شرمنده از تايپ خطا...سپاسگزارم
شرمنده از تايپ خطا...سپاسگزارم
من چند مدت بود دنبال اینطور برنامه ای می گشتم
به قول معروف نمی دانستم " آب در کوزه است و ما گرد جهان می گردیم "
ممنون
سلام دوستان
اين برنامه خوبه ولي براي حداكثر يكسال قبل نه چندين سال مثلا من وقتي كامپيوتر خريدم توش فيلم بد بد گذاشته بودم ولي حالا كه مي خوام برش گردونم مي بينم اصلا اونا نيست فقط چيزهاي در حد يكسال هست
با تشكر
باي
vast_vision_officeجاننقل قول:
نوشته شده توسط vast_vision_office
اين نرم افزار فقط چيزاي خوب خوب را برميگرداند(شوخي كردم)
در بازيابي زمان زياد مهم نيست اگر شما روي درايوي كه اطلاعات آن را پاك كرد ه ايد اطلاعات جديد نريخته باشيد يا اطلاعات كمي ريخته باشيد شايد فايلهاي مربوط به چندين سال قبل را نيز بازيابي كنيد اصولا درايوي كه روي آن ويندوز نصب ميكنيد درصد بازيابي كمتري نسبت به بقيه درايوها دارد .
چيزي كه به نظر من باعث برتري اين نرم افزار نسبت به نرم افزارهاي بازيابي ديگر ميشه اين موضوعه كه اين نرم افزار در بازيابي فايلها وفولدرها را به صورتي بازيابي ميكند كه انگار يه كپي از هارد فرمت شده شما گرفته باشد بدون اينكه نام فولدر يا فايل تغيير كند هر فايل داخل فولدر خودش در صورتي كه بسياري از اينگونه نرم افزارها فقط خود فايل را بازيابي ميكنند به صورت جسته وگريخته البته اگر شما روي اطلاعات پاك شده خود اطلاعات جديد ريخته باشيد روي عملكرد بازيابي خيلي تاثير ميگذارد به پست شماره 61 همين تاپيپك يه نگاهي بكن
سلام علائدين جان
ممنون از پاسخ واضح و روشن شما ولي همين الان يادم اومد كه من پارسال هاردم رو آپگريد كردم و يه هارد 80 خريدم خلاصه مي بخشيد ولي ممنون
با تشكر
باي
سلام.
من یک فلش مموری تازه خریدم. بعضی از فایلهایی که توش گذاشتم پاک نمی شد توسط برنامه unlocker اون فایلها رو پاک کردم حالا نیم گیگابایت از حجمش غیر قابل استفاده است. دیسک کلین آپ چیزی هم نداره. فرمتش نمی تونم بکنم چون بعد از چند بار میگن فلش مموری خراب می شه. برنامه چیزی سراغ ندارید که بتونم این مقدار حجم رو قابل استفاده اش کنم.
سلام
من 3 هفته پیش همه داریو هام رو ntfs کردن و همه خوب و سالم بود و مشکل نداشت الان 3 روزه داریو e,f من از کار افتاده نیزاره وارد این دوتا درایو شم error میده با پارتیشن مجیک خواستم فرمت ntfs رو عوض کنم نشد چی کار کنم چون تو دوتا درایو فایلهای مهم دارم نمیخوام فرمت کنم و بعد recover این کار رو نمیخوام کنم
الان چی کار کنم راهنمایی کنید هر کاری که بلد بودم به ذهنم رسد کردم و همه کار با پارتیشن مجیک
لطفا از ارور عكس بگيريد و نشون بديد يا نوشتشو بنويسيد تا بتونيم كمكتون كنيم
سعی کن با Magic recovery فیلمهایت را زنده کنی بعد دوباره پارتیشن بندی کن.
نکته : موقع پارتیشن بندی معمولا 8 مگابایت فضای پارتیشن بندی نشده در ابتدای درایو ایجاد میشود . به آن دست نزن و کاری نداشته باش چون برای حفظ اطلاعات پارتیشن ها بکار میرود !
بهترین راه استفاده از system restore است