سلامنقل قول:
این مایع که در بازار هست همون آب خوردنه من یه پک کامل از این ضد خشا گرفتم 6 تا مواد به شکل های مختلف توش بود ولی تو همش آب بود یه کم ازش خوردم هنوزم نمردم اصلا بدرد نمی خوره
Printable View
سلامنقل قول:
این مایع که در بازار هست همون آب خوردنه من یه پک کامل از این ضد خشا گرفتم 6 تا مواد به شکل های مختلف توش بود ولی تو همش آب بود یه کم ازش خوردم هنوزم نمردم اصلا بدرد نمی خوره
سلامنقل قول:
اگه از من میشنویذ این کارو نکنید با الکل120درصد از سی دی ایمیج بگیرید البته یه گزینه هست که باید حتما تیکشو بزنید. SKIPE READ ERORS
با تشکر
سلامنقل قول:
فکر می کنم با عوض کردن تسمه مشکلت حل بشه البته سعی کن تسمه ای که میندازی یه شماره از تسمه خودش کوچیکتر باشه
سلامنقل قول:
مشکل باز شدنش با عوض کردن تسمه حل میشه ولی مشکل بسته شدنشو مطمئن نیستم امتحان کن به ما هم خبر بده.
سلامنقل قول:
به نظر من به خاطر همون ایمیج باشه ویندوزتو عوض کن دوباره ایمیج بگیر انشاءالله که درست میشه
با سلام و ادب.. یک IDE-DVD RW جدید گرفتم(sony optical inc) که روی سیستم جدیدترم (intel core2 duo-هارد و درایو sata)کاملا سالم و بدون اشکال نصب میشه و کار میکنه ولی روی سیستم دیگه (intel celeron D-هاردIDE ) که نصبش میکنم یا اصلا سیستم بوت نمیشه و در همان لحظات اولیه خاموش میشه دیگه روشن نمیشه تا کابل پاور را قطع و وصل کنیم؛ گاهی هم ویندوز لود میشه بالا میاد و درایو dvd شناخته شده ولی به محض گذاشتن cd سیستم خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه تا کابل رو دوباره وصل کنم.
منتظر راهنمایی با تشکر.
با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم
بچه ها یه راهنمایی ازتون می خوام.
من یه سی دی رایتر دارم که خیلی وقته ازش استفاده می کنم و دیگه عمرش تموم شده ، و قتی سی دی می ذارم توش اصلا نمی تونه بخوندش و گاهی اوقات کل سیستم قفل می کنه.
حالا می خوام ببینم - برای چیز یاد گرفتن هم که شده - میشه دوباره درستش کرد و مثلا لنزی ، چیزیش رو عوض کنم و دوباره ازش کار بکشم یا اینکه کلا باید بندازمش دور؟؟؟؟؟
منظورم اینه که ، حالا که دیگه این سی دی رایتر به درد نمی خوره می خوام دست به آچارم قوی بشه و تعمیرش کنم
اگه کسی می تونه لطفا راهنمایی کنه
ممنونم
سلامنقل قول:
روی سیستیم قدیمی غیر از دی وی دی رایتر IDE هارد یا سی دی رام یا رایتر IDE داری؟
اگه داری باید به جامپر ها دقت کنی سعی کن جامپر DVD RW روی master و سی دی رام روی slave باشه
کابلت هم حتما 40 پین باشه
سلام می تونی لنزش رو عوض کنی ولی تقریبا قیمت لنزش با قیمت خودش یکیه یعنی ارزش نداره.نقل قول:
واسه اینکه دست به آچارت خوب بشه بازش کن با قطعات داخلش بهتر آشنا بشی شاید یه روزی بدردت بخوره
سلام ، من يك دي وي دي رايتر جديد ساتا روي سيستم ام گذاشته ام
گاهي اوقات ( مثلن وقتي دارم يك دي وي دي رو كپي مي كنم ) ديگه دي وي دي رو نمي خونه
توضيح: سيستمم يكمي قديميه ( celeron 2.4 ). مين بوردم دوتا جاي ساتا داره به اولي هارد دومم را و به دومي هم دي وي دي رام را نصب كرده ام.
ضمنن يك هارد ديگر و يك سي دي رام آتا نيز به سيستمم متصل است.
حالا نميدونم مشكل از كجاست؟
- دي وي دي رام؟ ( نو مي باشد و تازه خريدمش)
- هارد دوم ام كه ساتا است؟ ( با توجه به قديمي بودن سيستمم شايد دو تا پورت ساتا رو نميتونه تغذيه كنه )
- كابل ساتا؟