن بشید ، اگر باز هم مشکلی داشتید بفرمایید تا من چند کارت مناسب بهتون معرفی کنم:20:
موفق باشید
دوست من سلامنقل قول:
متاسفانه من قیمت دقیق این میکسر ها رو حال حاضر ندارم
اما حدودش رو میدونم
502 حدود 58 هزار تومان
802 حدود 70 هزار تومان
1002 حدود 80 تا 90 هزار تومان
و 1202 حدود 90 تا 100 هزار تومان
ممکنه چند هزار تومانی بالا یا پایین گفته باشم ، از قیمت 502 مطمئن هستم اما از مدل های دیگه نه:46:
سری FX باعث افزایش 20 تا 25 درصدی قیمت های بالا میشه:20:
تهیه ی کابل بر چند اساسه
اول کیفیت کابل
دوم امکانات و پوشش های ضد نویز کابل
و سوم سوکت ها و جک های مورد نیاز
قمیت کابل ها هم از حدود متری 500 تومان شروع میشه تا متری چند ده هزار تومان:19:
شما باید اول سوکت های مورد نیاز هر دو طرف کابل رو تشخیص بدید و تهیه کنید ، بعد به متراژ مورد نیاز کابل تهیه کنید(با کیفیت خوب و قمیت معقول:46:)
بعد یا خودتون اقدام به اتصال کابل به جک ها کنید یا اینکه این کار به متخصصش بسپارید.
اگر ساکن تهران هستید پیشنهاد میکنم سری به خیابان جمهوری ، تقاطع پل حافظ بزنید
در خود خیابان جمهوری و پاساژ بزرگمهر(طبقه ی بالا) میتونید فروشگاه های تخصصی کابل و جک رو پیدا کنید:20:
شما در ساده ترین حالت یک کابل از میکروفون به میکسر (XLR to XLR) و یک کابل از میکسر به کارت صوت نیاز دارید.
ممکنه در آینده دستگاه های دیگه ای مثل دک و مانیتورینگ و آمپلی فایر و ... به کارتون اضافه بشه که اون هم نیاز به کابل مخصوص خودشون دارند:20:
موفق و پیروز باشید:11:
دوست من سلامنقل قول:
:20:
تشکر میکنم از لطف شما
بی مقدمه میرم سراغ پاسخ سوالاتتون
1- دقیقا تفاوت این 2 میکسر موری هست که به این اشاره داشتید.
من مشخصات فنی کامل این 2 دستگاه رو چک کردم و مورد دیگه ای به چشمم نخورد.
انتخاب هر مدل باید بر اساس نیاز شما باشه ، اگر فکر میکنید نیاز شما به AUX یا ورودی های فرکانس بالا (به عکس میکروفون) بیش از 1 لاین هستش مدل C رو انتخاب کنید اما در هر شرایط دیگه ای پیشنهاد میکنم سری CX رو انتخاب کنید.
چون با خیلی تبصره ها میشه ورودی AUX رو تامین کرد اما بدست آوردن افکت ها و ریورب ها یک کمی مشکل تره و وجود اون روی میکسر یا کارت صوت یک حسن بزرگه:46:
برای هر 2 دستگاه 2 ورودی AUX عنوان شده ، قابلیت افکتیو بصورت دستی و دلخواه فعال میشه و در صورت غیر فعال بودن شما دقیقا مدل C رو خواهید داشت.(البته اگر قابل Disable شدن رو داشته باشه)
2- کارت Delta 66 یک اینترفیس 24/96 هستش که دارای یک پنل اکسترناله
چون شما قصد استفاده از میکسر رو دارید این پنل زیاد به کار شما نمیاد ، در ضمن این کارت فاقد MIDI هستش .
اما کارت 192 کیفیتی 2 برابر کارت 66 داره و از یک کابل اختاپوسی برای ورودی ها و خروجی ها استفاده میکنه
قیمت حدودی این کارت 200 تا 250 هزار تومان هستش.
البته اگر مشکل هزینه نداشته باشید ، خرید دستگاه های قدرتمند تری مثل
Delta 1010 M-Audio
ESP 1010 ESI
EMU 1212M
ESI Maya 44E
ESI Maxio 032E (ایده آل ترین شرایط مالی)
خیلی کمک بیشتری بهتون میکنه و تا سالها نگرانی نخواهید داشت:20:
البته به غیر از مدل 1212 EMU و M-Audio Audiophile 192 هیچ کدام از مدل ها 192 نیستند.
3-متاسفانه من آشنایی کاملی با دستگاه های متروکس ندارم اما بعید میدونم مشکلات و ناهماهنگی هایی مثل مثل دستگاه های کانوپوس داشته باشند.
در هر حال شما مشکلی بابت هماهنگی یا کانفلیگ سخت افزار ها نخواهید داشت ، فقط توجه داشته باشید که Delay حال از یک رکود ممکنه در حدی باشه که باعث ناهماهنگی در صدا تصویر بشه (البته در تدوین Real )
این موضوع با نصب نرم افزار ها بهبود دهنده هایی مثل ASIO 2 تا حد بسیار زیادی برطرف میشه ، از طرف دیگه کارت های PCI دارای کمترین Latency و بیشترین Bandwidth هستند.
پس جای نگرانی زیادی باقی نمیمونه:46:
4-من باز مانند پست های قبل روی این تاکید میکنم که استفاده از وسایل استاندارد برای ایزولاسیون بهرین راهکاره.
شاید یک کمی هزینه رو بالا ببره اما اگر حاصل کار رو با لایه های کارگذاری شده ی دیگه مقایسه کنیم به این نتیجه میرسیم که استفاده از وسایل استاندارد در کل ارزون تر تموم میشه.
یک صدای واقعی وقتی بوجود میاد که هیچ بازتاب اضافه ای وجود نداشته باشه.
شیشه از اجسامی هستش که به صدا رو بشدت برمیگردونه (بازتاب زیادی داره)
چون استفاده از شیشه در پنچره مرسومه ، اولین گزینه ای که برای پنچره های کنترل در استدیو ها به ذهن میرسه شیشه هستش.
اگر یک روم بطور کامل (منظور از کامل بالای 80 درصد هستش ، هیچ وقت 100% امکان نداره) ایزوله باشه استفاده از یک شیشه ی کوچیک بمنظور یک پنچره آنچان تاثیر منفی نداره ، چون بازتاب فرکانس در دیواره ها خنثی میشه.
استفاده از طرق های شفاف که داری مقداری الیافت نامرعی هستند هم میتونه بجای شیشه مناسب باشه.
این طرق ها بازتاب کمی دارند اما اصلا پروف نیستند و استفاده از اونها بر روی شیشه های 2 جداره و پنجره های UPVC بهترین حالت رو بوجود میاره.
شما بیشتر به نصب پنجره دقت کنید که هیچ لرزشی وجود نداشته باشه ، برای سایز هم میتونید از قانون نسبت طلایی 4 ضلعی ها استفاده کنید.
5- استفاده از هدفون بستگی به کار شما داره
اگر نوازنده های نیاز به ریتم یا سرضرب دارند(مترونوم)
یا اگر نیاز به شنیدن صدای ساز خودشون دارند باید براشون هدفون تهیه کنید.
انتخاب هدفون برا اساس میزان هزینه ی مورد نظر شما هستش.
خرید چند هدفون حرفه ای مانیتور اصلا برای یک هوم استدیو به صرفه نیست پس بهتره که از ماینتور های In ear استفاده بشه
ایرفون های داخل گوشی شاید قدرت و توانایی هدفون ها رو نداشته باشند اما به علت اینکه قابلیت Close (هم از داخل و هم از خارج) خیلی خوبی دارند ، خرید اونها به صرفه هستش.
در انواع استاندارد هر ایرفون دارای یک محدوده ی فرکانسی خاص هستش که میتونید برای هر نوازنده و ساز یک ایرفون خاص انتخاب کنید.
اما برای کنترلر یا وکالیست بهتره که از هدفون های استدویی مانتیور استفاده کنید که دامنه ی فرکانسی کامل رو پوشش بدهند.
قمیت ایرفون ها از حدود 20 هزار تومان ،
قیمت هدفون های با کیفیت نیمه مانیتور از حدود 50 هزار تومان و قیمت هدفون های مانیتور از حدود 200 هزار تومان شروع میشه.
6- میکروفون C3 یک میکروفون شبیه C1 هستش که دوال دیافراگمه.
اما B1 یک کندنسر Pro تک دیافراگمه که از لحاظ کیفی سطح بالاتری نسبت به C داره .( B2 دوال دیافراگم B1 هستش)
در مورد تفاوت پوشش این 2 میکروفون (B و C) در پست های قبل بحث های خوبی صورت گرفته:46:
7 - در مورد کابل و اتصالات هم در پست قبل صحبت شد:46:
8 - نویز عوامل مختلفی داره
از دیوایس ها گرفته تا مدیا های انقال و ...
مچ نبودن قطعات صوتی مثل میکسر و میکروفون و... کم اتفاق میوفته اما احتمال اینکه یک قطعاتی مثل مودم و کارت TV یا دستگاه های وایرلس روی دیگر دستگاه های صوتی و تصویری تاثیر بگذارند زیاده.
بیشتر عامل نویز زا جریان های مغانطیسی و الکتریکی هستند.:20:
زندگیتون سرشار از نغمه:40:
Vioman عزیز، نمیدونم چه طور ازت تشکر کنم. خیلی ممنون که وقت میذاری. انشا اللّه سالم و پیروز باشی و به آرزوهات برسی.
یا علی.
درود به تو دوست پارسی
* همونطور که راهنمایی کردید من مشخصات "Audiophile 192" را مطالعه کردم، کارت بسیار خوبی هست. اما در جرئیات دو کارت"delta 66 و delta 44 " نوشته شده بود "Zero Latency" در صورتی که در مشخصات کارتهایی مانند" 2496 - 192 - delta 1010LT"
* این جمله نوشته نشده بود. آیا واقعاً 44 و 66 بدون تاخیر هستند و یا بقیه کارتها که این مشخصه در لیست مشخصات آنها نیست تاخیر دارند(هرچند جزئی)
* من بهرینگر 49 دارم و آن را با یک کابل midi که یک ورودی و یک خروجی را ساپورت میکند به پورت مخصوصی در پشت کیس متصل کردم. ( از usb هم می تونم استفاده کنم.) آیا این کار در روند کلی کارم با شرایطی که در تاپیک قبل توضیح دادم مشکلی ایجاد می کند یا نه؟ (اگر امکان دارد در مورد این پورت توضیح بدهید.) اگر این روش اتصال مشکلی ندارد، بهترین کارت صدایی که پیشنهاد می کنید چیست؟(حدود 300 یا 350).
* آیا می شود گیتار الکتریک را به میکسر یا کارت صدا متصل کرد و از vst های موجود بجای افکت گیتار استفاده کرد؟
* * وقتی از دوستانم درمورد کارت صدا تحقیق می کنم، از جنسی که در مغاره شان موجود هست بسیار تعریف می کند. (یکی پیشنهاد 1010 - و دیگری 2496) چون به حرف شما اعتقاد دارم پیشنهاد شما را ملاک قرار می دهم.
پیروز باشید.