همین برای من عجیبه. اینم از شانس گند ماست. حالا باید یه هزینه اضافه بدم و فلش کنمش.
Printable View
همین برای من عجیبه. اینم از شانس گند ماست. حالا باید یه هزینه اضافه بدم و فلش کنمش.
سلام . من luck code گوشیم روفراموشکردم لطفا برنامه ای بزارین تا بتونم پیداش کنم البته با آموزش ممنون
اینجا :نقل قول:
مهم : آموزش پیدا کردن Lock Code گوشی های نوکیا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=266352
سلام دوستان
من دیروز ان 78 گرفتم
امروز وقتی میخواستم تم بریزم گوشیو به USB وصل کردم و سه تا تم که از اینترنت دانلود کرده بودم روش ریختم که دو تاش SIS و یکیش SISX بود ولی هنگامی که خواستم نصبشون کنم هر سه تاشون ارور دادن و نصب نشدن.
آیا تم گوشی های N82 N96 و N78 با هم فرق میکنه؟سایتی میشناسید که تم مخصوص N78 بده(تست شده باشه)..
نام تمهایی که ریخته بودم
All_For_One_QVGA_by_Blue_Ray.SISX
Abraxsis_Chimera_QVGA_by_Blue_Ray.SIS
Atomic_Element_QVGA_by_Blue_Ray.SIS
با تشکر ویژه از همه دوستان
سلام ببخشید در N78 اگه در داخل برنامه یا بازی باشیم میشه بدون بسته شدن برنامه از آن خارج شد(کوچک کردن برنامه) و بعدا دوباره وارد شد؟با چه دکمه هایی؟
چه اروری داد ؟؟؟نقل قول:
با دکمه منو ....نقل قول:
برای برگشت به برنامه هم دکمه منو رو بگیر ... و برنامه ای که در حال اجراست رو انتخاب کن ....
تاريخه گوشيت درسته؟؟نقل قول:
شما تاریخ گوشیت را یک سال ببر عقب، تم ها را نصب کن.نقل قول:
بعد دوباره می تونی تاریخ را درست کنی.
البته اگه می خوای برا همیشه از شر این پیغام ها و این کارها خلاص بشی باید گوشیتو هک کنی.
به این تایک:
قسمت:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
آسان ترین راه هک با هر فیرمور و مدل (متد HelloCarbide):
مراجعه کن.
3 سونه مشکلت حل میشه.
سلام من تاریخ رو به 2007/5/15 تغییر دادم ولی این دفعه یه ارور دیگه میده.
به جز هک کردن راه دیگه ای سراغ ندارید چون هرچی توضیحاتتون رو خوندم چیزی سر در نیاوردم و میترسم که بزنم گوشی رو هم خراب کنم..
آقای legend من وقتی فایل اولیتان(1...Drakkarious_3.01_FP1_FP2___PreF P1)را برای نصب ان گیج روی ان 78 نصب میکنم اصلا از اون برنامه هایی که گفتید نصب میشه خبری نیست.
یه پیغام میده (you must choose a phone type please reinstall the application) بعدش که اوکی میکنم ظاهرا نصب میکنه و install complete نشون داده میشه ولی در قسمت application گوشی خبری از اون 4 تا برنامه که گفتید نصب میشه نیست